|
|
|
CYTAT Panowie ... Panie każdy z Was maił na starce równe szanse ... każdy mógł wygrać i zadecydować co zrobi z ewentualną wygraną ... wymaganie od kogoś ... jechanie mu po ambicji niczego nie zmieni ... Jeśli wygra Jersey zrobi z wygraną to co uzna za słuszne ... jak każdy z Was na jego miejscu bananie juz milcze :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Stecyk nie przyda sie bo mam lapa - a klawiatura ma sie dobrze
Poza tym jeżeli nie oceniałbys nawet liczby postów po 100 znaków tylko wartość ich treści to kogo bys wybrał ? - Mirka ? Jeżeli tak to widac ,że nie śledzisz forum - minimum co 4 post jest w temacie PiG - ja tez coś w nich klepnałem ale nie aż tyle co Mirek - poza tym co 2 post to konwersacja z Andrzejkiem - więc nie rób tutaj równych i równiejszych - bo widze ,że się tylko mnie każdy czepia o wszystko Ps. el.Banan zgadzam się |
|
|
|
|
Ja się nie czepiam ogólnie kiedyś były lepsze konkursy typu, gdzie jest miejsce z fotki, czy np różnice.
|
|
|
|
|
Mam nadzieje że właściciel zapamięta sobie że konkursy na to kto nastuka więcej postów to głupi pomysł.
Już nawet podstawówki mają fajniejsze konkursy na kartki świąteczne itp ;p *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
CYTAT SM: To może powiem - na uspokojenie, że jak się komuś nie uda tym razem - to w grudni będzie kolejna szansa Zasady jeszcze nie ustalone - ale nagrody będą bardziej wartościowe. Stecyk & Fractal - wystarczy prześledzic temat - pewnie po zakończeniu tego konkursu będzie kolejny z lepszymi nagrodami - więc nie będę wam wchodził w paradę - obiecuje chłopaki |
|
|
|
|
W kolejnym będzie zapewne chodziło o ilość SENSOWNYCH wypowiedzi. Dzerzi zdaje sobie sprawę, że nie miałby szans.
|
|
|
|
|
CYTAT po zakończeniu tego konkursu będzie kolejny Nie strasz *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Sorry memory ale jak dla mnie ten konkurs to smiech na sali a wlasnie ze wzgledu tego ze prowadzacy maja iles tam tych postow z czego wiecej tych postow powstawalo wskutek przekomarzania sie miedzy soba. Kto w miare regularnie sledzi forum to wie o co chodzi
|
|
|
|
|
CYTAT W kolejnym będzie zapewne chodziło o ilość SENSOWNYCH wypowiedzi. Dzerzi zdaje sobie sprawę, że nie miałby szans. Lucek wtedy obaj nie mamy szans No a co innego może byc jak nie konkurs na najlepsza fotke ? - bo trudno na takim forum cos innego wykombinować |
|
|
|
|
Czyli przyznałeś, że jednak piszesz bez sensu, dzerzi.
|
|
|
|
|
Nie - napisałem, że w konkursie na "mądrości" - nie milibyśmy szans = to nie znaczy ,że w tym pisze głupoty - poniewaz posty sa na temat i maja ponad 100 znaków - a jeżeli moderatorowi cos nie pasuje i uważa za Spam to wywali - tak jak dzisiaj żubr
|
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood - a jaki widzisz problem w pomocy dzieciakom/potrzebującym poza \"konkursem\" na stalowymmieście- bo nie czaje - po co wiążesz te dwie sytuacje ze soba ? skoro nie maja nic wspólnego w rzeczywistości - ja juz napsiałem - pomagam i bez tego i nie uważam sie za filantropa, ani sie z tym nie afiszuje - jeżeli 2 osoby na forum deklarują się ,że oddadza po 100 zł na dom dziecka tylko i wyłącznie wtedy gdy ja oddam potencjalna wygrana - uważasz to za normalne ? - bo dla mnie to wieje szatnażem i totalnym buractwem - a jak nie oddam to nie dadzą ,tak? Ps. Nie kilka tylko pare - bo para to 2 osoby - nonsens i Lucek - dlaczego Ty się nie zadeklarowałeś i dlaczego nie poszli za tym inni ? - widocznie nie tylko ja uważałem to za idiotyzm. dzerdzi, zauważ,że te 200 zł, to była mobilizacja dla Ciebie, abyś mógł pokazać swoje "serce" nie tylko rozmową...(jeśli rozmawiałeś z dziewczyną w taki sam sposób jak tu na forum, to zamiast jej pomóc, to obawiam się,że jej choroba mogła się pogłębić ) Mieć gest, to by było coś, tym bardziej,że jak już sam trąbisz pod niebiosa,że zarabiasz miliony, to taki dysk to dla Ciebie to pikuś. Nikt Ci w portfel nie zagląda, lecz zobacz,że Ty sam sprowadziłeś na siebie nagonkę... Jakbyś potulnie nabijał sobie posty, bez wytykania przywar innym, wiecznego obrażania,poprawiania i plucia innym w twarz, uwierz mi, obyłoby się bez kłótni.Nie dziw się,że u wielu forumowiczów wywołujesz awersję, ponieważ sam na to zapracowałeś. Amen. btw. moja 100-wa nadal aktualna |
|
|
|
|
CYTAT Jakbyś potulnie nabijał sobie posty, bez wytykania przywar innym, wiecznego obrażania,poprawiania i plucia innym w twarz, uwierz mi, obyłoby się bez kłótni.Nie dziw się,że u wielu forumowiczów wywołujesz awersję, ponieważ sam na to zapracowałeś Ty chyba sama nie wierzysz w to co napisałaś - jestem ostatnim który tutaj naubliżał komuś bez zaczepki - to ludzie zaczeli się irytować tym ,że tyle pisze - zamiast uświadomić sobie ,że robie to na rzecz konkursu - powinnaś to wiedzieć bo sama zwymyślałaś mi od idiotów kiedy to ja Tobie nie ubliżałem - więc nie rozśmieszaj mnie Konflikty rozpoczeły się gdy kilku delikwentów zaczęło wnikać w moje życie - "za dużo mam czasu wolnego, jestem na zasiłku, nie stać mnie na dysk"...itp itd - nic nie wyszło z mojej inicjatywy |
|
|
|
|
Spoko spoko - nie sądzę, żeby sm popełniło drugi raz taki błąd jak trollimpiada. Owszem, zapowiadali, że po zakończeniu tego konkursu, będzie następny - ale jego zasady na pewno będą inne.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT jestem ostatnim który tutaj naubliżał komuś bez zaczepki - to ludzie zaczeli się irytować tym ,że tyle pisze - zamiast uświadomić sobie ,że robie to na rzecz konkursu - powinnaś to wiedzieć bo sama zwymyślałaś mi od idiotów kiedy to ja Tobie nie ubliżałem - więc nie rozśmieszaj mnie Konflikty rozpoczeły się gdy kilku delikwentów zaczęło wnikać w moje życie - \"za dużo mam czasu wolnego, jestem na zasiłku, nie stać mnie na dysk\"...itp itd - nic nie wyszło z mojej inicjatywy Czy aby na pewno? Cofnij się do tematu "zumba" i przeczytaj wszystko od początku,po kolei i dokładnie, potem mi napisz,że nie ubliżyłeś mi pierwszy Ten konkurs to kpina,generuje zawiść i wyzwiska.Nie wierzę, że nagroda za kilka złotych może wywołać aż takie emocje. Odkąd rozpoczął się ten konkurs- nie można NORMALNIE porozmawiać,zapytać,wyrazić opinii, tudzież wypowiedzieć się w konkretnym temacie,którym człowiek jest zainteresowany, bo zaraz pojawia się wszechwiedzący dżerdzi i .... BA, nawet literki nie można "połknąć", bo mistrz ortografii i interpunkcji zaraz to wyłapie Nie wspomnę o czepianiu się nicku, czy avatara, nawet to przeszkadza.... Ja dziękuję i żegnam się z tym portalem |
|
|
|
|
CYTAT Czy aby na pewno? Cofnij się do tematu \"zumba\" i przeczytaj wszystko od początku,po kolei i dokładnie, potem mi napisz,że nie ubliżyłeś mi pierwszy Ten konkurs to kpina,generuje zawiść i wyzwiska.Nie wierzę, że nagroda za kilka złotych może wywołać aż takie emocje. Odkąd rozpoczął się ten konkurs- nie można NORMALNIE porozmawiać,zapytać,wyrazić opinii, tudzież wypowiedzieć się w konkretnym temacie,którym człowiek jest zainteresowany, bo zaraz pojawia się wszechwiedzący dżerdzi i .... Ja dziękuję i żegnam się z tym portalem Zgadzam sie z Toba w 100%. Niestety wiekszosc z tematow konczyla sie klotnia. Ten caly konkurs to jedna wielka zenada. Zalozylem temat Ludzkie chamstwo i wandalizm. Bylo tam wiele opini o tym jacy teraz sa ludzie a wiekszosc z wypowiadajacych sie robila z siebie aniolow. A wystarczyloby powklejac tam troche ich klotni i temat rozwinalby sie jeszcze bardziej. I nie bronie tutaj dzerzeja bo prawda jest taka ze w malo ktorym temacie sie nie wypowiadal, a w wiekszosci przypadkow to bylo nabijanie postow. |
|
|
|
|
CYTAT Ten konkurs to kpina,generuje zawiść i wyzwiska.: Z tym się zgadzam w 100% - niestety nie z mojej strony - ponieważ wyzywa się, poniża się mnie I aż 4 tygodnie zajęło Ci zrozumienie tego ? przecież przez ten okres wtórowałaś Lucusiowi i ifeelgood - nie zaczęło sie nic od zumby tylko od tematu - szukam perfumerii gdy oskarżałas mnie o pomówienie - a wyraziłem swoja opinie - żegnaj |
|
|
|
|
A ja proponuje ta parodie juz zamknac
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jersey pamiętasz jaką miałeś liczbę napisanych postów w momencie startu konkursu ? Naprawdę jestem ciekaw, bez ściemy. Napisz jak pamiętasz.
|
|
|
|
|
Smiali z Ciebie przez Ciebie. Ktos Ci dogryzl bylo sobie to olac to dawno bys mial spokoj. A tak podpuszczali Cie i teraz jest jak jest. |
|
|
|
|
CYTAT Smiali z Ciebie przez Ciebie. Ktos Ci dogryzl bylo sobie to olac to dawno bys mial spokoj. A tak podpuszczali Cie i teraz jest jak jest. Tommi - ale jak ktoś sie może śmiać ze mnie skoro mnie nie zna ? - oceniac mnie i wyzywać - że nie mam kasy, jestem na bezrobociu, zasiłku, nie stac mnie na dysk - postanowilem napisac co robie w zyciu i ile zarabiam to sie zaczyla zawisc i jeszcze wieksze ciśnienie - mnie to bawiło i dalej bawi Czestmir - pamiętam swój i innych - wysłałem Ci na PW. |
|
|
|
|
CYTAT Jersey pamiętasz jaką miałeś liczbę napisanych postów w momencie startu konkursu ? Naprawdę jestem ciekaw, bez ściemy. Napisz jak pamiętasz. Ja pamietam ze jak konkurs sie zaczol, i jak zauwazylem ze dzezi klepie posty to wtedy mial ich 500 a teraz???????? Nikt go nie pokona. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Ja pamietam ze jak konkurs sie zaczol, i jak zauwazylem ze dzezi klepie posty to wtedy mial ich 500 a teraz???????? Nikt go nie pokona. jak ktos caly czas sleczy przed komputerem to ciezko go pokanac |
|
|
|
|
CYTAT Nikt go nie pokona. Moze tylko Chuck Norris |
|
|
|
|
ja go pokonam już zaczynam nabijać...
a na poważnie, nabił 1000 postów licząc minutę na jeden stracił około 16 godzin, nabił licznik właścicielom forum za co oni zgarnęli kasę, po co ? za niepewny dysk wart 200zł? za te 16h zarobiłby na 2 takie dyski ...pozdrawiam rozsądnych |
|