|
|
|
Witam tak jak wyżej napisałem gdzie w stalowej można skorzystać z takiego kanału,najazdu, podnośnika potrzebuje coś takiego na 30min .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem jak teraz ale kiedys można bylo skorzystac z kanalu czy tam najazdu na LOK-u.
|
|
|
|
|
Dokładnie, na LOK'u znajduje się kanał i płatny ostatnio był 5zł a i pamiętaj, że tam oleju nie wolno wymieniać.
|
|
|
|
|
Dzięki za info przydały by się takie miejsc żeby można było np wymienić sobie tłumik czy coś. Bo brakuje takich miejsc żeby sobie samemu auto naprawić .
|
|
|
|
|
Takie kanaly to na wioskach u znajomych szukajcie.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Na stacji Orlen na ul. Przemysłowej był, ale po remoncie nie wiem czy nadal jest.
|
|
|
|
|
Na przemyslowej po remoncie orlenu (obecnie stacja bliska) nie ma juz najazdu. Jest jeszcze na terenie LOK-u wjezdza sie od strony stacji LPG (nie tam gdzie gasnice i warsztat) tylko uliczka wczesniej jak do solbetu i tam w brame LOK i po prawej stronie na placu manewrowym jest najazd.
|
|
|
|
|
Moge swojego uzyczyc. Razem ze wszystkimi narzedziam potrzebnymi do reperacji.
Garaz z kanalem dla samochodu klasy max OPEL VIVARO Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
a to tego toledo ci nie ukradli ? ;] podjedz na okulickiego przy wiadukcie, tam gruby, niski taki sie kreci daj mu 5 i otworzy bramke ^^ na parkingu kanal jest
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT a to tego toledo ci nie ukradli ? ;] podjedz na okulickiego przy wiadukcie, tam gruby, niski taki sie kreci daj mu 5 i otworzy bramke ^^ na parkingu kanal jest a tak z ciekawosci spytam gdzie jest ten kanal? w ktorym miejscu? bo nie kojarze tego wogole... |
|
|
|
|
Jest też najazd na lewo przy stacji paliw PKS . Nie wiem czy można sobie wjechać ale jest.
|
|
|
|
|
Oni nie dadzą skorzystać .
Rni-Jeżowe PW . |
|
|
|
|
Obecnie jest tylko na Loku najazd i to tylko dzieki niewiedzy właściciela który ma przepisy gdzieś. Jeżeli cokolwiek gorącego kapnie na twarz domorosłemu mechanikowi to ma prawo zaskarżyć właściciela najazdu. Dlatego w calej Polsce polikwidowali te najazdy bo się boją
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT a tak z ciekawosci spytam gdzie jest ten kanal? w ktorym miejscu? bo nie kojarze tego wogole... ten ogrodzony parking na okulickiego, przy wiadukcie, pierwsze swiatla, wjazd od strony edukacji ;] jak masz znajomego jakiegos kto trzyma tam auto to neich otworzy i z glowy, a jak nie to malego grubego wypatruj iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Oni nie dadzą skorzystać . Rni-Jeżowe PW . PW Mi nie dziala, kanal mam prawie bezplatny Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ok,do tego co teraz chce zrobić to wystarczy mi ten najazd, ale gdybym miał jakąś robotę przy aucie na 2 to się zgłoszę do cb.
Daj jakiś kontakt do cb albo napisz do mnie na gg 8193701 . |
|