|
|
|
witam, potrzebuje pilnie kupić tacki EPS tzw. styropianowe, służące do pakowania np. włoszczyzny czy mięsa. Gdzie je dostane chodzi o Stalową Wole i okolice np. Sandomierz, Tarnobrzeg
z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kup na Allegro -> wpisz w wyszukiwarce -> naczynia jednorazowe, i wyskoczy Ci cały asortyment od kubków, sztućców, tacek...sracek itp itd
|
|
|
|
|
Tak, można kupić na allegro ale....przed zakupem większej ilości muszę zobaczyć kilka rozmiarów tych tacek i po przymierzać do mojego "produktu" więc lepiej jak bym mógł na szybko kupić po kilka sztuk rożnych rozmiarów , a potem już można szukać w Polsce najtańszego dostawcy. Druga sprawa, zależny mi na czasie, potrzeba mi na szybko.
|
|
|
|
|
Jak Ci bardzo zależy to może warto pójść na hale targową, gdzieś gdzie serwują żarcie na takich tackach i zapytać czy możesz kupić po jednej z każdego rozmiaru i odrazu o to gdzie je nabywają - nigdy takich tacek nie widziałem w tesco ani innych marketach - ale może dlatego ,ze nie zwracałem na nie uwagi
|
|
|
|
|
gielda na ,,halmarze,,
|
|
|
|
|
Dokładnie, giełda przy Halmarze. Na stoiskach gdzie sprzedają chemie i art. gospodarstwa domowego (jest kilka punktów).
|
|
|
|
|
dzięki wielkie, zajrzę na Halmar, ale jak by jeszcze komuś wpadły jakieś pomysły, gdzie można to nabyć to proszę, piszcie
|
|