|
|
|
mam pytanie czy ktoś wie kim jest ładna niska brunetka koło 30 ki ktorą czasami widuje z proboszczem .POMOCY BARDZO MI SIE PODOBA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wiem. To jest Tatiana, pochodzi z Ukrainy a obecnie pracuje na Rozwadowskiej, taki kolorowy budynek, przy wejściu są dwa lwy. Też często ją widuję na plebani. Amen.
|
|
|
|
|
Jak możesz odbić księdzu panne?? Z tego grzechu to cię żaden kapłan nie wyspowiada Zapomnij o niej...
|
|
|
|
|
Podoba ci się brunetka czy proboszcz?
W końcu to jest temat o proboszczu.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
brunetka tylko tam ją zobaczyłem
|
|
|
|
|
prosze może ktoś ja zna.ŚLEDZE JA ALE JUZ DAWNO JEJ NIE WIDZIAŁEM
|
|
|
|
|
POMÓŻCIE BO NIE UMIEM O NIEJ ZAPOMNIEC JESTEM W STANIE ZAPLACIC ZA JAKIEŚ NAMIARY ABY JĄ ODNALEŻĆ
|
|
|
|
|
Miłość czyni człowieka odważnym i mało racjonalnym. Idź do proboszcza i mu powiedz o co chodzi. Może on da ci namiary.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ludzie co wy byście bez tego stalowego miasta zrobili ;D
powodzenia w szukaniu. |
|
|
|
|
CYTAT Miłość czyni człowieka odważnym i mało racjonalnym. Idź do proboszcza i mu powiedz o co chodzi. Może on da ci namiary. albo zaprosi do trójkąta |
|
|
|
|
To idź do proboszcza i zapytaj
|
|
|
|
|
To jego córka...buheheh
|
|
|
|
|
Wszystko możliwe, ksiądz to też człowiek
|
|
|
|
|
dzwoniłem do proboszcza tak jak mi radzicie ale nic mi nie powiedział i kazał o niej zapomniec co jeszcze moge zrobic jestem zdesperowany
|
|
|
|
|
Niezłe jaja sobie robisz z forumowiczów. Gratuluję poczucia humoru (jaki by on nie był...)
|
|
|
|
|
Dzwoń do księdza Mateusza - on wszystko wie !
|
|
|
|
|
... a może ma męża - a jeżeli jeszcze bardzo zazdrosnego, to jej żyć nie da
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
szkoda, że nie masz jej zdjęcia było by łatwiej
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT ... a może ma męża - a jeżeli jeszcze bardzo zazdrosnego, to jej żyć nie da Dlaczego zakładasz, że odrazu ma męża. I co z tego, że ma. Mąż to przecież nie rodzina |
|
|
|
|
[cytat]s szkoda, że nie masz jej zdjęcia było by łatwiej[/cytat nie mam ale opisze jej wygląd. Jest niewysoką brunetką brązowe duże oczy szczupła i często chodziła w mini i czarnej kurtce do pasa ala skóra
|
|
|
|
|
Jeśli nas nie wkręcasz - to pójdź do proboszcza osobiście. Jeśli na prawdę tam zadzwoniłeś, to nie dziw się że cię zbył - potraktował to jako głupi dowcip.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek, wszyscy widzą że to wałek, kolega ma polewkę. Dajesz się robić jak dziecko.. Ale porada super: idź osobiście do księdza i zapytaj czy możesz mu odbić dupę. Jesteś wielki Miro !
|
|
|
|
|
[cytat]Mirek, wszyscy widzą że to wałek, kolega ma polewkę. Dajesz się robić jak dziecko.. Ale porada super: idź osobiście do księdza i zapytaj czy możesz mu odbić dupę. Jesteś wielki Miro ![/cyta t] Nie drwijcie ze mnie to nie żart .Mam nadzieję ze tylko tak przez forum mi ktoś pomoże ,ze może ktoś ją zna .Do księdza osobiście nie mam co iść ,teraz wiem ze tak jak wy potraktuje mnie jak żartownisia.Mam nadzieje ze ją odnajde .Pozdrawiam tych którzy próbowali mi dawać rady
|
|
|
|
|
Teraz to dopiero będzie miała wielbicieli. Zanim ją odnajdziesz to będzie już zajęta Żeby ksiądz z zazdrości ci jej nie zapylił
|
|
|
|
|
Zagadka
Co piękna brunetka w mini robi z księdzem ? Kontempluje na misjonarza |
|