|
|
|
CYTAT po rodzicach i tesciach nie bylo by takiego "syfu" jak po znajomych wspolczuje takiego syfu jeszcze niewidzialem. W zlewie pelno talerzy, garow i misek, na stolach pelno kieliszkow, szklanek i pustych flaszek, I jeszcze do tego leb napieprza. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Bo po wieczerzy wsio sie wrzuca do zmywarki i ona czyni wigilijny cud - tak jak co dzień
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
To prawda zmywarka jest nieoceniona. Wczoraj kilka razy wykonała kawał dobrej roboty.
Jak bym miał dziś z tym bólem łba myć ręcznie to bym się musiał znów napić. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Rozumiem, że pod słowem "zmywarka" kryje się "kobieta", "żona"?
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
U mnie nie, może Ty w domu "robisz" za zmywarkę Chcesz o tym porozmawiać?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek chyba chce myślisz, że mi pomożesz?
|
|
|
|
Myślę, że nie ale posłuchać mogę
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Najlepsze sa teksty że w małej kuchni nie da się sadzić zmywarki. Wkuchni w mieszkaniu gdy je przejmowałem nie dało się dac nic więcej jak lodówka, kuchenka i 3 szafki dolne w tym 1 ze zlewem i 4 wiszące. Po przeróbce instalacji i wywaleniu zbędnych rur zmieściła się kuchenka, zmywarka, suszarka do prania elektryczna i lodówka plus 3 szafki dolne, plus narożnikowa, stół 2 krzesła i kilka wiszących więc znacznie więcej niż było, a kuchnia dalej przestronna. Wystarzcy dobrze zaprojektować wszystko
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Ech chyba nie ma już dla mnie ratunku
|
|
|
|
CYTAT Ech chyba nie ma już dla mnie ratunku Nie martw sie, ja tez robie za zmywarke, kucharke, przynies wynies pozamiataj. I nie dosc ze sie zjawila cholota od mojej zony strony to jeszcze dostalem ze sie wypilo za dozo. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Czego nie mam ani tv ani neta od wczoraj cos w Dianie znowu! Nawet nie mak zgłosic ,. Ratujcie ludzie ;-( inni na alejach tez nie maja wrrr. Wroce jak mnie ktos uratuje cholera
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Uprzejmie donoszę ,że moderator o nicku SM podszył się pod nick "mufka".Jak widzę jest to wybitny fachowiec w dziedzinie wytrzymałości materiałów i sam założył temat pt. "Cynizm wulkanizatorów" sam też steruje całą dyskusją jak Cezar podczas igrzysk w Rzymie likfidując posty nie zgodne z jego ideologią.
Mało tego !Obraził Mirka !!! Nie dopuszczając go do dyskusji! Mimo ,że tenże wykazał się widzą z dziedziny mechaniki (wyjśnił pojęcie Niutonometra). Wiecej luzu SM vel mufka Bo chyba zmienie mój ulubiony portal jak zrobił to Bokser. Pozdro |
|
|
|
|
Bokser nie zmienił tylko go wywaliłem i dostał pernamentego bana nie że sam chciał
A mufka ma inne ip niż sm więc chyba jednak nie "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Przeczyściłem temat "smoleński" a dwa ostatnie wpisy wrzucam tu ...
"OKO" Ja za 2,5 tys. to nawet nie patrzył bym na Twój avatar ...Nie wiem ile ma "udziałowiec" Andrzejek ale ja mam na łapkę 5-ke + premia za kasowanie niewygodnych postów ... Więc produkuj ich więcej ... Temat o "smoleńsku" jest dla mnie wyjątkowo niewygodny ... zaczynacie dochodzić "prawdy" że całą akcję przygotował "Zbyszek z przystanku" (mój koleś) jak dojdziecie do niego to już macie prawie mnie jusek ...A nie przyszło Ci do głowy że potraktowałem wszystkich równo ?? dyskusja zeszła nieco z tematu to ją po zakończeniu przeczyściłem traktując wszystkich tak samo łącznie z Jackiem ... Zaczął niewinny "Oko" a teraz krzyczy że biją ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Najlepsze sa teksty że w małej kuchni nie da się sadzić zmywarki. Wkuchni w mieszkaniu gdy je przejmowałem nie dało się dac nic więcej jak lodówka, kuchenka i 3 szafki dolne w tym 1 ze zlewem i 4 wiszące. Po przeróbce instalacji i wywaleniu zbędnych rur zmieściła się kuchenka, zmywarka, suszarka do prania elektryczna i lodówka plus 3 szafki dolne, plus narożnikowa, stół 2 krzesła i kilka wiszących więc znacznie więcej niż było, a kuchnia dalej przestronna. Wystarzcy dobrze zaprojektować wszystko Można jeszcze skorzystać z takiej opcji jak kuchenko-zmywarka http://www.ceneo(...)D=100096 |
|
|
|
|
CYTAT (el.Banan) "OKO" Ja za 2,5 tys. to nawet nie patrzył bym na Twój avatar ...Nie wiem ile ma "udziałowiec" Andrzejek ale ja mam na łapkę 5-ke + premia za kasowanie niewygodnych postów ... Więc produkuj ich więcej ... Temat o "smoleńsku" jest dla mnie wyjątkowo niewygodny ... zaczynacie dochodzić "prawdy" że całą akcję przygotował "Zbyszek z przystanku" (mój koleś) jak dojdziecie do niego to już macie prawie mnie jusek ...A nie przyszło Ci do głowy że potraktowałem wszystkich równo ?? dyskusja zeszła nieco z tematu to ją po zakończeniu przeczyściłem traktując wszystkich tak samo łącznie z Jackiem ... Zaczął niewinny "Oko" a teraz krzyczy że biją ... Najlepszego w nowym roku. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (piotrek1) banan czytając twoje wypociny na każdy temat normalny człowiek może stwierdzić że ty po prostu głupi jesteś taki chłopski filozof w stalowej jest oddział tam na końcu placu który może coś z tobą zrobić pędź szybko przyjmą bez skierowania może ci pomogą Widzisz mądralo z "wielowsi" lub ze wsi bo nawet wstydzisz się wpisać skąd jesteś ...to tak na dzień dobry ... w każdym temacie nie piszę więc łżesz ... z dalszą częścią po części się zgodzę ... normalny może i by tak stwierdził ale ty na takiego mi nie wyglądasz ;) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT (Miro) ananas - dodając \"źródło\" w moim poście - zmieniasz treść nie swojego postu. Jest to zaprzeczenie wszelkim zasadom netykiety i pokazuje, że jesteś przeciwieństwem moderatora. Po prostu bezczelne, chamskie indywiduum bez zasad, honoru i czegokolwiek uczciwego. Oto cały ty. Przeniosę "dyskusję" tu ... Jak widzisz takie życie moderatora że musi czasami zmieniać czyjeś posty ty nie podając źródła jesteś dla mnie ... hmmm jak to nazwać .... złodziejem ... kradnąc w tym wypadku czyjeś wypociny ... robisz to ze wstydu czy po prostu nie wiesz jak to się robi ?? jak coś nie wstydź się zapytać ... od tego tu siedzimy ... cała reszta na mój temat płynąca z twojej klawiatury sprawia że czuję się nadal potrzebny ... gdybyś napisał coś innego pomyślał bym że zmądrzałeś lub odwaliło ci do reszty ... ps. Podpisałem się pod dodanym linkiem więc w czym problem poczujesz się lepiej wnastępnym razem gdy dodam go w nowym wpisie ?? i jeszcze jedno zdanie tu żeby nie zaśmiecać tamtego tematu ... CYTAT (Miro) Tak się składa, że bąk tusk junior współpracował z oszustem skazanym prawomocnym wyrokiem sądu - właścicielem Amber Gold. Masz więc bezpośrednie powiązanie z PO. żydowsko/ruskie korzenie Kaczora są bezdyskusyjne więc jeśli Izrael ubije kilku Palestyńczyków lub Ruscy zdobędą złoto w siatkówce to mam to zamieszczać ja lub ktoś inny w temacie PiS ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Fiutor) CYTAT Nie chcesz dyskutować na forum ? Kurde to ostatnie trudne pytanie ... Czym ten temat ma się różnić od innych ? Musisz nauczyć się panować nad językiem.Pewne rzeczy można przekazać bez popadania w język rynsztokowy Ssij pałę jak będę chciał z tobą cwelu pisać to to zrobię tak jak mi pasuje ... I nie wpierdalaj się tam gdzie starsi rozmawiają Nerwy ponoszą?Nie dziwię się,już gdzieś ci napisałem-ogolić jaja i do przedszkola.Tam może byś się odnalazł "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Koło kostek mi lata co taka PiSda jak ty pisze
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Właśnie widzę że ci nie lata i przejmujesz się.Mówię,ogolić jaja i cofnąć do przedszkola.Nie dorosłeś do forum
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Czyżby chodziło o Andrzeja Du*e ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
[cytat]
Czyżby chodziło o Andrzeja Du*e ?[/cytat Myślę że to chodzi o Andrzeja Lichwiarza,twego kolegę po piórze,czy po klawiaturze,jak to napisać "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Trybunał stanu tylko dla dupy rezydenta marionetki.
|
|
|
|
PiSowskie Miasto WSZYSTKICH NAS NIE ZAMKNIECIE "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|