|
|
|
CYTAT Komu te bajeczki chcecie wciskać?! Wystarczyło mi 5 minut na tym forum i na moich oczach zginęły wpisy!!!!! W tym temacie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Zniż się do poziomu głupca w dyskusji to pokona cię doświadczeniem. Proponuję olać ten temat.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Tak Andrzejku! W tym temacie!
|
|
|
|
|
CYTAT Tak Andrzejku! W tym temacie! dokładnie gdzie? i czyje wpisy znikały? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Zniż się do poziomu głupca w dyskusji to pokona cię doświadczeniem. Proponuję olać ten temat. A tak się odgrażałeś, że będziesz wrzodem na dupie "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak Andrzejku! W tym temacie! dokładnie gdzie? i czyje wpisy znikały? Słuchaj jestem zbyt dorosły aby dzieciakom pokazywać palcem co znikało a potem nagle się pojawiało! Uprawiajcie dalej taką dziecinadę jak dotąd a to forum za kilka dni będzie już historią. |
|
|
|
|
No to znikało czy się pojawiało? Pisząc forum masz na myśli całość (SM) czy ten temat?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Jak sie wkur*ie to zgasze światło i pójdziecie spać.
|
|
|
|
|
CYTAT ehh chyba rodzice nie dzialaja ;p, jak napisze ze zrobilem sie porzadny po tym jak zobaczylem twoja stara mieszajaca bigos kolanem to przejdzie ?;] I ty się pytasz czy przejdzie? to jest wypowiedź zaniżająca poziom forum. Myślę że zdecydowanie lepiej było by gdybyś napisał, że zrobiłeś się porządny od czasu jak się dowiedziałeś o tym że gdyby nie wyprzedził mnie ten pies z pod śmietnika byłbym Twoim ojcem. Nie uważasz że ten jest lepszy? |
|
|
|
|
CYTAT Jak sie wkur*ie to zgasze światło i pójdziecie spać. No to gaś światło i słodkich snów "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
loginator: obydwaj startowaliście spod śmietnika ? - pytam bo chce wiedzieć czy szanse były wyrównane.. nie będę przecież pytał co robiłeś z jakimś kundlem pod smietnikiem, nie?
|
|
|
|
|
CYTAT I ty się pytasz czy przejdzie? to jest wypowiedź zaniżająca poziom forum. Myślę że zdecydowanie lepiej było by gdybyś napisał, że zrobiłeś się porządny od czasu jak się dowiedziałeś o tym że gdyby nie wyprzedził mnie ten pies z pod śmietnika byłbym Twoim ojcem. Nie uważasz że ten jest lepszy? przeciez jestesmy bracmi - rznalbys mame ? wyszlo na to ze to suka, ty masz bol, ja i tak jej nie lubie ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Dobre ładnie wybrnąłeś. Tylko czego andrzejek mnie nie skomentował? Zatkało go? Zawsze mnie komentował.
|
|
|
|
|
Powiem tyle.
Pierdolicie jak potluczeni, o tym ze posty i tematy znikaja na tym forum to kazdy o tym wie ( i moderatorzy z zarzadem i zwykli userzy) , jezeli sledzicie dokladnie to forum to zczaicie co tu napisalem. PS zapraszam moderatora do poprawienia lub usuniecia tego posta Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Powiem tyle. Pierdolicie jak potluczeni, o tym ze posty i tematy znikaja na tym forum to kazdy o tym wie ( i moderatorzy z zarzadem i zwykli userzy) , jezeli sledzicie dokladnie to forum to zczaicie co tu napisalem. PS zapraszam moderatora do poprawienia lub usuniecia tego posta Andrzejek by Ci pewnie coś napisał ale pewnie śpi. Musisz poczekać do jutra |
|
|
|
|
ja napisałem:
CYTAT Zniż się do poziomu głupca w dyskusji to pokona cię doświadczeniem. Proponuję olać ten temat. Andrzejek odpisał: CYTAT A tak się odgrażałeś, że będziesz wrzodem na dupie Ten myśli, że zaszufladkował mnie w jednym temacie. Spryciarzom zachciało się stworzyć dwa temaciki i umieścić tam niezadowolenie, całkiem usprawiedliwione niektórych użytkowników, którzy mając rację piętnują brzydkie zachowanie moderatorów amatorów. A potem moderator zamyka te tematy i puszcza je w niepamięć. Tylko kto się na to da nabrać? loginator napisał: CYTAT Andrzejek by Ci pewnie coś napisał ale pewnie śpi. Musisz poczekać do jutra umiech No tak trzeba od czasu do czasu naładować baterie. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT el.Banan " Ten zwyczaj znany w USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii i Irlandii " byłem podczas Halloween w dwóch z czterech wymienionych krajów i osobiście uważam że to fajne "święto" głównie dla dzieciaków ale i dla dorosłych ... mam nadzieję że przyjmie się też w Polsce tak jak kiedyś "Walentynki" ... święta kościelne/państwowe są dość sztywne brakuje właśnie takich szalonych?!?/beztroskich bokser wodzu pytaj jak coś tu ... dajesz ... czytałem że tam twoje pytanie czy jak to tam nazwać usunięto ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT bokser wodzu pytaj jak coś tu ... dajesz ... czytałem że tam twoje pytanie czy jak to tam nazwać usunięto ... Chyba nie ma sensu pytać cię o cokolwiek, skoro przy byle okazji usuwasz ty albo inny wielki admin to co napiszę. I nie tylko ja. Tacy obrażalscy i delikatni jesteście. Tacy dbali o swój wizerunek, że musicie kasować to co dla was niewygodne? Zajmij się paleniem tych dyni przecież w czasie wolnym od pracy trzeba coś z nudów robić, chociażby to co dyktuje moda w danym czasie... A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser - a Ty jeszcze tutaj ?
|
|
|
|
|
kto się czubi ten się lubi....
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT bokser - a Ty jeszcze tutaj ? Też mnie to dziwi, ale z racji tego, że mnie stąd wypędzają wielcy admini tej stronki, zaglądam tu z niezdrowej ciekawości i przekory. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser, uzależniłeś się albo to zwykły masochizm
|
|
|
|
CYTAT bokser, uzależniłeś się albo to zwykły masochizm Jeżeli można się uzależnić od syfu takiego jak papierosy, alkohol, piwo, marihuana to i istnieje niebezpieczeństwo uzależnienia się od toksycznego środowiska jakim jest StaloweMiasto. Ale nie przyganiaj mi tylko porównaj liczbę natrzepanych postów u siebie i u mnie. Widać stopień uzależnienia. Ja to mogę rzucić jeszcze ale czy ty będziesz potrafił? Czas na odwyk? A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Może ja też już jestem uzależniony Ale ja tak ciągle nie płaczę i nie narzekam jak ty. Mam wrażenie, że się strasznie męczysz w tym nałogu
|
|
|
|
CYTAT Też mnie to dziwi, ale z racji tego, że mnie stąd wypędzają wielcy admini tej stronki, zaglądam tu z niezdrowej ciekawości i przekory. bokser nie wiem jak inni (za wszystkich wypowiadać się nie mogę) ale osobiście uważam że bez Ciebie forum było by nudne ... i piszę tu 100% serio ---- Andrzejek tu mam pytanko do Ciebie Moje myślenie po wczorajszym świętowaniu jest ciut wolniejsze w temacie "11 listopada Warszawa, wyjazd na blokadę" napisałeś że rozważasz wyjazd do Wa-wy ... Załóżmy taką sytuacje ... leje się ORN-owiec z Niemcem (walczącym z "faszyzmem") który przyjechał komu pomagasz (oczywiście komuś musisz) ?? pytam tu bo coś czuje że zaraz mi się oberwie od kolegów "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|