|
|
|
A co! - przyłączysz się fractal?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
miriam, ja się do ciebie przyłączę
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
jak na razie deklaracja bez pokrycia - no andrzejku - nie wstydź się jesteś w tym najlepszy!
No napisz coś strasznego na el.moda Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
miriam to taki żarcik ale jak zwykle nie złapałeś
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
fractal
الحرب المقدسة المشرفين |
|
|
|
|
andrzejku - no przecież wiem. ciebie nie stać na nic poza ściemami.
|
|
|
|
CYTAT A co! - przyłączysz się fractal? Miro ...Miro ... co tam brakło ci "szabel"/klakierów ... kup ich jak guru lub poczekaj na posiłki ... zapewne niebawem się zjawią "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT andrzejku - no przecież wiem. ciebie nie stać na nic poza ściemami. Dobre, nie złapałeś żartu a teraz się wykręcasz sianem. miriam, porażka totalna. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
nie el.moduniu - ja nie potrzebuje nikogo do przyklaskiwania (w przeciwieństwie do ciebie )
Ale super było łapać za słowo ludzi, którzy klakierują sobie bezmyślnie. andrzejku - a gdzieżbym smiał podważac twój geniusz! Nie ma wspanialszego, bardziej błyskotliwego, mistrza ciętej riposty, elokwentnego - no po prostu MENSę powinni rozwiązać bo ci urąga. Zapędziłęś mnie w kozi róg, dałes do wiwatu, pokazałeś gdzie raki zimują.... Ech..... czuję się zdruzgotany i pokonany! Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Powinieneś startować w wyborach na nowego prezesa PiS ... nawet jak przegrywasz to i tak wygrywasz ... takie coś trzeba wyssać z mlekiem matki czy da się tego nauczyć ??
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
O przewspaniały el.modo! Ozdobo mętnej strony tego forum! Obawiam się że nie podołam subiektywnej tendencyjnosci przepełniającej stan twego umysłu. Porywa cię doniosły nurt instalacji komunalnych matrixa, przez co słowa twe są jakby za mgłą, za oparami wydzielin tysięcy twych wspólbraci! Słowo twe dzielnie broni andrzejka i poraża niczym blask tvn-ogłupiacza swą mocą!
Pozdrów andrzejka jak już dotrzesz do najgłębszych czeluści trzewii przetwórstwa komunalnego w matrixie. Biję pokłony!!! Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT fractal الحرب المقدسة المشرفين Dzięki. Mirek, dodaj sobie do sygnaturki *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Nie czuję się godny. Wasze grono przepełnia mnie takim podziwem......
Wyznaczacie w końcu nowe granice zakłamania! To wielkie dzieło! Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT O przewspaniały el.modo! Ozdobo mętnej strony tego forum! Obawiam się że nie podołam subiektywnej tendencyjnosci przepełniającej stan twego umysłu. Porywa cię doniosły nurt instalacji komunalnych matrixa, przez co słowa twe są jakby za mgłą, za oparami wydzielin tysięcy twych wspólbraci! Słowo twe dzielnie broni andrzejka i poraża niczym blask tvn-ogłupiacza swą mocą! Pozdrów andrzejka jak już dotrzesz do najgłębszych czeluści trzewii przetwórstwa komunalnego w matrixie. Biję pokłony!!! Widzę, że koledzy z większych miast już ci teksty piszą "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Niech każdy pisze co chce. Na każdy temat. Bez cenzury. Chcesz sobie ponarzekać? Chcesz wylać swoje żale? To właśnie miejsce dla ciebie Widać komu najbardziej na tym forum przeszkadza cenzura. W tym temacie zabierają głos głowinie moderatorzy i byli moderatorzy. Wydaje mi się że o czymś to świadczy. |
|
|
|
|
nooo, jak na stronie glownej "zaciete walki" tylko szkoda ze fotorelacji nie ma
Usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa, To prawda lecz nigdy nie mów - życie chuja warte. |
|
|
|
|
CYTAT Nie czuję się godny. Wasze grono przepełnia mnie takim podziwem...... Wyznaczacie w końcu nowe granice zakłamania! To wielkie dzieło! W tym temacie jak widzisz nie ma cenzury i nie ma granic. Bez ciebie i twej szacownej postaci temat pewnie by upadł. Zakładając ten temat wiedziałem, że mogę na ciebie liczyć A teraz się obraź i już nic nie pisz "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Swoją drogą \"Święta wojna nadzoru\" - niezłe - dla takich fanatyków jak wy - po prostu rewelka.
|
|
|
|
Tamten wpis o matriksie zabrzmiał jak jakieś science-fiction. Mirek piszesz książkę?
Mirek jako rebeliant dzielnie walczący o prawdę z zakłamanym systemem i agentem el.Bananem haha dobre *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Chyba mam wenę fractalku.
|
|
|
|
Miro już coś wziął ... ... zaczął bredzić nie swoim "językiem"
na czym jedziesz ?? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Na waszej beznadziejności.
|
|
|
|
Fajnie się kopiecie po kostkach aż miło poczytać! Ciekawe czy ktoś jeszcze do was dołączy czy pozostaniecie we własnym gronie.
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ale macie jazdy, ja pierdole, załóżcie sobie temat: "ponapierdalajmy się nawzajem +18" i tam sie przegadujcie.
Druga sprawa naprawcie w końcu zapamiętywanie na tej stronie, bo mnie kurwica strzeli. Z góry dziękuję i pozdrawiam Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT Ale macie jazdy, ja pierdole, załóżcie sobie temat: \"ponapierdalajmy się nawzajem +18\" i tam sie przegadujcie. Druga sprawa naprawcie w końcu zapamiętywanie na tej stronie bo mnie kurwica strzeli. Z góry dziękuję i pozdrawiam Po co? Jeden temat wystarczy CYTAT Fajnie się kopiecie po kostkach aż miło poczytać! Ciekawe czy ktoś jeszcze do was dołączy czy pozostaniecie we własnym gronie. Jak widzę nie mogłeś się oprzeć uwielbiasz to "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|