|
|
|
Witam, może ktoś mi odpowiedzieć (ktoś bardziej poinformowany od mnie) na temat paru lokalizacji w Stalowej?
1. zauważyłem że prace ostro posuwają się do przodu koło AJ-tu, co tam ma powstać? 2. w Rozwadowie za torami powstaje zajazd, hotel - wiadomo kto to buduję? 3. dawna europejska i london pub - zauważyłem że od dawna już są nie czynne - może ktoś wie co w ich miejsce powstanie? Z góry dziękuję za jakąkolwiek informację na ten temat pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty co ORMO-wiec ?
|
|
|
|
|
Po wpisaniu do google "inwestycje stalowa wola" pierwszy link prowadzi do strony z odpowiedziami
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=168263 Trzeba tylko troszkę poszukać |
|
|
|
|
London Pub nieczynny ?! Byłem tam niedawno i nie wiem skąd masz takie informacje. we wrzesniu byłem tam na walce Adamka z Kliczka i lokal pekał od ludzi... Moze przejezdzales tam koło 15, kiedy jest jeszcze zamkniety...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7027721 |
|
|
|
|
CYTAT Po wpisaniu do google \"inwestycje stalowa wola\" pierwszy link prowadzi do strony z odpowiedziami http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=168263 Trzeba tylko troszkę poszukać NEC ten link owszem odnosi się do nowych inwestycji w stalowej ale one już są bo notatka została dodana w 2005 roku . no chyba ze ja źle czytam |
|
|
|
|
trzeba nacisnac " last " ,zeby wyswietlila sie strona z najnowszym wpisem
|
|
|
|
|
nie jestem ormowcem, po prostu potrzebuje tych informacji, są mi potrzebne ... jeśli chodzi o london pub, na bramce jest napisane otwarte od 16, ja przejezdzalem kilka razy po 18 i wg mnie jest wywieszone "do wynajecia" ... od walki adamka troche minelo ...
pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Witam, może ktoś mi odpowiedzieć (ktoś bardziej poinformowany od mnie) na temat paru lokalizacji w Stalowej? 1. zauważyłem że prace ostro posuwają się do przodu koło AJ-tu, co tam ma powstać? 2. w Rozwadowie za torami powstaje zajazd, hotel - wiadomo kto to buduję? 3. dawna europejska i london pub - zauważyłem że od dawna już są nie czynne - może ktoś wie co w ich miejsce powstanie? Z góry dziękuję za jakąkolwiek informację na ten temat pozdrawiam 1. Właściciel AJ powiększa swój lokal. 2. W Rozwadowie na osiedlu Piaski - Przedsiębiorca z Sandomierza buduje Zajazd coś na wzór Zajazdu Sezam, będzie można organizować tam imprezy takie jak studniówki, wesela itp. 3.Jeżeli chodzi o Europejska to lokal jest na sprzedaż cena wynosi 1 500 000 zł, co do London Pub nie wiem co z nim. Ps. Jeżeli jesteśmy w temacie to, na Poniatowskiego Klub "DVD" jest na sprzedaż jego cena wynosi 510 000 zł. |
|
|
|
|
dziękuję za informacje
pozdrawiam |
|