|
|
|
Najcudowniejsza Dziewczyna jaką poznałem lecz numeru nie zapisałem... no cóż oszołomiony jej wdziękiem, Wiem że pochodzi z okolic StalowejWoli imię: Ewelina. Wiec stad wrzucam zapytanko na wasze forum Jesli ktoś ja zna prosze o kontakt osakrakow_(at)_gmail.com
Odwdzięcze się maxymalnie umiech |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ziom podbij sobie poprzedni temat ;] tam mazan napisal ze wie kto to ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT ziom podbij sobie poprzedni temat ;] tam mazan napisal ze wie kto to ;] usuneli tamten temat ale dzieki za info sprobuje jakos skontaktować sie z @mazan |
|
|
|
|
Stary, ile Ty masz lat ? Taka "najcudowniejsza" to co druga na ulicy. A skoro Ci nie dała numeru to znaczy, że pewnie ma Cie tam, gdzie by Cie nie miała gdyby Ci ten numer dała
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ziom podbij sobie poprzedni temat ;] tam mazan napisal ze wie kto to ;] usuneli tamten temat ale dzieki za info sprobuje jakos skontaktować sie z @mazan temat nie jest usuniety :] podbije w imie milosci ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ano nei usuneli...
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Panie osama polecak poczytac kodeks prawny i co CI grozi
(zgodnie z art. 79 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dn. 4 lutego 1994 r.; Dz. U. z 2006 r. nr 90, poz. 631 ze zm.). Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|