|
|
|
Witam szukam jakiegoś fajnego telefonu na dwie karty co możecie polecić ?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Looknij na takie coś jak nokia x1 bawiłem się tym ostatnio taki prościutki fonik ale dawał rade.
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
miałem SAMSUNG d 980 , śmigał fajnie ale stary typ ekranu dotykowego , jeszcze z rysikiem . Teraz mam SAMSUNG gt-B7722 bez problemu
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Tez poelcam Samsunga ma duzo lepszy iontgejs dwóch kart - model pomijam bo kwestia ile chcesz kasy wydać.. Ja dwa lata użwyałem czegos za 3 stówki i przegadane kilka tysięcy godzin
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Właśnie się zastanawiam nad start A5000 system : Android v2.2 + OS
|
|
|
|
|
a powiedzcie mi jak w tych nowych telefonach jest rozwiazane przeskakiwanie pomiedzy kartami ? mialem z 10 lat temu siemensa c35 z adapterem na 2 karty, ale to bylo z dupy bo trzeba bylo wylaczyc i wlaczyc ;] a teraz ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ze starszych telefonów to samsung d880
|
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Z zainteresowaniem czytam ten wątek, bo i ja muszę nabyć jakiś telefon dualsim. Kontynuujcie zatem wymianę informacji, a ja po cichutku sobie poczytam
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Nokia dual-sim x1-01 od dziś w tesco za 160 zeta
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
A w jaki sposób przełącza się między kartami. Zastanawiam się nad takim telefonem bo terasz latam z dwoma słuchawkami. A gdybym miał dwie karty w jednej było by wygodniej. Tylko czy obydwa numery są równocześnie aktywne?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Witam szukam jakiegoś fajnego telefonu na dwie karty co możecie polecić ? Motorola EX115 - sam używam od 3 miesięcy i jestem zadowolony. Klawiaturka qwerty, mp3, normalne oprogramowanie producenta. Cena okolo 350 zybli. |
|
|
|
|
andrzej masz przycisk przelączania miedzy kartami a odbieraszsłuchawka bez kombinacji żadnych
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT A w jaki sposób przełącza się między kartami. Zastanawiam się nad takim telefonem bo terasz latam z dwoma słuchawkami. A gdybym miał dwie karty w jednej było by wygodniej. Tylko czy obydwa numery są równocześnie aktywne? Możesz podpisać indywidualnie nazwę każdej karty ( SAMSUNG gt-B7722) co jest widoczne na wyświetlaczu nie wspominając o innych dzwonkach Gdy telefon Ci dzwoni , widzisz i słyszysz na którą kartę jest wykonywane połączenie. Możesz również mieć inną tapetę na każdej z kart i jak przełączasz przyciskiem z boku to również zmienia Ci się tapeta i wiesz z którego numeru dzwonisz. Wygodne i bardzo łatwe w obsłudze. Możesz również ustawić aby jedna z kart np. służbowa wyłączyła i włączyła się o danej godzinie czyli po lub przed pracą . Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Ja mam fona z DUAL SIM więc powiem tak, działa to bardzo dobrze gdyż 2 karty są cały czas aktywne i można dzwonić zarówno pod jeden lub drugi numer a dzwoniąc po wybraniu numeru np. z książki telefonicznej telefon pyta się z której karty ma wykonać połączenie z 1 czy z 2 to samo dotyczy SMS MMS lub E-MAIL a jeżeli chodzi o internet to ustawia się z której karty ma być domyślne, oczywiście dodatkowo w ustawieniach jest wybór czy 2 karty mają być aktywne czy może tylko 1 lub 2. Generalnie jest to rewelacyjna sprawa a zarazem alternatywą dla osób zmuszonych nosić ze sobą 2 aktywne komóreczki. Mój model to chińska produkcja o symbolu C5000 z systemem producenta i zakupiony oczywiście na największym polskim serwisie aukcyjnym za 200 zł lub 300 zł bo teraz dokładnie już nie pamiętam.
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
trochę czasu minęło , coś nowego wartego polecenia pojawiło się na rynku ? Taki do 800-900 zł .
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT trochę czasu minęło , coś nowego wartego polecenia pojawiło się na rynku ? Taki do 800-900 zł . Alcatel OneTouch Idol :-) |
|
|
|
|
Lenovo A660.
|
|
|
|
|
Kupiłem Nokia 301 Dual SIM i jestem zadowolony. Bateria trzyma ok 6 dni, ale dużo nie rozmawiam. Jest to "normalny" telefon - nie smartfon (w nich trochę większy wybór). Ma jednak wadę, nie można zarządzać nim programem Nokii z PC. Kolega kupił niedrogiego smartfona GoClever Quantum4 (w Kauflandzie jest za 269,-) i ma nawet prawdziwą nawigację w komplecie
|
|
|
|
|
http://mgsm.pl/pl/katalog/lg/t375cookiesmart/
Ja mam taki ma wszystko to co potrzebuje na 2 karty sim ,wifi.Najważnijeszy plus to tani nowy LG375 to jakoś 230zł |
|
|
|
|
a moze Goclever Quantum 4? kosztuje poniżej 300 zł.
Ma go już ktoś? jakieś opinie? http://www.gocle(...)265.html |
|
|
|
|
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Odświeżam temat ktoś poleci jakiś dual sim do 800-900 zł.
Zastanawiam się nad Sony Xperia M2 Aqua.Jeśli ktoś miał proszę o opinie lub jakiś inny dual sim godny polecenia. |
|
|
|
|
Popatrz na telefony MyPhone. Można kupić na allegro i w Biedronce.
http://allegro.pl/czarny-smartfon-myphone-infinity-3g-16gb-8x1-4ghz-i5877488839.html "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Rozalko czy poza dwoma simami masz jeszcze jakieś wymagania w czym komorka ma być ponad przeciętna?
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|