|
|
|
gdzie złapie male japonce??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W przedszkolu w Tokio. A tak na poważnie niech się wypowie jakiś wędkarz bo ja nim nie jestem.
|
|
Dołączył: 27 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
oczko za dawnym peweksem
killer |
|
|
|
|
gdzie to dokladniej jest? z gory dzieki
|
|
|
|
|
podepnę się pod temat bo mam podobne zapytanie...
Orientuje się ktoś gdzie można dostać dorosłe/duże japońce?? Tak z 10-15 szt. na obiad... No i najlepiej nie z supermarketu |
|
|
|
|
Co z nimi robicie? Smażycie?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Co wy tak z tymi japońcami? Chińczyki wam nie wystarczą? czy jakieś tam dorsze, czy morszczuki
Specjalistyczny sklep rybny zrobili na edukacji. Tam gdzie dawniej był rybny, potem spożywczak społem, a teraz znowu rybny. Spory wybór ryb mają i tych zamordowanych i żywych , może i jakieś japońce tyż życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
~czejenek -na żywca się wybierasz?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Co to jest ten japoniec, skoro to nie małe japońskie dziecko?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Co to jest ten japoniec, skoro to nie małe japońskie dziecko? mirek nie ośmieszaj się, to ryba "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
na Rzeczycy Okrągłej jest staw i tam jest pełno japońców- jadłam łowiłam to wiem. A dla tych którzy nie wiedzą jak dojechać to : na rozwadów i koło muzeum skręcić w prawo (jesli jedziesz od stalowej bo jak od sandomierza to w lewo)cały czas prosto na radomyśl i bedzie znak "kępa " i wjazd do wsi na zakrecie tak jakby. Po wjechaniu do wsi na skrzyżowaniu wiejskim stoi pomnij Mickiewicza to koło niego trzeba skręcic w lewo podjechać kawałek i bedzie Staw po prawej stronie
zycze smacznego po złowieniu japońca PS. młode japońce są smaczniejsze niż takie wyrośniete. |
|
|
|
|
CYTAT na Rzeczycy Okrągłej jest staw i tam jest pełno japońców- jadłam łowiłam to wiem. A dla tych którzy nie wiedzą jak dojechać to : na rozwadów i koło muzeum skręcić w prawo (jesli jedziesz od stalowej bo jak od sandomierza to w lewo)cały czas prosto na radomyśl i bedzie znak \"kępa \" i wjazd do wsi na zakrecie tak jakby. Po wjechaniu do wsi na skrzyżowaniu wiejskim stoi pomnij Mickiewicza to koło niego trzeba skręcic w lewo podjechać kawałek i bedzie Staw po prawej stronie zycze smacznego po złowieniu japońca PS. młode japońce są smaczniejsze niż takie wyrośniete. I powodzenia w sprincie jak właściciel stawu pogoni życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
Co niektórzy nie widzą różnicy pomiędzy dwoma słowami:
- japoniec - Japończyk ale to pewnie przez braki w edukacji. Trzeba było chodzić do szkoły a nie rzucać w nią kamieniami. |
|
|
|
|
Nie bądź taki sztywniak loginator
|
|
|
|
|
kiedyś (dość dawno temu) łapałem je na "kiszce" koło działek ... nie mylić z "oczkiem" było tam tego pełno podobnie jak i małych karasi ... super wytrzymałych rybek na "żywca" ... ludzie łapali ich i też do oczek ... a dziś nawet nie mam pojęcia czy ten stawik nie wysechł jak będziesz nad oczkiem z 500-1 km w lewo (zjeżdżając z górki) niedaleko a może jeszcze tam coś pływa
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Nie bądź taki sztywniak loginator Ciiii, to japoniec życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
ludek na Rzeczycy Okrągłej ten staw nie należy do nikogo po prostu jest wszystkich. A Musze powiedzieć ze jeden jest we wsi prywatny ale to już w całkiem innym miejscu.
|
|
|
|
|
A to się uśmiałam z tej rozmowy
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|