|
|
|
Witam, jaki film polecacie na wieczór pazdziernikowy... dzięki;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fast Five ! i Borata ;) prosze
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mardi Gras: Spring Break (2011) komedia (troche romantyczna) jak na lektora (taka wersje wyłapałem) to calkiem nie zle przetlumaczone texty )
|
|
|
|
|
Ja bym bardziej polecił dobrą książkę. Pobudzić wyobraźnię - rozłożyć wrażenia na raty - tak by czasami zająć rozum rozmyślaniami co będzie dalej.... oderwać się od codzienności.... na dłużej niż półtorej godziny.
Polecam chyba najnowszą książkę Stephena Kinga "Pod kopułą" Nie wiem, czy nie najlepsza jego powieść. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
moze serial ?:]
fajny w miare nowy, game of thrones, bardzo fajne postacie wystepuja, kazdy znajdzie sobie bohatera z ktorym chcialby sie utożsamia :] a i ksiazka tez ujdzie ;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
mirek tez wole książke ale jestem w delegacji i nie mam nic przy sobie...
a z filmu preferuje na takie wieczory jakis sensacyjny...;) |
|
|
|
|
Polecam film GLADIATOR
http://www.youtu(...)Xkfs6uhM http://www.youtu(...)=related Na tym linku ladna muza i urywki z filmu a film wyrabisty Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
NIEPOKONANI ("the way back"). Produkcja nie-polska, ale grają w nim dwaj polscy aktorzy. Świetny film.
|
|
|
|
|
ja polecam ,,2012".byłam na tym w kinie,oglądałam też w domu i za każdym razem przechodzą mnie ciarki jak to oglądam
|
|
|
|
|
Komedia - Larry Crowne - uśmiech losu, Obie części Kac Vegas
Thriller - Ostatni dom po lewej, Wyspa tajemnic Dramat - Lektor |
|
|
|
|
Polecam coś z serii Rocco Sifredi. Fajna obsada, ciekawa akcja... I tak jak napisał mirek777 "Pobudzić wyobraźnię - rozłożyć wrażenia na raty"
|
|
|
|
|
Na pewno polecam ,,Prawo Zemsty"- super film bardzo mocny - fabuła która trzyma do końca.
|
|
|
|
|
Jak już jesteście przekonani, że te filmy są naprawdę interesujące to podajcie chociaż linki skąd je można ściągnąć. Przecież sam nie będę szukał, albo nie będę szedł do wypożyczalni po to żeby sprawdzić czy rzeczywiście są ok. Jak obejrzę, i mi się spodobają to kupię dvd ;-)
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
torrenty
albo konta premium |
|
|
|
|
o tak PRAWO ZEMSTY jest super... polecam
|
|
|
|
|
Rosyjski dramat - Wyspa(Ostrov). Naprawde dobry film.
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
też polecam Prawo zemsty,
a także film Incepcja |
|
|
|
|
Polecam: "Polowanie na czerwony październik"
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
|
|
dzięki Wa wielkie:0 jeśli ktoś ma jeszcze jakies propozyzje to śmiało bede wdzieczny
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam coś z serii Rocco Sifredi. Fajna obsada, ciekawa akcja... I tak jak napisał mirek777 \"Pobudzić wyobraźnię - rozłożyć wrażenia na raty\" Heh dobre kolego P.S Nikt nie skomentował ... branży nie znają czy udają romantyków |
|
|
|
|
jeżeli oprócz samego filmu chcesz się jeszcze zastanowić nad tym co oglądałeś to ja polecę taki dokument ...
Historia Teorii Spiskowej - 6000 lat kolonizacji link do filmu sam nie wiem co myśleć o samym dokumencie ale uważam że nie zmarnowałem 75 min ;) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Polecam film "POGRZEBANY". Ostatnio ogladalem, wciagnal mnie na maksa.
|
|
|
|
|
Wyspa Strachu
Niepokonani Jeniec - Jak daleko nogi poniosa Oczy Julii Uprowadzona Piła - wszystkie czesci Siedem Udreczeni Salt Ksiaze Persji Piasku Czasu tak na szybkiego co mi teraz go glowy wpadlo |
|
|
|
|
Wszystkie cześci Kevina
A tak na poważnie to"Baby sa jakieś inne".Film z życia wzięty. http://www.youtu(...)io5P_P0k SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Coś o motywatyce więziennej:
*Zielona mila *Skazani na Shawshank *Życie za życie Filmy gangsterskie ze śmiesznym motywem: *Turysta *Przesyłka ekspresowa (Coursier) *Przyjaciel gangstera (tais-toi) Śmieszne: *Co się zdarzyło w Las Vegas *Kac Vegas *Kac Vegas w Bangkoku *Duże dzieci *Eurotrip *Jeszcze dalej niż północ (Bienvenue chez les Ch'tis) *Plotka (Placard, le) *Jutro będzie futro *Kiedy jaja miały kły *Kolacja dla palantów (Dinner for Schmunks) *Wakacje Jasia Fasoli |
|