|
|
|
gdzie najtaniej w Stalowej można kupić katridże do drukarki? Dzięki za odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesli do drukarki to najlepiej net
|
|
|
|
|
Ja swego czasu kupowałem, Obok Halmaru ( na prawo od głownego wejscia) jest taka hurtownia papiernicza i tam było najtaniej, ale czy dalej ta hurtownia istnieje to nie wiem.
Teraz zamawiam przez allegro 3-4 sztuki na raz i wychodzi taniej. Także jeżeli Ci sie nie spieszy z drukowaniem pomysl o allegro. |
|
|
|
|
Biuro Plus na ul. Handlowej.
|
|
|
|
|
Sklep Print Zone obok hali targowej.
tel. 15/6426422 Regeneracja tuszy, sprzedaż zamienników, sprzedaż oryginalnych tuszy. Proszę podać model drukarki, a postaram się pomóc :-) |
|
|
|
|
dzięki bardzo za odpowiedzi, w jakich cenach są katridże kolorowe hp 301 i czarne? kupiłam zamiennik ale niestety wywaliłam tylko pieniądze, ponieważ one nie pasują, wcale urządzenie go nie widzi!
|
|
|
|
|
czy można coś zrobić z tego zamiennika np. napełnić nim stary katridż albo coś innego?
|
|
|
|
|
Proszę podejść z tuszami do sklepu Print Zone. Spróbuję zlokalizować problem ;-)
Jestem do godz. 18.00 Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Biuro Plus na ul. Handlowej
tez polecam na allegro sie juz nie bardzo oplaca np do hp kupilem zamiennik xxl i nie dziala pare osob tez tak mialo, a nie duza jest roznica allegro zamienik a biuro plus orginal |
|