|
|
|
Czy ktoś robił w nim wesele ???
Jakie są wasze opinie na temat obsługi, pobytu, jedzenia w tym lokalu?????? http://www.hotelmagnat.com.pl/ Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Byłam tam na weselu w czerwcu. Jedzenie b.dobre, słuszne porcje. Ładna dekoracja zarówno potraw jak i lokalu. Co do obsługi to jeszcze im sporo brakuj, może się dziewczyny wyrobią. Właściciel bardzo konkretny gość. Zna się na rzeczy i dba o gości. Ogólnie bardzo dobre wrażenie, miło wspominam wesele i zaliczam do udanych.
|
|
|
|
|
Moze ktoś się jeszcze wypowie na temat tego lokalu?
|
|
|
|
|
Nie miałam jeszcze przyjemności bawić w tym lokalu, ale mnie osobiście przerażają te schody. Oczywiście ładnie wyglądają, prawie jak z dynastii .. ale wizja schodzących i wchodzących po nich gości jest dla mnie przerażająca..no chyba że wesele było by do max. 100 osób, wtedy wszystkie stoliki zmieściłyby się na dole..
|
|
|
|
|
Wiem ze bardzo dobrze prosperuje ten hotel. Terminy mają zapełnione.
Słyszałem za ma być tam kręgielnia. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
ja byłam na weselu (lato 2012) w tym lokalu jak dla mnie to koszmar, schody bardzo strome (ile razy można wchodzic i zchodzic) i śliskie. parkiet ok tylko jak wszyscy goscie tanczyli to ciasno itrzeba było tanczyc na bardzo sliskich płytkach korytarze tez bardzo sliskie, zastanawiało nas kto pozwolił odebrać tak śliskie płytki w lokalu.jedzenie całkiem całkiem ale bez szału.a jeszcze niech nikt nie da namówic na dj marka wolinski czy jakos tak facet koszmar grał wszytkie stare piosenki i niemiał pojecia jak mu sie cos mówiło o nowych piosenkach i te jego przygaduszki w czzasie melodii . ogólnie mało pozytwów z tego lokalu
|
|
|
|
|
Co do DJ to chyba młodzi sobie wybierają kto ma grac czy dj czy zespól
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
on był z polecenia własciciela może komus sie podoba ja mówie swoja opinie.ale nie w tym rzecz tu chodzi o lokal
|
|
|
|
|
Ja znam ten lokal i polecam go w 100%, co do schodów to tyle wesel co już było to nigdy nikt nie spadł, więc schody są bezpieczne, a co do sali to jest duża, jedzenie też jest bardzo dobre.
|
|
|
|
|
Jak to mówią kiedys musi byc ten pierwszy raz.. oczywiście nikomu nie zyczę
|
|
|
|
|
Byłam w tym lokalu i strasznie mi się podoba zwiedziałam cały,piękne pokoje (schody wręcz pozorą nie są żadnym zagrożeniem i wcale nie jest ich tak dużo).Sala jest ogromna i bardzo ładma.Super właściciel,można z nim poludzku się godadać,jedzenie też pyszne.Właśnie wybieramy się tam z mężem na Andrzejki.Więc polecam w 100%.
|
|
|
|
|
najlepsze jedzenie ever!!! stoly naprawde na bogato!! klima super , zaplecze na dworze dla dzieci tylko co mnie urazilo to na dworze smierdzialo szambem :/ byc moze to jednorazowy epizod ...
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
doswiadczylismy tam wlasnego wesela...my jestesmy zadowoleni...jedzenie(swojski stol i reszta)= 1 klasa, obslugi zawsze mozna sie czepiac, kwestia wzgledna...wlasciciel, czy jego kuzyn/szwagier to odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu...konkretnie, bez owijania, na temat... polecamy i ,mysle ze wiekszosc z 11.08.12 poleca powtarzalismy to z reszta na inym weselu i bylo...no smacznie bylo
Pozdrowienia dla Wlascicieli, dorba robota |
|
|
|
|
Ja byłem na otwarciu czyli w sylwestra lokal spox,orkiestra słaba,obsługa też, mało jedzenia - można to wszystko wybaczyć ale brak popitki do w..dki już nie!! W tamtym roku byłem gdzieś indziej ale słyszałem ze mało ludzi było ponieważ cena była wygórowana ale kto na to paczy -
ps. RNI-JEZOWE -pracujesz może w reklamie |
|
|
|
|
vomo a kto grał na tym sylwestrze? wie ktoś kto gra w tym roku?
|
|
|
|
|
Sorry ale nie pamiętam nie mam głowy do takich zespołów.. lol
|
|
|
|
|
VOMO ja tam w żadnej reklamie nie pracuje.
Jest dom weselny w Jeżowem to niech się wypowiadają ci co tam byli. W sylwestra 2012/13 grał zespół THE BROX i było zarąbiście tylko ze był tłok. No w tym roku tez gra THE BROX Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Proszę o opinie jak wrażenia po weselu ktoś tam był albo robił.Z góry dziękuję za odpowiedź 😉
|
|
|
|
|
Mi się osobiście tam nie podoba jeśli chodzi o wesele.
A nie podoba mi się dlatego, że zespół gra na dole a goście siedzą u góry i za każdym razem trzeba tuptać po tych schodach. Późniejszą porą na weselu to już dosyć uciążliwe jest :) |
|