|
|
|
Gdzie w Stalowej ustawię geometrię zawieszenia (zbieżność) ?
Jedyny warunek - kierownica ma być prosto. Czyli MUSZĄ zablokować wałek kierowniczy, a nie metodą prób i błędów. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napewno ZMKS i FIAT
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A jak jest cena ustawienia zbierzności??
|
|
|
|
|
jak dobrze pamiętam to 60 zł PKS ,zrobione na pewno profesjonalnie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." Józef Piłsudski |
|
|
|
|
na PKSie nie blokują wałka kierowniczego.
|
|
|
|
|
Ja robiłem w lanosie u Mołonia za Lokiem i było ok. - wymiana końcówek dr. kier. + zbieżność - 100zł 2 lata temu
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
sSłoneczny_układ,kiedy robiłeś zbieżność na PKS-sie.Ja robię tam cały czas i nie pamiętam,żebym nie miał blokowanej kierownicy.Może na jakiegoś praktykanta trafiłeś.Ja ogólnie pochwalam PKS.Kiedyś ustawiałem na Brandwicy,koło zajazdu galicja,też byłem zadowolony.Cena też do przyjęcia.
|
|
|
|
|
Kiedyś ustawiałem na Brandwicy koło zajazdu Galicja, i byłem pod wrażeniem sprzętu jaki gość ma do zbieżności, oczywiście ustawił dobrze bo przy takim sprzęcie zbytnio wiedzy nie potrzeba wystarczy ustawić model i rok auta i patrzeć na monitor komputera a tam wszystko pokazuje w którą strone ma kręcić.
|
|
|
|
|
Potwierdzam to co mówi Frodo
|
|
|
|
|
CYTAT na PKSie nie blokują wałka kierowniczego. ...ale za to dobrze robią na PKS-ie w ST.Woli Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
CYTAT Kiedyś ustawiałem na Brandwicy koło zajazdu Galicja, i byłem pod wrażeniem sprzętu jaki gość ma do zbieżności, oczywiście ustawił dobrze bo przy takim sprzęcie zbytnio wiedzy nie potrzeba wystarczy ustawić model i rok auta i patrzeć na monitor komputera a tam wszystko pokazuje w którą strone ma kręcić. Najlepszy sprzęt nie ustawi sam zbieżności. Jeśli tuman nie zablokuje kierownicy to całą procedura o (*&^*( rozbić. |
|
|
|
|
Właśnie na tym sprzęcie ( z tego co widziałem) nie da się nie zablokować kierownicy bo komputer to zasygnalizuje i nie przejdzie dalej.
|
|
|
|
|
CYTAT Kiedyś ustawiałem na Brandwicy koło zajazdu Galicja no to jedziemy tam A jaka cena ? jaki adres ? jakas www maja ? |
|
|
|
|
napewno nie ustawianie komputerowo oklamuje i to duzo
|
|
|
|
|
radze nie kombinować i pojechać do fiata
|
|
|
|
|
To w końcu kto robi zbieżność porzadnie i niedrogo na dodatek?
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Jedź do PKSu i powiedz że chcesz żeby kierownica była prosto, a jeszcze lepiej niech robi ci taki wysoki szpakowaty pan . On jak ustawi to nie ma opcji że coś źle będzie .
|
|
|
|
|
CYTAT To w końcu kto robi zbieżność porzadnie i niedrogo na dodatek? ... na PKS-ie Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|