|
|
|
o ktorej jutro odjezdza autobus do lublina z rana ok 6-7 ?? i czy jest wogóle taki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam internetową wyszukiwarkę połączeń http://www.rozkl(...)laczenia
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Chyba nie ma -> odsylam do PKP.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
polecam również busy,które odjeżdżają z parkingu naprzeciw dworca PKS!!
pozdro |
|
|
|
|
Jest PKS o 6 30;)
|
|
|
|
|
www.e-podroznik.pl wszystkie połączenia znajdziesz właśnie tu a pks o 6.30 jedzie na pewno pozdrawiam
|
|
|
|
|
05:47 10:07 12:47 17:10 tak odjezdżają busy firmy wira bus express http://www.wirabus.pl/
|
|
Dołączył: 12 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jadę dziś do Lublina autkiem około godziny 16, więc jak ktoś chce mogę zabrać info na pw.
|
|
|
|
|
No pewnie, wszyscy chętni brać za kasę, a jak się na stopa stoi to prędzej cię ksiądz weźmie niż ktoś z rejestracją RST/RNI. Chociaż karteczka ładna jest LUBLIN albo NISKO.
(tak swoją drogą to właśnie niedawno z księdzem wracałam, nikomu nie polecam, dowiedziałam się, że siedzi we mnie około 20 złych duchów/ewentualnie zostałam opętana tyleż razy, bo on gubił się w zeznaniach) Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|