|
|
|
Czy jakaś fajna dziewczyna 20-25 lat miała by ochotę wyskoczyć do kina ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh dobre
a kiedy do tego kina? nie wiem czy zdążymy coś obejrzeć bo za miesiąc mam już 26 i już wypadam;D |
|
|
|
|
Podbijam! Może jakiś trójkącik? Podobno grupa zorganizowana płaci taniej za wejście
|
|
|
|
|
jak nie trójkącik to ja się podpinam i bedzie dwie parki
|
|
|
|
|
CYTAT jak nie trójkącik to ja się podpinam i bedzie dwie parki O ile jesteś kobietą, to będzie dwie parki (chyba, że lubisz chłopców i będziesz siedział w kinie wtulony w Pana MIKE)! |
|
|
|
|
Fajna dziewczyna czyli jaka?
|
|
|
|
|
Dobry temat Również wybrałbym się z fajną dziewczyną do kina na weekendzie. Tylko, że w Stalówce z tego co widać to grają jedenj filmik Bitwa Warszawska hehe więce średnio. Ale zawsze można do Rzeszowa podjechać
|
|
|
|
|
W co ja się wkopałem albo w co mnie wkopały stalowowolskie kina - bilety po 19 zł chociaż jak jest miłe towarzystwo to mogę wydać na bilet nawet 50 zł. Co mi tam, ostatnio wygrało się 28 mln w Lottka to se człowiek może pozwolić A propozycja tego trójkąta od jadeit i katryny całkiem kusząca A Rhotax pytał/ła co znaczy "fajna dziewczyna" to taka z którą można miło i fajnie pogadać, z poczuciem humoru i pozytywnym podejściem do życia.
|
|
|
|
|
eeeeeeeeee jak Ci szkoda na bilet to ja se posiedzę w domu
|
|
|
|
|
a zdrowa trzydziestka może być?? czy już może jestem bez szans ;)
|
|
Dołączył: 13 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a zdrowa trzydziestka może być?? czy już może jestem bez szans ;) Zależy co masz na myśli zdrowa? ;) |
|
|
|
|
Katryna, jeśli fajna z Ciebie dziewczyna to tak jak pisałem mogę wydać na bilet 50 dych A tak wogóle to mniejsza z kasą, nie ona tu najważniejsza. Anusia, pewnie że może być "zdrowa trzydziestka", chociaż swoją drogą ciekawe co to znaczy "zdrowa" nie przeziębiona ?? ale mam nadzieję, że nie był bym "odskocznią" od leżącego na kanapie męża
|
|
|
|
|
Chodzenie do kina z dziewczyną/chłopakiem to strata czasu. Ani nie można porozmawiać, rzadko popatrzeć na siebie, jedynie tylko potrzymać za rączkę (?).
|
|
|
|
|
No to Panowie mało dziewczyn? Przecież można poznać jakąś w barze czy na dyskotece lub na mieście i zaprosić;p w Wy tylko na tym forum
|
|
Dołączył: 17 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja to chętniej wybrałabym się na impreze jutro ;p ktoś chętny ?
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To macie prawdziwą randkę w ciemno
MYŚL! |
|
|
|
|
Ja jestem fajną dziewczyną i z chęcią wybrałabym się do kina... no ale jestem już zajęta więc musisz szukać dalej
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
chodzi cos ludzi do kina czy sam w sali bede na paranormal ?:]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Samemu w kinie ,w pierwszym rzędzie na paranormal
Ile razy się obrócisz gdy trzasnął drzwi.... |
|
|
|
|
oo na paranormal to i mnie ciągnie aby pojsc bez sensu tylko ze leci on do czw...
|
|
|
|
|
Nikogo nie chcę tutaj urazić... ale troszkę zalatuje desperacją żeby dziewczyny do kina zapraszać przez forum?!
|
|
|
|
|
jeden zaprasza przez net bo chce poznac wiecej, a inny zaprasza bo chce poznac kogokolwiek, jak ze wszystkim 2 strony
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie wiem może się nie znam ale moim skromnym zdaniem to lepiej wyjść gdzieś do ludzi i kogoś poznać zamiast siedzieć przed komputerem i czekać na cud
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem może się nie znam ale moim skromnym zdaniem to lepiej wyjść gdzieś do ludzi i kogoś poznać zamiast siedzieć przed komputerem i czekać na cud w takim kontekscie bez 2 zdan masz racje :] mnie chodzilo raczej o to ze przez net mozesz poznac osoby do ktorych nie dotrzesz realu :] inne solectwo, gmina czy powiat ;p iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie wiem może się nie znam ale moim skromnym zdaniem to lepiej wyjść gdzieś do ludzi i kogoś poznać zamiast siedzieć przed komputerem i czekać na cud w takim kontekscie bez 2 zdan masz racje :] mnie chodzilo raczej o to ze przez net mozesz poznac osoby do ktorych nie dotrzesz realu :] inne solectwo, gmina czy powiat ;p aaa no chyba że w sumie fakt. |
|