Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
We wtorek będzie można wygrać 50mln zł albo i więcej
Załóżmy że wygrasz, i co potem zrobisz http://finan(...)ria.html MYŚL! |
|
|
|
|
MYŚL! |
|
|
|
|
zaplace aborygenowi 50tys zeby sobie dal spokoj z "polityka" reszta na rzeczy juz bardziej przyjemne
|
|
|
|
|
Na pewno w coś bym zainwestował ale przede wszystkim spełniłbym swoje marzenie i poszedłbym na medycynę
|
|
|
|
|
regulamin 4b. Andrzejek
|
|
|
|
|
CYTAT We wtorek będzie można wygrać 50mln zł albo i więcej Załóżmy że wygrasz, i co potem zrobisz http://finan(...)ria.html Część bym zainwestował by mieć z czego żyć. Na pewno bym zrealizował marzenia. Pewnie sporo bym podróżował. A po za tym żył bym jak normalny człowiek. Rozumiem, że kolejny raz szóstka nie padła, nikt nie wygrał 35 mln. Czyli nie jestem jeszcze bogaty, spoko poczekam do wtorku "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Buduje maly domek + kupuje z 10 mieszkan (35m2) w Rzeszowie do wynajecia dla studentow.
I zyje do smierci z dochodow z tych mieszkan. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RNI-JEZOWE a na co będziesz sobie głowę zawracał takimi pierdołami. Z 50 baniek na średnich lokatach masz około 200 tysięcy miesięcznie zysku - ciężko z tego wyżyć?
|
|
|
|
|
Dom w Transylwanii i wycieczka objazdowa po świecie, a reszta niech się mnoży
https://www.facebook.com/ZdjeciaWKuchni |
|
|
|
|
CYTAT RNI-JEZOWE a na co będziesz sobie głowę zawracał takimi pierdołami. Z 50 baniek na średnich lokatach masz około 200 tysięcy miesięcznie zysku - ciężko z tego wyżyć? Z takimi pieniędzmi to Ty negocjujesz warunki lokaty, a nie wpłacasz na te ochłapy co reklamują w TV. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Ktoś z was wie ile % odciągnął od tych 50 baloników
Gdybym tyle wygrał musiałbym co miesiąc kupować nową torbe Hermesa lub Prady...więc nawet nie kupuje losu. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
najpierw zainwestowałabym w siebie tzn. studia później otworzyłabym coś swojego np. szkołę baletu lub mega dom weselny resztę oddałabym mężowi
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
A ja bym jakąś część przeznaczyła na po
1.wybudowanie bezpiecznych i z prawdziwego zdarzenia placów zabaw dla dzieci. 2.przeznaczyła na jakąś fundację (sprawdzoną) dla chorych dzieci, mowie ogólnnie dla fundacji zeby było sprawiedliwe dla każdego dziecka. 3. na jakiś dom dziecka- albo zakupić potrzebne rzeczy. 4.no a reszta to już wiadomo ze coś dla siebie i jakieś lokaty itp. to takie moje przemyślenia na obecną chwilę a ze jestem relistką to wiem że takiej kasy nie wygram ale cóż marzenia nie kosztują |
|
|
|
|
Zbudowałbym w Stalowej mega duży klub i zapraszałbym najlepszych Dj-ów z całego świata ; )
|
|
|
|
|
Dzielę na 3:
1. jest tyle ludzi,dzieci których można wyleczyć a przeszkodą są tylko PIENIĄDZE 2. mały domek , pomoc rodzinie , podróże- Ameryka Południowa, Polinezja...... 3. inwestycja na przeszłość |
|
|
|
|
Widzę, że podobnie myślimy.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nagle kazdy o dzieciach sobie przypomina, ciekawe czy by tak bylo w rzeczywistosci????????
Ale inwestycja w dom weselny to ciekawy pomysl. Dom weselny z kortami tenisowymi i basenem. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
RNI - taki mamy z żoną plan już od lat. Nie pojawił się w tej chwili Jakoś Bóg nie pozwala wygrać
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Przeczytałem cały ten wątek.
Wy naprawdę wierzycie, że można w to wygrać? Oczywiście pytanie nie dotyczy pociotków ludzi związanych z totalizatorem. Mimo szczerych chęci nie udało mi się wydać 3 zł na jeden kupon. Jakoś nie umiem. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Dopiero by było jak się pojawi wpis
wygrałem ale nie powiem co zrobię MYŚL! |
|
|
|
|
CYTAT Przeczytałem cały ten wątek. Wy naprawdę wierzycie, że można w to wygrać? Oczywiście pytanie nie dotyczy pociotków ludzi związanych z totalizatorem. Mimo szczerych chęci nie udało mi się wydać 3 zł na jeden kupon. Jakoś nie umiem. moj sasiad na wiosce wygral 2 razy glowna tyle ze w express lotka odstep nastu lat, kolezanka tez trafila glowna tyle ze w niemczech niemieckiego :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Dokładnie nie wiem ile razy ale wiem że kilka "szóstek" padło w Stalówce
MYŚL! |
|
|
|
|
CYTAT Dokładnie nie wiem ile razy ale wiem że kilka \"szóstek\" padło w Stalówce Coś mi się nie wydaje - ktoś tam kiedyś krzyczał, że na statoilu padła wygrana i ślad po gościu zaginął, co nie dziwi zresztą - udowodnij, jest baza danych totka, można poszukać czy rzeczywiście w stalowej mieliśmy tylu szczęściarzy. Jeżeli jest faktem co mówisz chętnie się opodatkuję, lecz z góry zapewniam, że to co mówisz jest nieprawdą. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Jesteś 100% pewny tego co piszesz
http://serwi(...)3199.htm http://serwi(...)o&page=6 pozycja 555 556 rekordowe dwie wygrane udowodnione także jak ja już coś pisze to pisze i dodałem że nie jestem pewny ile ich padło A teraz Ty udowodnij że nie padło ich kilka tak jak to stwierdziłem MYŚL! |
|
|
|
|
Gdybym wygral to znalazł bym spokojną robote bo idzie zwariować nic nie robiąć. A kasę zostawił fachowcom niech procentuje. A i teraz nie żartuje wykupiłbym wszystkie meisjca reklamowe w okolicy by nie widziec geb kandydatów do sejmu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jakoś nikt nie pomyślał o "opiece". Myślicie , że "opieka" nie dowie się kto załapał taką kasę?
Wątpię. A jak ją odebrać nie będąc rozpoznawalną/ym. Macki mafii są wszędzie-tak myślę. Jak to zrobicie??? |
|