|
|
|
|
|
Witam mam takie pytanie, gdzie znajde najtaniej czesci do rozrządu do Peugeota? I Gdzie wyniesie mnie najtaniej robota i u kogo ? Oczywiscie zeby bylo dobrze zrobione - nie spartaczone .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bosch service na mostowej
|
|
|
|
|
|
|
a gdzie to dokladnie jest? I gdzie czesci tanio kupic?
|
|
|
|
|
|
|
Masz na głownej reklame nad formu kliknij i bedizesz miec strone. Częśc -> allegro.
|
|
|
|
|
|
|
Bosch Service jak najbardziej można polecić, natomiast odradzam Polserwis, czyli dawny Polmozbyt. Jest tam kilku starych dobrych mechaników, lecz te dwie młode osóbki z biura przyjmujące zlecenia ma nikłe pojęcie o mechanice samochodowej, a co gorsza lekceważący stosunek do klienta. Niekompetencja pracownika biura kosztowała mnie kilkaset złotych. Niedawno znalazłem serwis internetowy oceniający warsztaty samochodowe - chyba niedługo zamieszczę tam szczegóły mojej sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
ok, ale najwazniejsze pytanie - gdzie mozna kupic tanio czesci do rozrzadu? Na allegro widze jest pelno - ale do silników hdi, a ja potrzebuje do benzynowego.
|
|
|
|
|
|
|
AutoCraft?
na JP II albo na przeciwko mdk ;) |
|
|
|
|
|
|
ja polecam sklep ,,auto dan,,miesci sie w rozwadowie podaje numer 15 8440127 zadzwon i zapytaj polecam
|
|
|
|
|
|
|
Autoexpress na alejach, naprzeciwko salonu Toyoty, tel. 15 844 51 52.
U nich chyba jest najtaniej na Stalowej. mycha |
|
|
|
|
|
|
Bosh serwice weźmie sporo kasy. Części kupuj w dapolu naprzeciwko sezamu, a wymieniaj u tabora na sandomierskiej
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT ok, ale najwazniejsze pytanie - gdzie mozna kupic tanio czesci do rozrzadu? Na allegro widze jest pelno - ale do silników hdi, a ja potrzebuje do benzynowego. Do byle jakiego slkepu motoryzacyjnego wchodzisz podajesz nr VIN auta placisz i wychodzisz z paskiem, rolka i lozyskami. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
|
|
Albo najtaniej - albo najlepiej.
Bosch weźmie ale i zrobi jak należy. A nawet jak zrobi źle to bez problemu poprawi. CYTAT Do byle jakiego slkepu motoryzacyjnego wchodzisz podajesz nr VIN auta placisz i wychodzisz z paskiem, rolka i lozyskami. Pasek i rolka również byle jakie, w byle jakiej cenie. Nie wiem co za silnik ma ten peugot. Ale może ma prócz paska i rolek KZFR ? Pompe wody ? To kosztuje najwięcej. |
|
|
|
|
|
|
Napisalem wyraznie. Podajesz nr VIN i wszystko Ci pisze co i jakie czesci sa w danym modelu.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
|
|
To, aż do sklepu musisz iść, by się dowiedzieć jakie cześci
?
|
|
|
|
|
|
|
w pksie w stalowej
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
|
|
Wymiana rozrządu to w połowie dobry mechanik, a w drugiej połowie części renomowanych producentów czyli np. pasek firmy Gates lub Contitech, rolki, napinacz i pompa wody-jeżeli jest na pasku rozrządu np. SKF, INA. Co do Bosch'a to drogi serwis i nie zawsze "robi" dobrze co poznałem na własnej skórze, niekiedy podobną cenę proponują w ASO. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT To, aż do sklepu musisz iść, by się dowiedzieć jakie cześci ?Do fiata 126p nie potrzeba. Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
|
|
castrol
na przemysłowej jak jedzie się do mrówki tylko cały czas prosto i po prawej przynajmniej tam był wcześniej biorą tanio i robią porządnie Awwf |
|