|
|
|
Siemka , chce zebyscie podzielili sie ze mna opinia o tym telefoniku , ktory model bardziej przypomina iPhone`a albo ktory jest lepszy funkcyjnie.
PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
i9 się bawiłem na prezentacji takiej, w sumie nic ciekawego, lekki, mało funkcjonalny jak dla mnie.
|
|
|
|
|
Moja kolezanka miala i sie caly ekran potukl bo spadl z 5 schodkow... ale to nie oznacza ze to szajs. a wiesz ile bateria trzyma?
|
|
|
|
Jaka cena taka jakość. Znajoma kupowała z wysyłką prosto z Chin. Po drugim ładowaniu ładowarka się skończyła. Po około miesiącu wyświetlacz zrobił się czarny no i po telefonie No ale czego się spodziewać po wypasionym smartfonie za 200 PLN...
|
|
|
|
|
mówił facio bodajże 4 dni przy normalnym użytkowaniu, ale nie chce mi się wierzyć jakoś, aparat lipa, wykonanie też troche posysa, ale widziałem gorsze no i ten model którym się bawilem nie mial PL menu. ale to było dawno wiec pewnie juz maja
|
|
|
|
|
Hmmm to na to wychodzi ze kupie go z tylnim panelem ( Takim od iPhona orginalnego ale jeszcze troche chcialbym od posiadaczy jego sie dowiedziec.Moze nie doslownie tak ale pasowalo by...
Plusy - - - - Minusy - - - - jakos tak PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
Plusy - wyraźny, dobrze czytelny ekran. hmm bateria coś koło 2k pojemności, prostota obsługi, 2xSIM
Minusy - Jakość wykonania. już jako nowy skrzypiał przy dociśnięciu, szybko rysuje się obudowa, kiepska kamera, słaba jakość rozmów, głośniczek od mp3 pozostawia wiele do życzenia. Zadowolony ? ;d |
|
|
|
|
nie kupuj tego
Awwf |
|
|
|
|
spoko , a ile tak ogolnie twoja kolezanka czekala na przesylke z chin? bo zamowilem z chin i czekam 3 tyg z hakiem
|
|
|
|
mi paczki z chin przyszły po 5 tygodniach teraz czekam na paczke od 3 tygodni
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|