|
|
|
Znaleziono klucz w sylwestra w okolicach hali. Nie chce nic za to (nawet piwa!), żeby nie było, że bóg wie kim jestem Po prostu jest czysta chęć oddania pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
~~asd | |
|
|
Jezeli tonie bylo miejsce publiczne, to nalezy ci sie uczciwie 10% wartosci klucza, chyba ze pojdziemy za ciosem i zarzadasz 10% wartosci mieszkania, domu lub czegokolwiek ten klucz strzeze (np. altana smietnikowa;) ).
|
|
|
~~asd | |
|
|
Oczywiscie 'zazadasz', bo zaraz mnie tu zje gremium patriotow w beretach za plugawienie polskiego jezyka.
|
|
|
|
|
|
Ja tam niczego nie chcę za to spokojnie chce tylko oddać komuś ten klucz dobra wola
|
|
~~asd | |
|
|
Wlasnie widze, szczegolnie ze klucz (tradycyjny) to powazna sprawa, dlatego sobie jaj nie robie ;-)
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
.... szukajcie a znajdziecie.... a może to klucz jakiejś niewiasty ... wiadomo roztrzepane są a w sylwestra chyba szczególnie....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~kasia :) | |
|
|
osobiście uważam, że znaleźne jest uczciwym dochodem... zakładając, że ktoś znajdzie np. portfel a w nim dokumenty i gotówka i chce to oddać to albo dzwoni do danej osoby albo zwraca pod adres zamieszkania (niewątpliwie poświęca w jakiś sposób w stopniu mniejszym lub większym swój czas. W ramach tego że okazała się ów osoba uczciwym znalazcą winna dostać jakąś sumę. Nie widzę w tym nic złego, zwłaszcza patrząc przez pryzmat np. stracenia gotówki, czy wyrabiania wszystkich dokumentów... Myślę, że to tak jak z napiwkiem w knajpie ;) pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Callu, Callu Callu moze to klucz do tej jedynej
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
zobaczymy, na chwile obecną nikt się nie zgłasza po niego kto wie ...
|
|
~~Paweł | |
|
|
Hej to moze byc moj klucz bo zgubilem w sylwka ok poludnia,ale jestem z Niska.Mozesz pdoac jak wygladal ten klucz
|
|
|
|
|
|
Raczej Ty podaj
|
|
|
|
|
nie to ty powinienes powiedziec jak wygląda ten klucz Callist powie a potem kazdy bedzie sie mógł po niego zgłosić.
|
~~hydraulik | |
|
|
jeżeli to byl klucz Francuski TO MÓJ
|
|
|
~~to ja zlodziej | |
|
|
zgubilem klucz nasadowy 17mm jak szedlem odkrecac kola w tamtym rejonie
|
|
|
|
|
|
Od mieszkania to było Więc jak, znajdzie się prawowity właściciel?
|
|
|
|
|
Więc jest ktoś chętny do odbioru?
|
|
|
|
|
Chyba sie nie znajdzie. Callu ale ja i tak myśle ze to klucz do tej twojej jedynej
|
~~jasiu | |
|
|
jeśli sa to 4 klucze w tym jeden duzy gerda i 2 mniejszy gerda i 2 inne to są moje proszę o odpowiedź
|
|
|
|
|
|
CYTAT jeśli sa to 4 klucze w tym jeden duzy gerda i 2 mniejszy gerda i 2 inne to są moje proszę o odpowiedź 4 klucze = 1 duży gerda + 2 mniejsze gerda + 2 inne? To jest jeden klucz. czyli to nie to |
|
~~newet | |
|
|
CYTAT jeśli sa to 4 klucze w tym jeden duzy gerda i 2 mniejszy gerda i 2 inne to są moje proszę o odpowiedź mniejszy Callist... 2 mniejszy = drugi mniejszy nie lap juz tak za slowka bo nie jestes tu najmadrzejszy |
|
|
|
|
|
ha! źle przeczytałem a za słówka nie łapie
|
|