|
|
|
Potrzebuje wydrukować plakaty 500 sztuk, gdzie znajdę w Stalowej najtańszą i uczciwą drukarnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam stempart.net ostatnio zamawiałem wizytówki, dobry kontakt, szybko i profesjonalnie.
|
|
|
|
|
Techtronik-1 piętro w budynku tam gdzie skarem.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
skorzystaj z usług stalowowolskiego naciagacza PrintX, Sonika.
http://stalo(...)d=649711 skroi Cie, i jescze oszuka. |
|
|
|
|
Jakie to plakaty ? Napisz.. marcin_(at)_hitart.com.pl
|
|
|
|
|
Odswiezam, potrzebuje wydrukować kilka plakatów do pokoju dziecięcego
Gdzie cenowo jest względnie Ewentualnie gdzie wydrukować można format a3 lub a2 w kolorze i ewentualnie zalaminowac Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Drukuje ktoś karty plastikowe w Stalowej ?
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Ja polecam Drukarnie Petrus koło lecznicy dla zwierząt Kama. Zawsze tam drukuję materiały reklamowe i jest anio a przede wszystkim terminowo.
|
|
|
|
|
W jubilacie na pietrze!
|
|
|
|
|
a po co w stalowej jak jest w necie dziesiatki roznych drukarn z super sprzetem i cenami = ułamkowi cen ze stalowej ?
Czesto mimo ze z wysylka to Ci przez neta szybciej wydrukuja i dosla niz tu na miejscu. Kiedys drukowalem naście razy wizytowki w pakietach po 5000 szt, przez neta mialem cene lepsza niz na miejscu za 1000 a jakosc po tym jak tu wzialem probki byla lepsza za te nizsza cene bo drukowali na jakiejs gigantycznej super maszynie. |
|
|
|
|
Ja potrzebuje plakaty ewentualnie wydrukowanie na zwyklym papierze dosłownie 4szt wiec koszt wysyłki będzie więcej warte niż same pierdoly na ściane syna
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT Zapytaj w nado na jana pawla obok stokrotki. To chyba sam właściciel pisał. Z tak nieterminową, niesolidną firmą jeszcze się nie spotkaliśmy, a zamawiamy różne rzeczy od lat. Wcale też nie są tani. Z tego co wiemy zamówienia realizują podzlecając innym. My za współpracę po drugim razie podziękowaliśmy. Ta krowa jak w tym powiedzeniu, bardzo dużo ryczy ale mleka nie daje! Konsultowaliśmy też z innymi. Analogiczna sytuacja. Naobiecywali, a później klient uziemiony. |
|