|
|
|
Witam.
Od października zaczynam studia w Kilecach i wdzię, że lipa z połączeniem do Kielc. Jak najlepeij się tam dostać? Jeżdza tam jakies busy czy pociągi? Czy istnieje jakaś strona gdzie ludzie umawiają się na takie wyjazdy swoimi samochodami? Dzięki za pomoc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bezpośrednio bedzie problem. Szukaj poaczen
STALOWA WOLA-SANDOMIERZ-KIELCE |
|
|
|
|
hej, 5 lat jezdziałam do ck i fakt połączenia ze Stalowej są marne, nie wiem czy jest jeszcze ten autobus koło 17 z dworca, ale trzeba być wcześniej bo jak się wiecej osób zbierze to może Cię nie zabrać;]
z Sandomierza o wiele więcej, jeśli miałby Cię ktoś tam wozić to praktycznie co 1,5 godz coś jedzie. Ja najczęściej jechałam z Gorzyc, autobus zatrzymuje się za Gminą na przystanku bodajże o 9.40 to był Biłgoraj i najtańszy autobus ze wszystkich (12zł) a 10 min przed nim jechach Wrocław- z kolei najdroższy;p powodzenia;D |
|
|
|
|
Ja się również podpinam ;) Kilka lat latałem autobusem o 17.25 bodajżę, myślę, że to najkorzystniejsza możliwość.
|
|
|
|
|
Witam ja bede jechal samochodem do kielc w najstepujacych terminach
17,18 września 1,2 października 15,16 października 5,6 listopada w kielchach o 9 wyjazd kolo 16 Jesli jest ktos chetny to mozemy sie dogadac gg 1282627 Pozdrawiam Krzysiek |
|