Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Czy jest ktoś w Stalowej (okolice), kto się tym zajmuje ?
Mam na myśli dobrą robotę ? I ew. jaka cena ? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 25 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja obszywałem kierownicę w Lublinie. Samo obszycie to koszt 120 PLN (kierownica zdemontowana). Ja podjechałem do Lublina i ze zdemontowaniem kierownicy na miejscu koszt obszycia wyniusł 150 PLN. Czas obszycia kierownicy to ok. 2 h. W Rzeszowie nie chcą obszywać a jak już się im chce to wołają ponad 200 PLN.
marek |
|
|
|
|
CYTAT Czy jest ktoś w Stalowej (okolice), kto się tym zajmuje ? Na alegro masz gotowe zestawy samemeu mozresz to zrobic mniejszy koszt
Mam na myśli dobrą robotę ? I ew. jaka cena ? |
|
|
|
|
ale jaki efekt a tu robi prefesionalista.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 18 Cze 2010r. Skąd: Lublin/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ja obszywałem kierownicę w Lublinie. Samo obszycie to koszt 120 PLN (kierownica zdemontowana). Ja podjechałem do Lublina i ze zdemontowaniem kierownicy na miejscu koszt obszycia wyniusł 150 PLN. Czas obszycia kierownicy to ok. 2 h. W Rzeszowie nie chcą obszywać a jak już się im chce to wołają ponad 200 PLN. Mógłbyś podać nazwę firmy, w której to robiłeś? Mam już mocno wytartą skórę na kierownicy, a że siedzę w Lublinie, to może akurat coś bym z tym zrobił... |
|
|
|
|
CYTAT Czy jest ktoś w Stalowej (okolice), kto się tym zajmuje ? Mam na myśli dobrą robotę ? I ew. jaka cena ? Popytaj tu: http://alleg(...)935.html |
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy jest ktoś w Stalowej (okolice), kto się tym zajmuje ? Mam na myśli dobrą robotę ? I ew. jaka cena ? Popytaj tu: http://alleg(...)935.html To wcześniej znalazłem. Ale specjalnie pytałem o namiary na kogoś pewnego (bez urazy dla tej firmy, ale nikt nie napisał, że u nich robił i poleca), że napisze ktoś, kto u określonej osoby obszywał i spokojnie może polecić. Bo ja też mogę dać ogłoszenie, że robię fajne futra z nutrii i co z tego ... jak nie robię. |
|
Dołączył: 25 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Obszywanie kierownicy w Lublinie na ul. Przyjaźni 9a, tel. 691 739 877
http://www.obszycia-kierownic.pl/ marek |
|
Dołączył: 18 Cze 2010r. Skąd: Lublin/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzięki wielkie kolego!
|
|
|
|
|
Kumpel wysyłał kierownice do obszycia i obszyli mu pięknie tylko że po roku skóra zaczeła się przecierać. Zwróć uwagę czym ci to obszyją. Skóra skorze nie równa.
|
|
|
|
|
------------
|
|
|
|
|
Nie wiem jaki samochód, ale może zamiast płacić 200 za obszywanie, lepiej kupić nową kierownicę ? Albo poszukać używki na popularnym serwisie aukcyjnym. Czasem można trafić ładną sztukę.
|
|
|
|
|
Dlatego Ja u siebie za 130zł to robię. Akcja ma trwać 15 minut.
W moim modelu używana kierownica zaczyna się od 200zł na allegro. |
|
|
|
|
A nie warto zapłacić więcej i mieć oryginał ? Który wytrzyma kolejne 300 tys. ?
|
|
|
|
|
Mój tato obszywał kierownicę na Podborku (obecnie Zarzecze ul Podborek) to jest pierwszy drewniany domek po prawej stronie jak się w Zarzeczu zjeżdża z wiaduktu w stronę Janowa Lub.Nie pamiętam ile zapłacił, chyba niedrogo, bo ten facet to to różne dłubaniny przyjmuje, tylko trzeba go pilnować, bo często niedyspozycyjny jest.
|
|
|
|
|
Czyli lubi zapić.
Każde jedno obszywanie wiąże się z zdemontowaniem kierownicy i wyczekiwaniem kilku godzin. Lub zdemontowaniem kiery i przyjechanie innym autem na nastepny dzień. Tu mam nadzieje że będzie krótka piłka. |
|
|
|
|
CYTAT Hehehehe...ludzie, w jakim Wy świecie żyjecie, kto dzisiaj obszywa kierownicę skórom? Dawniej jak ktoś miał starego mercedesa to szczytem "wypasienia" była taka kierownica w skóre, teraz to traci Wielka Wiocha.pfff To co jest teraz trendy? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Hehehehe...ludzie, w jakim Wy świecie żyjecie, kto dzisiaj obszywa kierownicę skórom? Dawniej jak ktoś miał starego mercedesa to szczytem "wypasienia" była taka kierownica w skóre, teraz to traci Wielka Wiocha.pfff "skórom" hehe kłania się szkoła podstawowa |
|
|
|
|
Widzę że to chyba młodzież wtrąciła się w rozmowę.
Po pierwsze chodzi o odnowienie starej kierownicy, bo wełną sobie przecierz nie oplote, a po drugie jak jest skóra lepiej sie manewruje. |
|
|
|
|
W Agatówce jest pracownia tapicerska. Przy okazji odbioru mebla zauważyłem że obijają też kierownice skórą, ale nie znam szczegółów. Lokalizacja mniej więcej tu: współrzędne 50.608824,22.010967, znajdź sobie w mapach. Jadąc od Rozwadowa, przed wjazdem na obwodnice jest zjazd w lewo w małą uliczkę z kilkoma domami. Gdybyś się coś dowiedział na temat kosztów, daj proszę znać, bo sam się noszę z zamiarem obicia kierownicy, ale jakoś nie mogę się zabrać do tego
|
|
|
|
|
Ja i tak uważam że najlepsza opcja z obszyciem kierownicy to jest tu:
http://kierownice24.pl/ Koleś przyjexdza i wymienia Ci kierownice na nowo obszyta a stara zabiera. Sam wszystko robi. Może jak zebrało by sie kilka osób to jakas promocja..... Jak ktoś się umówi dajcie znać. Ja w grudniu będę dzwonił. Koszt takiego manewru to 130zł a trwa wymiana około 15-20 minut. |
|
|
|
|
to ja się podpinam
|
|
|
|
|
Ja również będę dzwonił do http://kierownice24.pl/
|
|
|
|
|
Ja także polecam jak surmis. Za sportową kiere z astry GSI 120 zł wyszło.
|
|
|
|
|
6-9 grudnia będę dzwonił i pytał kolesia kiedy jest w stanie przyjechac. Jeżeli inni zadzwonili by w podobnym terminie to może by Nas umowił w jednym dniu.
Jak coś będę wiedział to dam znac tu info. |
|