|
|
|
Chciałam zapytać dziewczyny (bo myślę, że faceci raczej nie korzystają z tego;p) jakiego kosmetyku używacie do nabłyszczania włosów? Spray jakiś czy coś innego? Proszę o podanie nazwy kosmetyku, opinii o nim i ceny(tak mniej więcej;))
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja używam najzwyklejszego jedwabiu do włosów z biosilk'a nie pamietam juz ile koszuje ale jest nie drogi (często jest na niego promocja w rossmanie) po wysuszeniu włosów kropla, dwie na dlonie wcieram i wcieram we włosy tylko nie od nasady
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Powiem Ci, że włosy łanie się błyszczą po tym szamponie z Elseve do włosów farbowanych (czerwony) + odżywka. Jedwab z biosilku też jest niezły, 150ml na allegro kosztuje około 40zł z przesyłką (cena w Rossmannie: ~78zł), tylko cienkie włosy może obciążać, więc jeśli narzekasz na objętość swoich włosów to nie używaj go raczej. ;)
Warto też poszukać domowych sposobów na nabłyszczenie włosów, na różnych portalach dotyczących urody można znaleźć przepisy na maseczki. ;) itp ;) Tylko kanibal nie gardzi drugim człowiekiem. // Dixisse me aliquando placuit, tacuisse numquam czyli Bywało niekiedy, że żałowałem tego, co powiedziałem, nigdy jednak tego, że milczałem - no i fajna płyta. |
|