~~ogród | |
|
|
Czy w Stalowej Woli istnieje firma, która zajmuje się ogrodami? Zakładaniem ich, "reanimowaniem" istniejących , wertykulacją, odchwaszczaniem? Niedługo marzec, prace w ogrodach ruszą. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Stalówek | |
|
|
De Tulp z Turbii.za kosciolem w lewo skrecic i pozniej chyba w prawo za sala gimnastyczna.jak cos to sie popytac,kzdy wie o kogo chodzi.
|
|
|
~~ogród | |
|
|
Dzięki.
|
|
|
~~Marek | |
|
|
Ja tez kogos takiego godnego polecenia szukam DO OGRODU, a moze kogos odradzacie??
|
|
|
~~ogród 2 | |
|
|
Ja poszukuję firmy, która zajęłaby się przywróceniem trawnika do stanu używalności. Marzy mi się piękny trawnik bez chwastów. I nie chciałabym, żeby był rozwinięty z rolki.
|
|
|
~~Andy | |
|
|
Jest jeszcze Centrum Ogrodnicze w Nisku. Przy wylotówce na Rzeszów
|
|
|
~~ogród 2 | |
|
|
Ale tam można wszystko kupić, niestety nie przyjadą i nie zrobią.
|
|
|
~~niskowa | |
|
|
CYTAT Ale tam można wszystko kupić, niestety nie przyjadą i nie zrobią. I tu się mylisz.Tam robią wszystko projekty ogrodu, wykonanie i utrzymanie.U znajomych zrobili, ale tanio to nie jest. |
|
|
~~działkowiec | |
|
|
Ja również potrzebuję kogoś do ogródka. Chcę zrobić wertykulację trawnika. Czy są takie maszyny do wypożyczenia, czy może jest ktoś, kto to zrobi? Jakie mogą być ceny tego typu usługi?
|
|
|
~~djkubus | |
|
|
wiem ze na pysznicy jest jakas firma co robi ogrody
|
|
|
~~ciekawy | |
|
|
CYTAT wiem ze na pysznicy jest jakas firma co robi ogrody a coś dokładniej moze |
|
|
~~roxsi | |
|
|
najlepsza jest pani hereska z ogrodów miejskich de beeesttt111
|
|
|
~~ala | |
|
|
Roxi - to miało być śmieszne? Nie wyszło Ci.
|
|
|
~~roxsi | |
|
|
sorrryyyyyyyyyy
|
|
|
~~maniak zieleni | |
|
|
najlepsza firma tego typu to zajduje się na Posaniu za mostem po lewej stronie (wylot na Lipe)
|
|
|
~~ogródek | |
|
|
A może ktoś byłby zainteresowany pracą w ogrodzie? Plewienie, sadzenie nowych rolślinek, sprzątanie po zimie itp.?
|
|
|
~~kala | |
|
|
Projektowanie ogrodów, utrzymywanie polecam jednak Centrum Ogrodnicze Nisko, a wypozyczalnia maszyn ogrodowych Agroplant w Stalowej Woli, przy torach, rosliny za to fatalne mają. godne polecenia centrum ogrodnicze przy wylotówce na lipe.
|
|
|
~~kwiatuszek | |
|
|
Czy w Stalowej Woli istnieje firma, która zajmuje się ogrodami? Zakładaniem ich, \"reanimowaniem\" istniejących , wertykulacją, odchwaszczaniem? Niedługo marzec, prace w ogrodach ruszą. Pozdrawiam
|
|
|
~~kwiatuszek 2 | |
|
|
Kwiatuszku, jeśli coś wiesz, to napisz. Nie kopiuj istniejących postów.
|
|
|
~~kasia w. | |
|
|
Witam
Ja juz miałam przeprawę z ogrodnikiem z Turbii i nie polecam, natomiast świetna firma jest ta z Niska. W tamto lato mi robili wszystko, łącznie z nawadnaniem, jestem bardzo zadowolona. Nawet sami pamiętali, żeby wyłączyć nawadnianie przed zimą. |
|
|
~~ja66 | |
|
|
Bardzo prosze o namiar na taką firmę. Szukałam w internecie tej z Turbi - nie ma. A może znacie jakąś prywatną osobę, która robi tego typu usługi. Plewienie, sprzątanie po zimie, itp.
|
|
|
~~działka | |
|
|
Poszukuję kogoś do plewienia.
|
|
|
~~dixsi | |
|
|
jestem po szkole ogrodniczej szukam pracy!!!!
|
|
|
~~Pracodawca | |
|
|
CYTAT jestem po szkole ogrodniczej szukam pracy!!!! A umiesz zaprojektować i wykonać ładny nowoczesny ogródek koło domu ?? |
|
|
~~leszek | |
|
|
CYTAT CYTAT jestem po szkole ogrodniczej szukam pracy!!!! A umiesz zaprojektować i wykonać ładny nowoczesny ogródek koło domu ?? ????? |
|
|