|
|
|
witam
ma ktos doświadczenie z wycinnym zębem? prosze podajcie na miary kogo polecacie gdyz ja d 3 dni chodze z otwartym zębem (aby zeszła ropa) i nie spie po nocach z bółu. tabletki jem garsciami i nic nie pomaga, jeden specjalista stwierdzil ze musz pare dni sie tak pomeczyc aby zeszło mi zapalenie a tu z kazdym dniem jest coraz gorzej :((((((( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a może u Wrońskiego spróbuj, przyjmuje koło centrum 4 w zasadzie za centrum 4 w przedszkolu, mi wyrywał dwa zęby w tym jeden był zgorzel itd i nie mogę powiedzieć złego słowa o nim też jechałam na tabletkach..
|
|
|
|
|
Ja polecam dr.Kuliga który przyjmuje na ul.rozwadowskiej w budynku po lewej stronie w którym sprzedawane są również kafle piecowe. NIe należy do tanich ale ja pozbywałem się już dwóch zębów mądrości i za każdym razem zero bólu. Znieczulenia używa dobrego. Szczerze polecam.
|
|
|
|
|
ja u Wrońskiego na nfz wyrywałam i nic nie płaciłam, po co wydawać tyle pieniędzy skoro można to mieć profesjonalnie i za darmo
|
|
|
|
|
a dostałaś antybiotyk? szkoda tak odrazu wyrywac zęba,może da sie go jeszcze uratowac!
|
|
|
|
|
juz po zabiegu. mialam w dniu wczorajszym u dr Kuliga. miło sprawnie i bezboleśnie. znieczulenie troche szarpania ze dwa szwy i do domu. na noc dwa apapy i nocka minela elegancko dzis lekkie mrowienie ale nawet nie biore prochów bo szkoda kichy koszt usługi 200 zł.
Polecam tego Pana |
|
|
|
|
dr Doryk w Zbydniowie, zero bolu, nie wiesz nawet kiedy zeba juz nie masz no i 50 zl za usuniecie wraz z nieczuleniem
|
|
|
|
|
Polecam tylko i wyłącznie Pana Dr Krzysztofa Musialika wie co i jak oczywiście to jest chirurg
|
|
|
|
|
Dr. Kulig tam gdzie wytwórnia kafli. Naprawdę profesjonalnie, trochę zakręcony koleś, który nie lubi Lady Gagi hehe. Jestem bardzo zadowolona wyrywałam u niego dwie 8.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|