|
|
|
Możecie powiedziec w jakiej siłowni wykupic karnet ? W której mozna uzyskac pomoc jak i na czym cwiczyc, chodzi mi ogólnie o zrzucenie wagi i poprawe kondycji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Podczas treningu silowego nadmiaru kilogramow zaszybko sie nie pozbedziesz, szykajac silowni dla siebie musisz zwrucic uwage czy ma dobra bieznie lub zaczac smigac na obwodnicy
|
|
|
|
|
Nie wyrzucaj kasy w błoto, karnet na siłownie i otoczka atlasów, bieżni i karków po syntholu nie doda Ci mobilizacji...a raczej z czasem Ci ją odbierze.
Dla zrzucenia wagi i poprawienia kondycji tylko i wyłącznie aeroby czyli dużo biegu, rozciągania się a gdy już coś zrzucisz i sam sie przekonasz ,że wytrwasz - zbliżają się zimne miesiące i wtedy zapisz się na siłownie. |
|
|
|
|
"Człowiek żyje dzięki 1/4 zjadanego pożywienia , a dzięki 3/4 żyje jego lekarz!" - to napis ze ściany piramidy egipskiej.
Jeśli dodatkowo potrawy stałe , najlepiej optymalne , będziesz "pić" , a płyny "jeść" - efekt murowany. Zaoszczędzoną w ten sposób kasę wydasz na dyskoteki , bowiem taniec to najprzyjemniejsza "rzecz" jaką Ci dano/poza seksem/. Szczegóły w "Recepcie"/ogłoszenia/ OPTYMALNE CENTRUM ŻYWIENIOWE - STALOWA WOLA AL. J. PAWŁA II 19A/www.jedzoptymalnie.pl/ |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja polecam top gym jestem tej siłowni wierna już długie lata raz , że super ludzie i atmosfera to solidny wycisk ja osobiściew chodze do Pani Bogusi pomimo tego, że mówią o niej różne dziwne rzeczy :] super babka daje w du..pę i kg lecą mocno w dół
|
|
|
|
|
Moja żona takiego dobrego zdania o niej nie ma......
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ani moja wnusia
Ogon , nerki , wątroba i cały tłuszcz z barana , to Najświętsza rzecz Mojżesza kapłana/Biblia/. |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dlatego napisałam pomimo tego co o niej mówią.... ;) ale tak czy siak w top gym jest super jak nie bogusia to są jeszcze inne zajęcia u dziewczyn aerobik, fitball,step, sala kardio,solarium itd itp ale w bushido tez jest ok tylko, że tak maaało dziewczyn chodzi także kto co lubi
|
|