|
|
|
Witam daje 50 zl za podanie mnie w play jako osoby polecajacej. Sprawa dotyczy wziecia telefonu na abonament na osobe fizyczna. Szczegoly na mailu
canarius_(at)_o2.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A sam zgarniesz PlayStation 3
Powodzenia w szukaniu. |
|
|
|
|
noo i typowa polska zawiść się włącza. gość "Freyr" co ksywa bardzo i słuusznie przypomina słowo "FRAJER" oczywiście musial ostrzec innych że ten dostanie ps3. typ daje 50 zł ale zawsze się jakaś menda znajdzie co go będzie bolało bo jak jego nikt nie polecił to czemu inny ma dostac jak on nie dostał hehehe. Ten świat schodzi na psy hehe. Termin napisz do mnie na gg 487251. ja cię polecę
|
|
|
|
|
Powinniśmy sobie pomagać - a tu już post coś za coś - typowa polskość żeby tylko ten drugi nie miał więcej ode mnie..............ech:(((((
|
|
|
|
|
nic za darmo takie czasy )
|
|
|
|
|
CYTAT A sam zgarniesz PlayStation 3 Powodzenia w szukaniu. Przyłączam się do opinii "kakaoweoko" są buraki na tym świecie co wszystko zrobią, żeby ktoś nie miał lepiej od nich. Chłopak ma pomysł i ambicję to niech działa a ty "Freyr'ze" nigdy byś na to nie wpadł |
|
|
|
|
Podbijam stawke. Daje 100 zl. Musze uzbierac jeszcze 155 zl z waszych abonamentow. Biorac telefon na osobe fizyczna mozna dokonac nastepnie cesji na firme. Jezeli znajdzie sie konkretna osoba dzieki ktorej uzbieram ta kwote daje jednorazowo 200 pln. Idziemy razem do salonu i od razu wyplacam na reke.
|
|
|
|
|
witam ponownie. zostalo mi juz tylko 100 pln do uzbierania. przypominam, oferta skierowana jest do osób chcących przejsc do playa z innej sieci. daje 100 pln za polecenie.
|
|
|
|
|
Termin to faktycznie uczciwy człowiek przelał mi pieniądze za polecenie więc jeśli ktoś się waha to polecam zawsze to taniej za telefon wyjdzie
|
|
|
|
|
No i po sprawie. Kontrahenci zdowoleni.
Biznes to biznes, kapujesz Frayer? Ale zawsze masz jednego posta więcej. Ja też |
|
|
|
|
Wlasciwie to sprawa jest dalej aktualna. Wiec czekam na chetnego badz chetnych - kontakt i szczegoly mailowo. Pozdrawiam
|
|