|
|
|
Witam wszystkich użytkowników XBOXA360 :-)
Chciałbym zapytać kto z Was gra w multiplayer po sieci, w jakie gry gracie najczęściej i jak Was można znaleźć? Jako, że dopiero niedawno zakupiłem "slima 4GB" i nie mam żadnych gier, proszę o poradę w co warto zainwestować? Fajnie by było jakbyście wpisywali tutaj swoje nazwy użytkowników. Mam nadzieję, że pogramy niebawem po sieci Mój tag gracza: "Jadeit79". Może ktoś do mnie napisze? Pozdrawiam! Mariusz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja pykałem dłuższy czas od jakiś 6 miechów odpuściłem ... zależy co komu się podoba ja mogę polecić "Call of Duty" praktycznie każdą część a już za 2 miechy ma wejść najnowsza część ... jeśli miałbym polecić jeszcze jakąś to było by to ... nic ... call rządzi
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Call Of Duty j/w kazda wersja (co mnie dziwi nawet w 1sze częsci ludzie do dzisiaj pikają po necie)
ale Modern Warfare 2 wymiata Black ops juz cienki: Wyscigi oczywiscie DIRT2 i NFS PROSTREET seria BURNOUT tez DLa relaksu: Bomber Man nick jak widac |
|
|
|
|
Pituch dodałem Cię do znajomych w Xbox Live A tak przy okazji, to wczoraj ściągnąłem grywalne demo GRID (wyścigi samochodowe) z aktywnym multiplayerem. Wszystko fajnie, ale w pewnych momentach gra niemiłosiernie cięła(!) a samochody przeciwników co chwilę pokazywały się w innych miejscach (przeskoki, jakby się teleportowały). Podejrzewam, że to wina za dużych pingów, bo net 1 mega chyba wystarcza do gry po sieci?
|
|
|
|
|
bez obrazy 1 mega ???
zmien providera !!! 1mega owszem z tpsa, netia, "po kablu" da rade ale zadna radiowka , kablowka ! jak juz masz problemy jak wymieniles graj po polnocy |
|
|
|
|
No właśnie wtedy grałem po północy! I miałem podwojoną prędkość do 2 mega. Cóż widać jak działa Internet z MTM-INFO:( Zastanawiam się nad Interblock, podobno szybki Internet mają. Co to kabla to chyba nie koniecznie, skoro XBOX ma wbudowana kartę Wi-Fi, to bezprzewodowo tez powinno wszystko chodzić stabilnie? Czyż nie? Czy bezpośrednie podłączenie kablem będzie lepszym rozwiązaniem?
|
|
|
|
|
Chłopaki a chcecie się zapisać do mojego klubu PEGASUSA ? mam ponad 200 kartridży i 4 dżojstiki...więc zapraszam !
Pzdr. |
|
|
|
|
ja gram od paru lat juz na laczy z mtm i nie ma problemow. wazne zeby nic nie sciagac na kompie w tym czasie bo wtedy przycina gre. nawet ladowanie strony z duza iloscia zdjec przytnie gre.
co do gier to w 90% czasu na necie gram w Fife 10. mam tez Medal of Honor, modern warfare 2, forza3, F1 2010 i kilka innych w ktore nie gram na necie. kiedys mozemy zrobic jakas ustawke w MW2 albo Medal of Honor. |
|
|
|
|
kazdy kabel jest lepszy niz jakakolwiek radiowka !
a co do ITB to polecam |
|
|
|
|
Jeżeli lubisz piłkę, to Fifa 11. Z samochodówek Dirt 3 - buty mi spadły z wrażenia po włączeniu tej giery . Ze strzelanek, to Call of Duty MW 2 , Battlefield Bad Company 2.
Jak ktoś chętny do pogrania w Fifę 11, to mój nick Turb0dym0men ( zera, nie duże O ) PS. Pituch z dużych wpisać Twój gamertag ? Czy normalnie ? |
|
|
|
|
razczej małe
wszystkie wogóle to ma znaczenie jakieś ? |
|