|
|
|
witam
Jestem nowy w stalówce i chciałbym zapytać gdzie mogę kupić orginalne ciuchy Adidas, nike ewentualnie może być Lonnsdale albo Everlast. Jest jakiś sklep czy muszę jechać do Rzeszowa |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Są 3
- MAWA City Park - Na pasażu w Tesco - Na pasażu w centrum handlowym - i chyba jeszcze na staszica jest.. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
jest nowo otwarty sklep na Poniatowskiego, naprzeciw Lidla, tam koło baru London Pub, w piwnicy...
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
w tym sklepie na poniatowskiego porażka..
ledwo złapiesz za klamkę a pani już się pyta w czym pomóc.. po za tym patrzy Ci na ręce jak byś wyszedł/wyszła dopiero z pierdla.. a jak już coś dotkniesz to znów leci tekst a może w czymś jednak pomóc, jakiś rozmiar potrzeba.. i niby końcówki kolekcji.. taa a z nowej kolekcji nie raz taniej się da kupić.. dla mnie przesada.. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
Dołączył: 23 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Lonsdale i Everlast znajdziesz w Arce ( 1 pietro- nad IRISH pub-em).
Z Nike'a też coś ostatnio mieli, ale zdecydowanie wiekszy wybor maja z Everlast-a i Lonsdale. |
|
|
|
|
odradzam adidasa nike w frac centrum stalowa wola , nie mile panie wrecz nie podchodza do klienta czekają aż sam podejdziesz a najlepiej sam sie skasuj i wydaj reszte . żenada jakas kiedys tam mozna bylo isc na zakupy mila obsluga i wogole . towar maja bardzo fajny ale brak fachowj obslugi pewnie maja niskie zarobki i nie chce sie im pracowac ale jak juz sa w takim miejscu to niech sie wykarza nutka zainteresowania klientem bo duza traca , bardzo sympatyczna dziewczynka w okularach polecam ja do obslugi .
|
|
|
|
|
hej, odświeżam temat ;)
gdzie aktualnie można kupić ubrania sportowe firmy Nike lub Adidas(głównie zależy mi na biustonoszach do ćwiczeń)? |
|