|
|
|
Szukam zakładu/firmy która naprawia TV (głównie kineskopowe) - raczej starsze modele. Czy kogoś możecie polecić - zależy mi na sprawdzonym specjaliście i w miarę rozsądnych cenach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja i moi rodzice tv naprawiali w romarze i wg mnie on w stw jest najlepszy a raczej nikogo lepszego nie znam. Zaklad miesci sie na Hutniczej 1 to jest sklep z elektornika.
|
|
|
|
|
CYTAT Szukam zakładu/firmy która naprawia TV (głównie kineskopowe) - raczej starsze modele. Czy kogoś możecie polecić - zależy mi na sprawdzonym specjaliście i w miarę rozsądnych cenach. audio video code service mariusz lesiczka ul.ken 13 tel. 843-10-68 tak porzadnego klienta ze swieczka szukac :] wg mnie oczywiscie iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ifeelgood
lekka poprawka KEN 11 teraz nad drzwaimi ma szyld AUDIO-VIDEO SERVICE |
|
|
|
|
to prawie dobrze napisalem :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Ja swój telewizor naprawiałem w pawilonie przy ul. Siedlanowskiego u takiego małego gościa z bródką.
Podaję namiary: Zakład Hadlowo Usługowy Elektronik Serwis Rtv Gałka Jan, ul. Siedlanowskiego 3B. Dodam tylko, że wcześniej korzystałem z usług innych speców (m.in. przy Wojska Polskiego w piwnicy jednego z bloków) i niestety nie dali rady. Dopiero kolega polecił mi zakład przy ul. Siedlanowskiego i tam usterka została usunięta. |
|