~~Kamil | |
|
|
No krew zalewa czlowieka jak przyjdzie dzieciatko na czata naszego kochanego i pisze co chwile "ŻAL". Ledwo szkoly nie ukończyło, ledwo nie nauczylo sie ortografii pisząc slowa wymagające Ó przez U A potrafi tak naskoczyc na innych ze az uszy wiedna. Ja rozumiem szczeniackie zachowania bo kiedys sam nim bylem, ale to co teraz sie wyprawia. Chodzi mi oczywiscie o plec zenska bo to ona atakuje ten czat. Jakim prawem wchodzicie na czata 15 latki z TURBII, brandwicy, lipy jastkowic ?? Jakim ?? Czy nie widac wyraznie na czym opiera sie portal i podrzedne mu strony i czat ?? Podpowiem na miescie STALOWA WOLA. Rozumiem wejsc na czata i porozmawiac jak czlowiek, pozartowac, ale jak wchodzi taki maly skubaniec i sie czlowieka czepia tego nie moge pojac. Wezcie sie za nauke czy niewiem bałwanka idzcie lepić i dajcie spokoj.
Taka mala refleksja. Dotyczy małoletnich dziewczynek ze wsi okalających nasze MIASTO !!! DO KRÓW ! zmiana tytułu mod j-r |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiem o kogo chodzi ; DDD
Anka i Wiolka, zachowujcie się ! wieś się bawi \' : ) |
|
~~lol | |
|
|
idź sobie lepiej strzepać gamoniu
|
|
|
~~Kamil | |
|
|
CYTAT No krew zalewa czlowieka jak przyjdzie dzieciatko na czata naszego kochanego i pisze co chwile \"ŻAL\". Ledwo szkoly nie ukończyło, ledwo nie nauczylo sie ortografii pisząc slowa wymagające Ó przez U A potrafi tak naskoczyc na innych ze az uszy wiedna. Ja rozumiem szczeniackie zachowania bo kiedys sam nim bylem, ale to co teraz sie wyprawia. Chodzi mi oczywiscie o plec zenska bo to ona atakuje ten czat. Jakim prawem wchodzicie na czata 15 latki z TURBII, brandwicy, lipy jastkowic ?? Jakim ?? Czy nie widac wyraznie na czym opiera sie portal i podrzedne mu strony i czat ?? Podpowiem na miescie STALOWA WOLA. Rozumiem wejsc na czata i porozmawiac jak czlowiek, pozartowac, ale jak wchodzi taki maly skubaniec i sie czlowieka czepia tego nie moge pojac. Wezcie sie za nauke czy niewiem bałwanka idzcie lepić i dajcie spokoj. Taka mala refleksja. Dotyczy małoletnich dziewczynek ze wsi okalających nasze MIASTO !!! DO KRÓW ! SAM S********* kultury troszkę/j-20 |
|
|
~~fajny kolo | |
|
|
ale wy ludzie jestescie zryci Kamil masz racje spęd bydła sie tutaj robi buraki idzice sobie powalic "niemca w chełm"
|
|
|
~~Krak | |
|
|
Kamilu ,przeczytaj to co napisałeś i powiec w czym masz problem.
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT [cytat]No krew zalewa czlowieka jak przyjdzie dzieciatko na czata naszego kochanego i pisze co chwile \\\"ŻAL\\\". Ledwo szkoly nie ukończyło, ledwo nie nauczylo sie ortografii pisząc slowa wymagające Ó przez U A potrafi tak naskoczyc na innych ze az uszy wiedna. Ja rozumiem szczeniackie zachowania bo kiedys sam nim bylem, ale to co teraz sie wyprawia. Chodzi mi oczywiscie o plec zenska bo to ona atakuje ten czat. Jakim prawem wchodzicie na czata 15 latki z TURBII, brandwicy, lipy jastkowic ?? Jakim ?? Czy nie widac wyraznie na czym opiera sie portal i podrzedne mu strony i czat ?? Podpowiem na miescie STALOWA WOLA. Rozumiem wejsc na czata i porozmawiac jak czlowiek, pozartowac, ale jak wchodzi taki maly skubaniec i sie czlowieka czepia tego nie moge pojac. Wezcie sie za nauke czy niewiem bałwanka idzcie lepić i dajcie spokoj. Taka mala refleksja. Dotyczy małoletnich dziewczynek ze wsi okalających nasze MIASTO !!! DO KRÓW ! CYTAT SAM S********** Podaj swoje imie kolezanko a nie bedziesz podpisywac sie pod moje Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Kamil ale masz problem.
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Kamil ale masz problem. Ano mam problem, gdyż mnie to bardzo ale to bardzo razi. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
To moze se jaskrawość w monitorze zmniejsz
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
Ale ty jesteś tępy...
Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Litości Panie Gajowy. . . w tym wszystkim chyba chodzi o wypowiedzi pełne emocji i nie koniecznie z ortografią OK. Może forum polonistów trzeba założyć. . .
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
..... to akurat cie razi mowisz..... a czy fakt ze ktos siedzi cicho na czacie nikomu nie ubliza,nie wyzywa itp a jeno napisze co nie co to powod zeby go wykopac z forum kolego?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~jakion | |
|
|
Kamil: ŻAL MI CIEBIE
|
|
|
~~Kamil | |
|
|
Anulka jasne ze nie ale ja nei jestem administratorem. Wszelakie pytania i zazalenia na stalowe_(at)_stalowemiasto.pl
Ja napial aby swoja refleksje |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a moja refleksja jest taka ze na czata niedlugo nie bedzie po co wchodzic skoro wiadomo kto dla swojego zartu i wylacznie dla swojej przyjemnosci i kaprysu wyrzuca mnie z czata a jak takich sytuacji bedzie wiecej odnosnie innych uzytkownikow to nie bedzie komu tam zagladac i tak sie to posypie a tego chyba by nie chcieli
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
A jak by tobie Kamilu zdarzyłby się jakiś ortograficzny błąd na czacie to co???
Wszyscy by sobie pomyśleli, że jesteś jakimś mikrodem i by Cię zwykłym kaprysem wywalili z czata to co??? |
|
~~Kamil | |
|
|
jashu Tobie dziekuje za wypowiedzi.
A co do twojego pytania: JA NIE WALĘ AŻ TAKICH BYKUF ! |
|
|
~~HAM | |
|
|
moderowano//
|
|
|
|
|
|
O co chodzi?
|
|
~~HAM | |
|
|
moderowano//
|
|
|
|
|
|
I na co być takim nie miłym???
Już Cię "moderowano//" |
|
~~panszczyznianin | |
|
|
mniejsza oto, ze sam mam tyle lat ..
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ale ty jesteś tępy... Picza, chłopak widzę mądry jesteś, po co się z gówniarzami (nie tylko o lata mi chodzi) w dyskusję wdajesz? |
|
|
|
|
Ale jakie masz problemy...
Mnie wywalają z czata, a powód to (cytuję): "Idź się jajkami pobaw"!!! |
|