|
|
|
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są ceny nagrobków granitowych w naszej okolicy i jakiego wykonawce polecacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sa spoko ale koszt to około 8600zł i zapewniam nie taki jak te wszystkie prostokątne????????? i im ciemniejszy kamien tym droższy
|
|
|
|
|
Z tym że im ciemniejszy kamień tym droższy nie zgodzę się. Ponieważ jeden z Indyjskich kamieni jest np. czerwony a koszt budowy pomnika z niego to koszt ok. 12 tyś. Jeżeli chodzi o wykonawcę to w naszej okolicy jest jeden zakład robiący naprawdę porządnie, na porządnych materiałach sprowadzanych z niemiec (np. silikon do uszczelniania spoin pomiędzy płytami), jest to zakład Stadnicki M., Szybiak J. na ul. Nowej 30h w Nisku.
|
|
|
|
|
Faktycznie pracownicy z tej firmy wiedzą co robią,pracują szybko i dokładnie-wiem,bo rok temu zamawiałam 3 grobowce i jestem bardzo zadowolona z ich pracy.Polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT Faktycznie pracownicy z tej firmy wiedzą co robią,pracują szybko i dokładnie-wiem,bo rok temu zamawiałam 3 grobowce i jestem bardzo zadowolona z ich pracy.Polecam. Samo reklama ? Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
Polecam Jamnica, tam jest bardzo dobry fachowiec p. Witek, który robi bardzo ładne grobowce i solidnie!!!
|
|