|
|
|
Własność MZK ? To przecież niczyje ... Nie dość, że nie znają praw fizyki to jeszcze nie szanują cudzej własności |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Od zawsze uważałem, że Lonsdale = IQ-1
|
|
|
|
|
Powiedzcie mi gdzie to było nagrane? Chodzi mi o miejsce.Zna ktoś ten teren?
|
|
|
|
|
To jest teren tzw. "kulochwytów" gdzie był organizowany ten pseudo labirynth of sound.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
apokalipsa..
weź się ogarnij! żal Ci tyłek ściska? co stało się coś temu śmietnikowi? ciekawe jak wyrzucasz śmieci to wchodzisz do altany śmietnikowej i każdemu kontenerowi po równo wrzucasz co by się nie zmęczył i nie obraził.. hahah Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT co stało się coś temu śmietnikowi? Super tłumaczenie. To jak ktoś będzie do Ciebie strzelał z karabinu maszynowego i nie trafi, też powiesz, że przecież Ci się nic nie stało ? |
|
|
|
|
studenci KUL. przynajmniej ten jeden błazen w bluzie Lonsdale.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT co stało się coś temu śmietnikowi? Super tłumaczenie. To jak ktoś będzie do Ciebie strzelał z karabinu maszynowego i nie trafi, też powiesz, że przecież Ci się nic nie stało ? kto ma do mnie niby strzelać? hahah stary za dużo W11 ;D zajebist*e porównanie hihi Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT studenci KUL. przynajmniej ten jeden błazen w bluzie Lonsdale. ,że niby żuber błazen? heh powiedz mu to w twarz Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
Nawet nie wiedziałem że kiedykolwiek studiowałem na KULu
Błazen? Hmmm mamy demokracje, wiec mów co chcesz, anonimowych krzykaczy jest dużo na tym forum. Do reszty znajomych mam prośbę nie wypowiadać się w tym wątku w ramach powiedzenia: "nie tykaj gówna, to nie będzie śmierdziało". Wiem że conajmniej wpisy trzech użytkowników wypowiadających się tutaj to jeden użytkownik co tylko zaniża i tak bardzo niski poziom tego portalu, no ale nic, ich folwark więc niech sobie robią co chcą. Jeśli chodzi o poszanowanie czyjejś własność to naszemu śmietnikowi nic się nie stało i można go podziwiać w pełnej okazałości na ulicach naszego miasta. Ludzie z MZK są podobnego zdania PS serwis YT zajął się prawami autorskimi i usuwa kopie tych filmów ze swojego serwisu na prośbę właściela a więc oglądać póki możecie! Pozdrawiam NON SERVIAM |
|
|
|
|
CYTAT Nawet nie wiedziałem że kiedykolwiek studiowałem na KULu Błazen? Hmmm mamy demokracje, wiec mów co chcesz, anonimowych krzykaczy jest dużo na tym forum. Do reszty znajomych mam prośbę nie wypowiadać się w tym wątku w ramach powiedzenia: \"nie tykaj gówna, to nie będzie śmierdziało\". Wiem że conajmniej wpisy trzech użytkowników wypowiadających się tutaj to jeden użytkownik co tylko zaniża i tak bardzo niski poziom tego portalu, no ale nic, ich folwark więc niech sobie robią co chcą. Jeśli chodzi o poszanowanie czyjejś własność to naszemu śmietnikowi nic się nie stało i można go podziwiać w pełnej okazałości na ulicach naszego miasta. Ludzie z MZK są podobnego zdania PS serwis YT zajął się prawami autorskimi i usuwa kopie tych filmów ze swojego serwisu na prośbę właściela a więc oglądać póki możecie! Pozdrawiam Wydawało mi sie ze organizowales juwenalia w STW, stad moje przypuszczenia. Jeśli nie odjebaliście błązenady to powiedz mi jak to nazwac, na dzień dzisiejszy jesteś błaznem.Chcesz to jak zasugerowal kolega wyzej powiem ci t w twarz. pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To przez brak zajęcia ludzie robią z siebie kretynów dlatego uważam ze po złapaniu takich osobników powinna być nakładana kara w postaci kilkugodzinnych prac porządkowych na rzecz miasta. Miasto ładniej by wyglądało a ludzie nie mieli by czasu na takie głupie zabawy. dziś zabawy z kontenerem a jutro rozbicie komuś samochodu
|
|
|
|
|
CYTAT To przez brak zajęcia ludzie robią z siebie kretynów dlatego uważam ze po złapaniu takich osobników powinna być nakładana kara w postaci kilkugodzinnych prac porządkowych na rzecz miasta. Miasto ładniej by wyglądało a ludzie nie mieli by czasu na takie głupie zabawy. dziś zabawy z kontenerem a jutro rozbicie komuś samochodu Co tak słabo, nie lepiej od razu szubienica W ogóle to łomatkoboska co za skandal, jak tak można??? Co prawda na filmiku nie zauważyłem żeby śmietnikowi coś poważnego się stało, nie odpadło kółko czy klapa. Wnioskując z odgłosu szkła przy finałowej kraksie żadna butelka się też nie rozbiła. Ale ewidentnie naruszono nietykalność fizyczną kubła na śmieci! Tego nie można puścić płazem! Trzeba powołać komisję śledczą i znaleźć tych zbrodniarzy! A tak na poważnie to plus dla autorów filmiku, niezłe to było Smutasami się nie przejmujcie, oni zawsze narzekają. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
A tak na poważnie to plus dla autorów filmiku, niezłe to było umiech
Smutasami się nie przejmujcie, oni zawsze narzekają. jestem tego samego zdania |
|