|
|
|
Witam. Ile dr Zajaczkowski bierze za wizytę prywatnie. Słyszałam, że 80 zł. Ktos może to potwierdzić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesteś pewna że chcesz skorzystać z usług tego lekarza? miałam z nim do czynienia i osobiście nie polecam.
|
|
|
|
|
Zastanawiam się, ale jak bierze 80 zł to wole pojechać do dobrego specjlaisty do Rzeszowa za taką cenę.
|
|
|
|
|
wiesz zależy z czym idziesz jeśli wizyta kontrolna gdzie nic się nie dzieje to w stalowej znajdziesz lekarza dobrego np Zymróz chyba ze coś większego to lepiej Rzeszów jest tam jeden bardzo dobry specjalista nie pamiętam nazwiska musisz poszukać bo była o nim już mowa na tym forum.
|
|
|
|
|
A ja polecam dr Piechnika lub dr Polskiego z Niska.
|
|
|
|
|
Zajączkowski bierze 60 zł. + ew USG czy coś tam. Jestem jego pacjentką- super lekarz, uważam że najlepszy w Stalówce. Pozdro
|
|
|
|
|
Na pierwszej wizycie wziął 60 zł, powiedział, że tylko pierwsza tyle kosztuje potem brał po 50 zł, potem nagle 80 zł, chociaz twierdził, że wizyty będą po 50 zł. Prowadził ciąże i przez 4 ostatnie misiące brał większe stawki (80zł plus cena za usg), nie było to uczciwe z jego strony, tylko naciąganie.
|
|
|
|
|
Myślę, że wsytarczy zadzwonić i zapytać. I po temacie
|
|
|
|
|
Ja miałam z nim do czynienia przy porodzie miał dyżur nocny dla mnie tragedia jego podejście do kobiety rodzącej zbywające olewające i teksty "niech się pomęczy to jej pierwsze dziecko". Gdyby nie to że rodziłam z mężem i poszedł siła ściągnął go na porodówkę to bym sobie tam poleżała jeszcze parę dobrych godzin.Są bardziej wykwalifikowani lekarze w stalowej niż on ale powodzenia .
|
|
|
|
|
Najlepszym lekarzem wg mnie jest dr Zeman. Miły i znający się na rzeczy lekarz. w trakcie wizyty kobieta czuje się komfortowo i jest na bieżąco informowana o przebiegu całego badania.Najgorszy wg mnie dr Zymróz. Lekarz robiący sobie żarty z pacjentek. więc jeśli kobieta nie ma takiego głupiego poczucia humoru jak on to wyjdzie z gabinetu zażenowana. A przecież nie oto chodzi.
|
|
|
|
|
Zeman też OK. Co do Zymróza mam zdanie jak poprzedniczka
|
|
|
|
|
Zeman też OK. Co do Zymróza mam zdanie jak poprzedniczka
|
|
|
|
|
jestem identycznego zdania jak nova.stw!!! tragedia!!! kpiący, opryskliwy, cwaniakowaty!! też miałam "przyjemność" jego uczestnictwa w moim nocnym porodzie. Gdyby nie interwencja innych mojej kruszynki mogłoby dziś nie być na świecie:( NIE POLECAM!!
|
|
|
|
|
A ja jestem mama dzieki wlasnie dr Zajaczkowskiemu. Zwrocil uwage na nieprawidlowosci w zapisie serca mojej coreczki i mialam na czas ciecie. Byli inni lekarze a to on zauwazyl ze sa zaburzenia. Nie wiem czy sie usmiechal czy nie ale byl bardzo profesjonalny a to jest najwazniejsze dla mnie ,pozdrawiam
|
|
|
|
|
Dzięki za uwagi. Ale może ktos chodził do niego prywatnie i powie mi czy to prawda że tak duzo bierze. Zastanawiam się nad wyborem lekarza prowadzącego ciąże i jak za każdym razem będe płacić 80 zł to stawka za duza, jak na Stalową, plus dodatkowe badania tez prywatnie.
|
|
|
|
|
Nie mam zamiaru brac udzialu w dziwnej nagonce na lek Zajaczkowskiego ani nie wiadomo jak zachwalac, chodzilam prywatnie i po prostu jestem zadowolona.
Placilam 50 albo 60zl i tylko jak mialam usg to placilam wiecej( mialam 3xusg) Zreszta doktor o wszystkim mi mowil i nie robil niepotrzebnie obciazajacych mnie badan bez porozmawiania ze mna. Wg mnie wszystko ok i ceny i opieka |
|
|
|
|
byłam u niego raz mial badzo dziwne podejscie do mnie nie dowiedzialam sie tych rzeczy ktorych chcialam zapłaciłam 100 zł za pierwsza wizte z usg nie wiem jakie sa ceny obecnie ale troche wydawało mi sie dużo , jedynie za co można go pochwalić to ze zrobił mi bardzo dokładne usg
|
|
|
|
|
tak z ciekawosci to wolacie rachunki za wizyty ?:]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Dajcie spokój. 100 zł za badanie z USG a 50 zł wizyta w ciąży to chyba niedużo -też tak płaciłam. Też jestem zadowolona. Profesjonalny lekarz. Zresztą warto zapytać jakieś znajomej położnej. Zajączkowski ma swoje humory - ale jak chcesz być dobrze zdiagnozowana, mieć ładnie zeszyte krocze, nisko ładnie zrobione cięcie cesarskie do do niego.
|
|
|
|
|
ja polecam dr Zemana miałam wątpliwą pryjemnośc spotkania się z dr Zymrózem podczas szycia mnie po porodzie, masakra jednym słowem i te jego głupie odzywki, macie racje jak któras nie ma takiego dziwnego poczucia humoru jak on to rzeczywiście można wyjść zażenowaną z gabinetu
|
|
|
|
|
I tak to dzięki Wam dowiedziałam się że mam "dziwne i głupie poczucie humoru " bo wychodząc z gabinetu Zymróza śmieję się a nie jestem jak Wy zażenowana....
A może to chodzi o to ,że JA mam POCZUCIE HUMORU...... |
|
|
|
|
I tak trzymaj! Chodź dalej do Zymroza i smniej ....jak u klowna. powodzenia.
|
|
|
|
|
ja nie miałam zamiaru nikogo obrażać wyraziłam swoje zdanie, mi się nie podoba jego poczucie humoru i żarty które czasami są nie na miejscu... zresztą z tego co widzę nie tylko ja mam takie zdanie ..
|
|
|
|
|
Nikt tu nie chce oceniać kompetencji medycznych. Chodziło mi tylko o potwierdzenie, że wizyta kosztuje 80 zł, jeżeli tak jest to wybiore sie do innego i tyle.80 zł za sama wizyte plus badania płatne plus usg to duzo.
|
|
|
|
|
"Życzliwość " ludzka nie zna granic. np. kotek82 "jego uczestnictwa w moim nocnym porodzie. Gdyby nie interwencja innych mojej kruszynki mogłoby dziś nie być na świecie". W nocy jest 1 lekarz i czyja to interwencja to miala uratować "twoją kruszynkę". Jak myslicie kto uratował "tą kruszynkę"??? przechodzień, pani pielęgniarka??
|
|