|
|
|
Witam,
Szukam dobrego rehabilitanta dla 4 miesięcznego niemowlaka. Czy jest ktoś godny polecenia w naszym mieście ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przykre, że bardzo młody obywatel ucierpiał. Ale napisz o co dokładniej chodzi. Wtedy ktoś doradzi na pewno. Pozdrawiam i małemu zdrowia szczerze życzę.
|
|
|
|
|
Witam!
Popytaj w "Szansie" na Czarneckiego. Tam prowadzą rehabilitacje maluszków. Nam pomogli. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Potwierdzam zapytaj w "Szansie" tam rehabilitują malutkie dzieci ja również chodziłam z córką dzisiaj jest zdrowym dzieckiem. Podobno jest to najlepszy ośrodek na tym terenie - słowa lekarza neonatologa nie ze Stalowej Woli. Dostaniesz tam wszelką pomoc - rehabilitacje, psychologa, logopedę, ale aby mieć tam rehabilitację refundowaną z NFZ musisz mieć skierowanie od specjalisty- np. neonatologa lub neurologa dziecięcego. Życzę powodzenia i zdrowia dla malucha.
|
|
|
|
|
Żona była w tym ośrodku - wolne terminy są dopiero od środka września.
Może ma ktoś namiar na rehabilitanta, który przyjeżdża do maluszka i "pracuje" z nim w domu ? |
|
|
|
|
tak ja tez polecam "szansę" wiem, że trzeba dość długo czekać ale naprawdę warto, sama tam chodziłam z dzieckiem. rehabilitacje skończyliśmy po 4 miesiącach, postępy były widoczne od razu
|
|
|
|
|
też zaczynałam od września a to dlatego, że do końca wakacji są urlopy. (dodam, że skierowanie miałam juz końcem lipca)ale warto poczekać
|
|
|
|
|
ja chodziłam z córką do "Szansy" i Pani Kasprowicz (jest chyba kierowniczka )miała zajęcia z moją córką, naprawde ma podejście i widać ze z pasją wykonuje swoją prace. dzisiaj córka nie ma śladu po osłabionym napięciu mięsniowym.
|
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
czy ktoś może mi powiedzieć jak aktualnie wygląda sytuacja, czy długo trzeba czekac na rehabilitacje małego dziecka w Szansie ? czy sa jakies inne ośrodki w okolicy ?
|
|
|
|
|
Teraz zaczynają się urlopy więc pewnie na wrzesień dopiero ale zawsze lepiej popytac choc ja z dzieckiem chodze 4 miesiac to musiałam zrobic przerwe w ćwiczeniach a za 2 tygodnie przerwe w masażach przez urlopy
|
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ok, dzięki za odpowiedz, w poniedziałek mam wlasnie zamiar pojsc zapytać i zapisac dziecko, to trochę trzeba będzie czekac widze w takim razie jak na wrzesień dopiero..
|
|
|
|
|
ja tez polecam "Szanse" na Czarnieckiego sama chodze z córeczka
|
|