|
|
|
Jak jest w tym roku?
27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="450" height="277"> 27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="450" height="277"> 27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="600" height="363"> 27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="600" height="363"> A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
co rydzyka boli ???? ... ano to że kasa za tyskie nie wpływa na jego konto ... z tego co widzę to jest niezłą zabawa i przede wszystkim szacunek dla drugiego imprezowicza ... przy ponad 200 tyś ludzi spitych zjaranych prze tyle lat tylko 2 zgony ... wielki szacun dla Jurka że potrafił tak zmotywować tych ludzi by się szanowali bez względu na podziały ... tym się różni pan Jurek od pana jarka ... jeden potrafi połączyć 200 tyś ludzi drugi skłócić 2 najlepszych kumpli ... pomimo tego że tv.trwam wybrało najbardziej dla nich "ciekawe" kawałki to i tak respekt dla Jurka a prowokacja raczej nędznie wyszła ... najlepsza wypowiedz w 3 "kawałku" kolesia w czerwonej bluzie czy zabrał by swoje dziecko ...
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A mnie jest żal tych wszystkich najeżdżających na Woodstock i woodstockowiczów. Ich problemem jest to, że sami chcieli by tam być, zabawić się, zaszaleć. Tylko boją się. Boją się Boga, muszą się Go bać, bo tak im wmówiono. Z filmów wynika, że boją się nawet ludzi z dreadami czy też błota, bo to jest tam ukazane jako samo zło. To w pewnym sensie upośledzenie, więc tak, żal mi ich.
I pewnie zaraz mi ktoś wyskoczy: nie broń Woodstocku! Nigdy tam nawet nie byłeś, to się nie możesz wypowiadać. Owszem, nie byłem |
|
|
|
|
banan przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zastanów się nad tym bo wydaje mi się, że piszesz na pokaz, żeby ktoś docenił twoją pracę tu na forum. Masz dzieci? Pozwoliłbyś swojej córce tam pojechać? A może jeszcze dzieci są tak malutkie, że problem cię nie dotyczy - więc możesz się wymądrzać.
Mnie się wydaje, że jesteś jednym z tych spod znaku tęczy i o dzieciach, wychowaniu to nie masz najmniejszego pojęcia. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A co kogo ten Woodstock obchodzi? Robią go pod waszym domem czy co? Nie chcecie to nie jeździjcie tam, ale dlaczego ktoś zabrania innym bawić się tak jak lubi?
Na innych festiwalach oczywiście nikt nie pije? Pewnie, że nie, tylko na Woodstock taka hołota. Śmieszne jest ocenianie na podstawie filmików zmontowanych tak żeby pokazywały najgorsze. Wiadomo, są ćpuny i pijacy na takich imprezach (nie tylko na Woodstock) i właśnie ich się filmuje, ale są też normalni ludzi, którzy nie piją i nie ćpają. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Madzik - dokładnie. Ja byłem akurat nie raz na Woodstocku. Problem leży w tym, że jest to festiwal ponad podziałami i wielu ludzi to boli, zwłaszcza tych spod znaku radia maryja. Nie generalizuję, bo Woodstock - jak każdy chyba festiwal - ma swoje wady. Jednak prędzej bym zabrał swoje dziecko na Woodstock niż np do Arkadii w Stalowej Woli. Z Woodstockiem jest tak - kto chce, to jeździ. A kto nie chce, to niech sobie daruje głupie komentarze, bo nigdy tam nie był i nie ma pojęcia jak on wygląda.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
pierwszy filmik zobaczylem ale nie wiem gdzie te zapowiadane drastyczne sceny :] pijani ludzie na imprezie ? no rzadkosc :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Śmieszą mnie Ci ,którzy bronią tych wykolejeńców. Skoro zabralibyście tam swoje dzieci tzn , że nie jesteście dobrymi rodzicami . A za te wypowiedzi czym jest dla Ciebie Polska? No sory ale mi się ręka sama zaciska
|
|
|
|
|
CYTAT Śmieszą mnie Ci ,którzy bronią tych wykolejeńców. Skoro zabralibyście tam swoje dzieci tzn , że nie jesteście dobrymi rodzicami . A za te wypowiedzi czym jest dla Ciebie Polska? No sory ale mi się ręka sama zaciska Proszę państwa mamy ideał rodzica! Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
ale tu nikt nigogo nie broni :] co wam do tego jak kto sie bawi ? plac zamkniety wiadomo co sie dzieje kto nie chce to nie wchodzi :] a dziecka jezeli nie mysli, to rodzic zeby sie zesral to calego zla nie uchroni, bo niby jak ? bedziesz lal codziennie w leb ? bedziesz zakazywal ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nie wiem czemu pisowcy i media z koncernu rydzyka czepiają się takich festiwali. Wy byście chcieli wszystkim dyktować co mogą a co nie.
Nie chcesz to nie jedź. Nie chcesz to nie wysyłaj tam dzieciaka. Nikt nikogo nie zmusza. Wolny kraj. Żyj i daj żyć innym. Proste. Poza tym wolę takie festiwale niż jakieś "love parade" z zachodu ;) *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
[cytat]ale tu nikt nigogo nie broni :] co wam do tego jak kto sie bawi ? plac zamkniety wiadomo co sie dzieje kto nie chce to nie wchodzi :] a dziecka jezeli nie mysli, to rodzic zeby sie zesral to calego zla nie uchroni, bo niby jak ? bedziesz lal codziennie w leb ? bedziesz zakazywal ? [/cytat
Na pewno swojego dziecka nie wychowam bijąc je.Dzieciom należy dawać przykład dobrego zachowania ,ponieważ dzieci uczą się naśladując zachowania innych . Z pewnością będą naśladować Twoje postępowanie dlatego zabieranie i pokazywanie dziecku takich obszczymurków jest delikatnie mówiąc niewychowawcze. |
|
|
|
|
jasne ze ucza sie przez obserwacje, ale musza same zdecydowac czy chca robic tak czy chca robic inaczej, mozesz im pokazywac cale zycie batmana ale bardziej fascynujacy bedzie joker i tu nie poradzisz nic :] btw strasznie szybko mozna 200 czy tam ile tysiecy ludzi ocenic^^
|
|
|
|
To jest temat o Woodstocku, a nie wychowywaniu dzieci.
Tak poza tym 100% racji dla Fractala. Nie pasuje - nie jedź. Pasuje - jedź i się baw. Ja nikomu nie bronię jeździć po okolicznych dyskotekach i ćpać. Dzieci to w sumie temat z innej beczki. Najbardziej mnie śmieszy to, że Ci co najgorzej oceniają ten festiwal i mają najwięcej do powiedzenia nic o nim nie wiedzą - bo nigdy tam nie byli. Media to tylko media... Pozdrawiam myślących |
|
|
|
|
CYTAT banan przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zastanów się nad tym bo wydaje mi się, że piszesz na pokaz, żeby ktoś docenił twoją pracę tu na forum. Masz dzieci? Pozwoliłbyś swojej córce tam pojechać? A może jeszcze dzieci są tak malutkie, że problem cię nie dotyczy - więc możesz się wymądrzać. Mnie się wydaje, że jesteś jednym z tych spod znaku tęczy i o dzieciach, wychowaniu to nie masz najmniejszego pojęcia. na pokaz dobre ... mam dzieci ... (dwójeczkę) córkę 14 lat i gdyby chciała tam jechać (oczywiście nie wcześniej niż za 4 lata) to wolał bym o tym wiedzieć niż gdyby miała jechać do "babci koleżanki" a wylądować na Woodstock . nie wiem czy mój staż rodzicielski jest dla Ciebie wystarczająco długi ale nauczyłem ich kilku rzeczy z którymi będzie im łatwiej w życiu ... nie oceniaj nikogo po wyglądzie ... "nie czyń drugiemu co tobie nie miłe" ... "szanuj blizniego swego jak siebie samego" itp itd... pytasz czy puścił bym tam dzieci ... hmm i tak wiem że nie ustrzegę ich od wszystkich nieszczęść i same kiedyś muszą nauczyć się życia (a uczysz się całe życie ) wiec Tak puścił bym ale na pewno nie zabrał bym ich ze sobą ... ps. ludzie z pod "znaku tęczy" byli by niejednokrotnie lepszymi rodzicami niż katolicy/protestanci (dopasuj jaką chcesz religie)co trzeźwiejący raz na tydzień ... widzę brak Ci tolerancji a to chyba podstawa katolicyzmu ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
wódastok
|
|
|
|
|
http://neonowo.pl/?p=184&pageid=184
|
|
|
|
|
CYTAT http://neonowo.pl/?p=184&pageid=184 Grzecznie, miło, ładnie - prawie jak na obozie harcerskim lub na pielgrzymce ;-) No i monochromatycznie, aż dziw bierze, że ktoś jeszcze fotografuje na materiałach czarnobiałych i do tego Zenitem :-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser, nie bądź komuchem. Chcesz wolności a sam czego chcesz. Likwidacji Woodstocku? Daj się ludziom bawić. Nie demolują miejscowości w której odbywa się festiwal. Nie demolują pociągów, którymi jadą.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Nie demolują pociągów, którymi jadą. widac nie byles na woodstocku |
|