|
|
|
Witam. Wczoraj obok TESCO na Przemysłowej w godzinach ok. 20/21 widziałam psa Husky, bez obroży, nie bał się ludzi, jego wiek na oko to 2 lata, przyjazny oraz drugiego dużego jasno brązowego rasy nie znam, być może komuś się zgubiły ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szok! Zero odpowiedzialności za psa.
|
|
|
|
|
Byłem tam w Tesco z 10-12 dni temu i też były oba te psy
|
|
|
|
|
A te psy były zadbane czy tak nie bardzo?? Bo ja od dawna widuję takie psy na ul. Przemysłowej ale bliżej torów, tak jakby tam którejś firmy pilnowały (choć jak je widywałam to leżały przy ulicy, nie na zagrodzonym terenie ), być może to te same i przyszły pod TESCO z głodu czy z nudów??
|
|
|
|
|
Były przemoczone to na pewno, bo wtedy padał deszcz. Szkoda mi strasznie było tych psiaków, niestety mieszkam w małym mieszkaniu i nie mogłabym zabrać nawet jednego. Chyba były głodne bo do siatek z zakupami zaglądały i kiełbasą też nie pogardziły.
|
|
|
|
|
CYTAT A te psy były zadbane czy tak nie bardzo?? Bo ja od dawna widuję takie psy na ul. Przemysłowej ale bliżej torów, tak jakby tam którejś firmy pilnowały (choć jak je widywałam to leżały przy ulicy, nie na zagrodzonym terenie ), być może to te same i przyszły pod TESCO z głodu czy z nudów?? Wiem, że jedna firma na Przemysłowej(nazwy nie pamietam) ma kilka psiaków. Niekoniecznie do pilnowania bo jeden z nich to niewiele wiekszy od kota jest. Kilka razy widzialam go jak wychodził poza teren firmy na droge i siedział na srodku |
|
|
|
|
Przed chwilą widziałam błąkającego sie psa Husky wiek ok 2 lata na osieldu Piaski chyba się zgubił.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|