|
|
|
Witam
Poszukuję dobrej limuzynki na wesele ze Stalowej Woli bądź okolic,mile widziana opinia od kogoś kto korzystał z usług takiej firmy, cena, ewentualnie namiar na taką firmę. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 23 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
www.bajkowy-slub.pl
Wyjatkowo, profesjonalnie i pełnym luksusie. Tu masz ewentualnie nr do właściciela: 513 158 547 Tani nie jest, ale nic w podobnym standardzie i nietypowym wygladzie w okolicy nie znajdziesz. pzdr |
|
|
|
|
Jedyne, co mogę napisać, to że nie polecam limuzyny zajazdu galicja na Brandwicy, bo jest brudna i ubrana wieśniackimi starymi kwiatami jak z wiązanki pogrzebowej.
|
|
|
|
|
na wies (stalowa) powinna styknac :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
www.limuzynydoslubu.rudnet.pl
|
|
|
|
|
limuzyny.... hmmm..... wstyd troche już w tych czasach.....
ale s a gusta i gusciki Zastanawiam się czy jak ktoś taką limuzynę wynajmie to uważa że inni myślą że to oznaka luksusu i bogactwa? hmmm.... Pomyślcie już raczej nad jakimś starym old shoolowym autkiem |
|
|
|
|
CYTAT Jedyne, co mogę napisać, to że nie polecam limuzyny zajazdu galicja na Brandwicy, bo jest brudna i ubrana wieśniackimi starymi kwiatami jak z wiązanki pogrzebowej. bylem na weselu znajomych niedawno, mieli ten samochód i byly świeże róże, szampan itd. wiec coś Ci się pomyliło albo robisz antyreklamę jakąś Co do limuzyny to dobrze radzą użytkowincy powyżej. Lepiej jakies ładne auto, starsze albo drogi sedan. |
|
|
|
|
Ja nie polecam takze limuzyny - leiej old schoolowy samochodzik albo dorozke.
Wg mnie limuzyny to taki przezyty standard a nie cos niewiadomo jakiego. |
|
|
|
|
Dla mnie limuzyna to kicz trochę (chyba, że to jakiś Hummer ;)). Najlepiej mieć jakiś elegancki nowoczesny lub starodawny samochód.
Białym limuzynom mówię nie! Sister_Carrie nie wydaje mi się żeby właściciele nie umyli takiej limuzyny na ślub. Brudna to może ona jest jak stoi pod tym "dworkiem". A z wystrojem można się dogadać. Może komuś się podobają takie pogrzebowe Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dzisiaj na Jana Pawła widziałem białą dorożkę z parą koni, pewnie jechali do kościoła w Rozwadowie. Można powiedzieć, że obrazek bardzo miły w odbiorze ;-)
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola, nisko Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Drogi kolego niewiem czy limuzyny to juz kicz jak pisza poprzednicy. Ja posiadam autko białęgo koloru nissan altima, przestronne,wygodne. Wynajmuje auto juz w okolicy 3 rok i wszyscy klienci sa zadowoleni. Wysyłam zdj na priv.
Auto Ślub - Zawioze do ślubu pięknym nissanem altimą, oraz mitsubishi lancer kolory białe idealne na ślub. Konkurencyjne ceny! Zapraszam mazan85@poczta.onet.pl gg 8867405,priv |
|
|
|
|
fajny Mercedes klasy E (najlepiej pogadać z właścicielem)
Kilka zdjęć na stronie http://www.taxistalowawola.pl (na dole strony przybrany samochód) Lub http://kwiaciarniapiwonia.pl/kat_samochody_do_wynajecia.html |
|
|
|
|
jedzcie do ślubu konno na oklep
|
|
|
|
|
polecam bryczkę konną z Niska przepiękna nr 693102012
emi |
|
|
|
|
Limuzyna na ślub to dobry pomysł zawsze to cos innego i szczególnego. Moja przyjaciółka sobie zamarzyła na swoim ślubie ta taka dużaaaa limuzyne zamowila dekoracje z kwiaciarni i powiem ze naprawde wygladało to fantastycznie. aaaaa w srodu był szampan i truskawki a ze wesele było wyjazdowe to zanim dojechaliśmy stres cały zszedł
|
|
|
|
|
CYTAT Limuzyna na ślub to dobry pomysł zawsze to cos innego i szczególnego. Moja przyjaciółka sobie zamarzyła na swoim ślubie ta taka dużaaaa limuzyne zamowila dekoracje z kwiaciarni i powiem ze naprawde wygladało to fantastycznie. aaaaa w srodu był szampan i truskawki a ze wesele było wyjazdowe to zanim dojechaliśmy stres cały zszedł Limuzyny to już jest trochę "przereklamowane" i "oklepane" takie jest moje zdanie zwłaszcza te pseudo lincolny. Jeśli już to polecam chlysrela 300m (jeździ taki kremowy po stw), lub jakiś nowy fajny samochód typu saab 9-3 audi a6 lub a8 |
|