|
|
|
Mam pytanie odnośnie instruktora z Motosu - W. Cieśli. Czy jest ktoś kto z nim jeździł? I móglby powiedziec cos na temat tego instruktora? Czy dobrze uczy i czy czesto jezdzi do tbg? Jaki jest jego stosunek do nauczania kursanta? Koleżanka mi polecała tego instruktora ale chciałabym zasięgnąc innych opini. Jeśli ktoś ewentualnie uważa, że inny instruktor z Motosu jest dobry i godny polecenia to prosze o pomoc Z gory dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam P.Seredyńskiego. Naprawdę świetny facet. Jazda z nim to sama przyjemność. Do tbg jeździ bardzo często a i zdawalność ma naprawdę dużą. Tylko nie wiem czy ma jeszcze miejsce, bo z tego co wiem dużo chętnych jest do niego.
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Ja jeździłam z panem Cieślą ale byłam w trochę innej sytuacji bo to były jazdy doszkalające więc wszystkie odbywały się w Tarnobrzegu, ale z czystym sumieniem mogę polecić go jako dobrego instruktora to dzięki niemu zdałam prawko. Jest miły i sympatyczny ale jak trzeba to potrafi opierdzielić dobrze tłumaczy i ma cierpliwość sama poszła do niego bo koleżanka mi go poleciła i byłam bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
Dzięki za wypowiedzi, ale chciałabym zeby cos napisała osoba która najlepiej wyjeździła z panem Cieślą cały kurs. Ta osoba którą znam niestety zdawała 5 razy więc nie wiem czy zdawalność u tego instruktora jest dobra, chociaż wiadomo że duzo zależy od kursanta a nie od instruktora.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za wypowiedzi, ale chciałabym zeby cos napisała osoba która najlepiej wyjeździła z panem Cieślą cały kurs. Było pisać tak od razu, a nie dodawać tego: "Jeśli ktoś ewentualnie uważa, że inny instruktor z Motosu jest dobry i godny polecenia to prosze o pomoc umiech Z gory dzięki. " Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Nie potrzebnie sie czepiasz, bo podziękowałam za wypowiedź a nie pisałam, że nie wezme pod uwage innych polecanych instruktorów;/ A co do pana Seredyńskiego to pierwszy raz słysze o tym instruktorze i narazie jakos nikt nie podziela Twojej opini.
|
|
|
|
|
a ja bym ci polecil sebastiana składnik. jest spokojny i ambitny, przykłada sie do tego co robi. widać ze zalezy mu na tym. i to co najwazniejsze jest młody i ma niezłą zdawalność.ja i moje koleżanki były zadowolone, zdaliśmy za pierwszym razem./jest sympatyczny no i przystojny jak to one twierdziły/
|
|
|
|
|
Ja tam jeździłem z taka Pania, tylko zed nie pamietam juz imienia taka blondynka w krótkich włosach jedyna taka w motosie tez ja polecam, spokojna i potrafi wytłumaczyc uczyła mnie i kolege obaj zdalismy za pierwszym razem
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ja tam jeździłem z taka Pania, tylko zed nie pamietam juz imienia taka blondynka w krótkich włosach jedyna taka w motosie tez ja polecam, spokojna i potrafi wytłumaczyc uczyła mnie i kolege obaj zdalismy za pierwszym razem Ta pani nazywa się Renata Kustra
benio1992:) |
|
|
|
|
A no własnie No to ja polecam Panią Renate Kustre
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
O Pani Renacie Kustrze z Motosu było już na tym forum:
tu: http://www.stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=597036 i tu: http://www.stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=106436&poile=&str=3 |
|