|
|
|
witam.ile u nas kosztuje 1 m2 docieplenia dom piętrowy.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
U nas tzn. u kogo ? Średnio 17-25 zł/m2
|
|
|
|
|
17 zł? to chyba bez położenia koloru.
nie bierz nikogo poniżej 25zł. tacy co robią po 17 to póżniej kombinują jak wyjść na swoje ,to trochę kleju wyniosą to sciany niezakołkują i tak byle szybciej aby do przodu .Wiem co mówie siedze w tym już od 12 lat i nigdy nie zeszedłem ponizej 25zł, |
|
|
|
|
witam
Ceny robocizny ok. 25 zl a z materiałem od 65 -80 zl za m(zależy od materiału i tynków). Wiem bo wlasnie w tym tygodniu zamowilem sobie firme na wrzesien na ocieplenie domu. |
|
|
|
|
Mogę do Ciebie podjechać, pomierzyć i bezplatnie wycenić materiał i robociznę. 509-744-350
|
|
|
|
|
CYTAT Mogę do Ciebie podjechać, pomierzyć i bezplatnie wycenić materiał i robociznę. 509-744-350 Szanujmy klientów i ich czas. Jest 21 wiek. Zadał ktoś pytanie na forum. Jeśli możesz mu pomóc podaj cenę. Po co każesz komuś marnować czas na Twoją wizytę ? Po co każesz do siebie dzwonić ... na Boga ! 21 wiek. Maile, PW, a Ty wyjeżdżasz z telefonem. Potrzebujesz szczegółów to napisz, że cena zależy od metrażu. Zadaj pytanie o materiały, albo napisz, że cena robocizny to X, a materiałów to x, y, z. Jak masz firmę i wykonujesz takie usługi to podał byś na PW mu stronę www. Naprawdę nie trzeba wiele, żeby podać cenę orientacyjną za m^ docieplenia. Jak by autor chciał obdzwaniać to by wziął gazetę i by obdzwaniał. Ale mamy 21 wiek ! |
|
|
|
|
Murena, i dlatego, że klienta szanuję to chcę się z nim spotkać, zobaczyc jaki jest dom, czym klient chce docieplać, jaki kolor mam wycenić. Bo jak jest 21 wiek to pewnie wiesz, że cena materiału zależy od koloru. I co, powiem klientowi 70zł, a na miejscu się okaże, że trzeba zrobić jeszcze to, tamto i siamto. Bo klient nie musi wiedzieć, że przy takim a nie innym systemie dociepleń potrzeba jeszcze to dostawić, albo tam ująć. Więc jeśli klient chce mieć konkretną ofertę to powinien spotkać się na budowie z wykonawcą, powinien wszystko pomierzyć itp, itd. Zresztą, zrobi jak zechce, ceny wahają się od 60 do 80zł.....
|
|
|
|
|
Od koloru nie zależy cena docieplenia, tylko tynku. To tak, dla ścisłości.
CYTAT I co, powiem klientowi 70zł, a na miejscu się okaże, że trzeba zrobić jeszcze to, tamto i siamto. Bo klient nie musi wiedzieć, że przy takim a nie innym systemie dociepleń potrzeba jeszcze to dostawić, albo tam ująć. Więc jeśli potrzebujesz więcej info to go pytasz. Chcesz widzieć dom ? A jaki to problem podesłać zdjęcia. Jak by miał z każdym się spotykać i słuchać piedr(*&^* domorosłych fachowców co 20 lat docieplają, a nie chce im się do łapy wziąć nawet ulotki producenta, to by mu wakacji brakło. |
|
|
|
|
Robocizna + materiały (Greinplast) = ok. 120zł
|
|
|
|
|
Zależy od koloru. Im ciemniejszy tym drożej. Tak jest w Tytanie i Gr...plaście.
Donek, ale nie z tych Tusków. |
|