|
|
|
Witajcie, szukam jakiegoś miejsca w Stalowej Woli, z którego można byłoby zrobić nocną panoramę miasta. Im wyżej, tym lepiej, więc szczególnie pożądany byłby blok. Kwestia w miarę bezproblemowego wdrapania się na dach w godzinach wieczornych... Pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a z Mostostalu da rade? chyba nic wyższego w St.W niema
|
|
|
|
|
Porządne nożyce do cięcia drutu i każdy dach w mieście stoi przed Tobą otwarty.
Powodzenia Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
|
|
|
Na mostostal bym się nie porywał, a do drugiego Kolegi - poważnie się pytam, czy jest taka możliwość bez cięcia drutu i demolowania czegokolwiek.
|
|
|
|
|
np. pogadać z lokatorami w danym wieżowcu który cie interesuje, może mają klucz do wlazu? hmm no tyle że teraz ludzie dziwni są!
|
|
|
|
|
Dziwne pytanie, niektórzy myślą, że tutaj uzyskają odpowiedź na każde pytanie. Błąd. Rusz głową kolego a dostaniesz się wszędzie.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Dziwne pytanie, niektórzy myślą, że tutaj uzyskają odpowiedź na każde pytanie. Błąd. Rusz głową kolego a dostaniesz się wszędzie.
Dziwna odpowiedz, pomóż mu i po temacie! |
|
|
|
|
Na priv Ci napisze, odezwij się
|
|
|
|
|
A słuchajcie, wszędzie włazy są dość mocno zabezpieczane?
Nie znacie jakiegoś dachu, gdzie można łatwo się wdrapać? |
|
|
|
|
CYTAT A słuchajcie, wszędzie włazy są dość mocno zabezpieczane? Nie znacie jakiegoś dachu, gdzie można łatwo się wdrapać? Raczej wszędzie będą pozamykane aczkolwiek nieraz widziałem jak ludzie łażą po dachu np w sylwka. Zresztą nie musisz przecież włazić na sam dach, w blokach na półpiętrze można okno otworzyć i zrobić zdjęcie. A jak coś zrobisz to się pochwal i wrzuć tu fotkę *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
w zasadzie to jednak zależy mi żeby udało się wejść na dach... ;)
|
|