|
|
|
Gdzie w miarę tanio i dobrze wyczyszczę dywan???Sprawa pilna.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
firma INTERCLEAN tel 723015459 polecam pranie dywanów i aut
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
Firma WASH SERWIS nie pierze dywanów a firma INTERCLEAN jest z Sandomierza, nie będę jeździła do Sandomierza z małym dywanem.Szukam dalej.
|
|
|
|
|
Pan przyjezdza po dywany, odwozi rowniez, dwa dni i sa jak nowe.
Od dwoch lat mi pierze. Nie wiem jaka cena za metr, ale za dwa dywany sredniej wielkosci placilam 50zl. Naprawde polecam 158422504 |
|
|
|
|
z tego co wiem to firma dojezdza do klienta-zadzwoń i zapytaj
pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
|
|
Heh.. wolę, aby był wyczyszczony niż musiałabym stać pod trzepakiem i męczyć się zapewne jak Ty
A poza tym jeśli będzie chciała koleżanka skorzystać to zadzwoni, a jak nie to nie widzę żadnego problemu. Może Ty jej polecisz jakąś firmę, która czyści dywany? Z doświadczenia pewnie wiesz, skoro udzielasz się na ten temat. |
|
|
|
|
ja polecam firmę z Gorzyc, zaraz jak wjedziesz w mieścinę to po lewej stronie za stacja gazową, zapłaciłam 50 zł za duży dywan ale nr tel nie mam;]
|
|
|
|
|
Czy pojawiły się jakieś nowe firmy czyszczące dywany?
|
|
|
|
|
Do nas przyjeżdżał do domu młody chlopak z Pysznicy i prał nam wypoczynek. Wiem że też pierze dywany. Niestety zgubiłam jego numer, a też by mi się przydał. Wiem tylko że się ogłaszał na Stalowe Ogłoszenia i jest studentem. Może jeszcze go namierzymy.
|
|
|
|
|
I ma ktos numer do tego chlopaka z Pysznicy...albo do kogos solidnego kto wypierze dobrze dywan...bo faktycznie pralam ostatnio dywan u pana x i po wypraniu smierdzial czyli jak piszecie wyzej byl plukany w brudnej wodzie..
|
|
|
|
|
https://pl-pl.facebook.com/AutoparaExpres
Przeysłam kontakt do Pana Wojtka z Pysznicy. Prał mi tapicerke w samochodzie. Pełen profesjonalizm. Polecam |
|
|
|
|
Potrzebuję wyprać wypoczynek, dywan i duży materac do spania. Dajcie jakiś numer tel. Jestem z Pysznicy i chciałabym żeby ktoś przyjechał i mi to wyczyscil w rozsądnej cenie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
pod tymnr tel wyczysci pani wszystko dywany kanapy materace,ja korzystam z tej firmy od lat polecam 693838865
:) |
|
|
|
|
Dziękuję za numer tel i napewno zadzwonię. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
https://www.facebook.com/pranie.tapicerek.karcher?ref=hl
tel. 603 195 349 za pranie tapicerki bierze 100zł z tego co wiem to dywany podlegają indywidualnej wycenie. Wszystko na miejscu u klienta nie mam zadnych zastrzeżeń. |
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil Za reklamę.
|
|