|
|
|
Pytanie do administracji :
Na tym forum można publikować wulgarne treści? Przeczytaj 4 punkt regulaminu. Andrzejek ***** *******, ***** ***! |
|
|
|
|
***** *******, ***** ***! |
|
|
|
|
CYTAT Przeczytaj 4 punkt regulaminu. Andrzejek Przeczytałem i zaciekawiło mnie bo widzę że nie reagujecie jak mirek777 czy kosmal3006 używają określeń typu "pojebus". Uznajecie takie określenie za "cenzuralne" ? Czy jeśli nazwę tu kogoś "pojebusem" to czy będzie to zgodne z regulaminem ? Jeśli nazwiesz tak któregoś z użytkowników to złamiesz regulamin 4f. Jeśli to obraża twoje uczucia to wykasuję te posty. Jak Mirkowi przeszkadzały gołe cycki też reagowaliśmy mimo, że regulamin ich nie zabrania. Andrzejek ***** *******, ***** ***! |
|
|
|
|
POjeBUS czy też nie, co za różnica... ale jakich pasażerów wiezie
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
a dlaczego to niby mam się nie napierd..ać z ugrupowania, które zdradziło swoje liberalne ideały i skręciło w lewo a raczej nie wiadomo dokąd.
Mają w dupie takich ludzi jak ja co to mieli złudne nadzieje na reformy (mimo iż głosowałem na kogoś innego bardziej liberalnego)przeprowadzone w dobrym kierunku. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Przeczytaj 4 punkt regulaminu. Andrzejek Przeczytałem i zaciekawiło mnie bo widzę że nie reagujecie jak mirek777 czy kosmal3006 używają określeń typu \"pojebus\". Uznajecie takie określenie za \"cenzuralne\" ? Czy jeśli nazwę tu kogoś \"pojebusem\" to czy będzie to zgodne z regulaminem ? Dzwoni księgowa do profesora Miodka i pyta: - Przepraszam, czy "zarachuje" to poprawna forma wypowiedzi? Miodek na to: - Wie pani, poprawna, ale lepiej byłoby powiedzieć "panowie, proszę poczekać" |
|
|
|
|
Podoba mi się ta agresja PO do PIS i PIS do PO. Czy w tych partiach są katolicy? To co tu jest prezentowane na tych postach (nie obrażając nikogo) świadczy o tych co to piszą. Czy ludzie nie potrafią już normalnie rozmawiać? A żeby było jasne nie popieram ŻADNEJ partii startującej w wyborach. Przecież w Stalowej Woli głosujemy na ludzi a nie na partie. Jeśli ludzie w Stalowej Woli nie potrafią się dogadać kogo poprzeć aby mieszkaniec Stalowej Woli lub 2 czy 3 reprezentowało Stalową Wolę to nie dziwie się tym w sejmie że się kłócą. Pewnie większość ludzi na forum czuje antypatię do Tarnobrzega. Tylko przyglądnijcie się im jak głosują! Nikt nie głosuje na osoby z poza Tarnobrzega. I zawsze głosują na jedną osobę z ugrupowania. A w Stalowej Woli 60% osób głosuje na osoby z poza Stalowej. Bo oczywiści ludzie są nie ważni ważna jest partia na którą oddaje głos. Proszę was o to by zrobić coś w rodzaju sondażu i wybierzmy osoby na które pójdziemy głosować tak by w sejmie ktoś nas reprezentował. Chyba że wolicie nadal bluzgać na inne partie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
bulo - kolego czym się podniecasz już od wyborów samorządowych wiadomo że "kibole" (jak sami śpiewają) to nowa bojówka PiS ponieważ startowali z ich list a stadiony zaczęli zamykać już w tym roku... tu wpadło mi do głowy dlaczego 90 % skazanych popiera PO jak pisał w innym temacie kosmal3006 ... ano dlatego że PiS poręczył za swoich ziomali i nie siedzą ... np."Staruch" ma pecha ale ...
CYTAT czyżby to były te \\\"Aniołki kaczyńskiego\\\" Aniołki PiS uczyły się u Rydzyka Piękne kandydatki z Prawa i Sprawiedliwości uczyły się w założonej przez księdza dyrektora Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej a swoje pierwsze zawodowe szlify zdobywały w Telewizji Trwam i Radiu Maryja. źródło to czyje to w końcu aniołki ?? doświadczenie już mają ... siostra niejednokrotnie przełożona zapewne też ... tylko czy aby na pewno przyda się to w sejmie ... ale Rydzyk każe sługa (kaczyński) musi ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Podwójne standardy Donalda Tuska
Czy Donald Tusk ma może amnezję albo cierpi na Alzheimera? A może ktoś nam Tuska podmienił przez ostatnie kilka lat na innego? Bo niebywałe, żeby istniał taki bezczelny kłamca. Donald „nie potrzebuję prezydenta” Tusk raczył się zdziwić słowami Jarosława Kaczyńskiego. Kaczyński mianowicie zadeklarował, że jeśli zostanie premierem, to w sferze publicznej zapomni o urazach będzie współpracował z Bronisławem Komorowskim. Jeśli się nie jest bezmózgim lemingiem, nie sposób zanegować, że jest o czym zapominać. Komorowski nie raz ciężko obraził ówczesnego prezydenta Lecha Kaczyńskiego, brata Jarosława. Chociażby nabijając się z tego, że do LK strzelano, co zapewne Komorowskiemu zabawne by się nie wydało gdyby to do niego strzelano. Na dobitkę prawdopodobnie strzelał Rosjanin. Czy Donald Tusk ma może amnezję albo cierpi na Alzheimera? A może ktoś nam Tuska podmienił przez ostatnie kilka lat na innego? Bo niebywałe, żeby istniał taki bezczelny kłamca. Donald Tusk w 2007: Mam wrażenie, że to twórcze rozwinięcie doktryny „Spieprzaj dziadu”.(...) Czy „nie ma mowy” stanie się mottem IV RP?(o słowach Lecha Kaczyńskiego, w których wykluczył on możliwość dalszych podwyżek dla strajkujących pracowników służby zdrowia) Donald Tusk w 2008: Powiem brutalnie. Na tym szczycie nie potrzebuję pana prezydenta. (o obecności Lecha Kaczyńskiego na szczycie w Brukseli ) Ten sam Donald Tusk dziś (22 września 2011) mówi coś takiego: Polacy wybrali prezydenta i każdy polityk ma obowiązek z prezydentem współpracować. Stwierdzenie ze wszech miar słuszne. Tylko jak to się ma do pogardy, jaką pan, panie premierze, publicznie manifestował wobec ś.p. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego? Nie da się zaprzeczyć temu, że Donald Tusk robił wszystko, by z LK nie współpracować. Przypomnijmy sprawę cofniętych przepustek dla delegacji prezydenta. Przypomnijmy bezczelne odmawianie Kancelarii Prezydenta samolotów, co się przecież do tej pory nigdy nie zdarzyło. Żaden premier nie wyrażał publicznie pogardy dla Prezydenta RP tak otwarcie, jak właśnie Donald Tusk. Tusk wyśmiewać prezydenta - dobrze. Tuskowi wyśmiewać prezydenta - źle. A teraz ten nałogowy kłamca, cham i hipokryta ma czelność wypominać Jarosławowi Kaczyńskiemu obowiązek współpracy z prezydentem? Niech mi ktoś powie, że to się nie dzieje. Że takie zero moralne nie jest premierem tego kraju. To doprawdy nie do uwierzenia, jak nisko upadła Polska, skoro ludzie tego pokroju pchają się na najwyższe urzędy państwowe i łżą w żywe oczy w telewizjach, a dziennikarze pozamykali ryje i nikt o chamskich wypowiedziach i zachowaniach Tuska wobec poprzedniego prezydenta nawet półsłówkiem nie przypomni... "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
@rogerst tobie się udzieliła kampania wyborcza? Każdy wie, że obietnice przedwyborcze nic nie znaczą po wyborach. Niby kto ma ci te punkty zagwarantować? Może platforma? Platforma może ci najwyżej obiecać wszystko co chcesz. Naiwny człowieku lubisz jak ci ktoś coś obiecuje i cierpliwie czekasz na spełnienie?
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Jeżeli Ty wierzysz w obietnice jakiejkolwiek partii to sam jesteś naiwniak.To co obiecują było, jest i będzie tylko czcze gadanie dla naiwnych.Ja w obietnice żadnej patrii nie wierze.Jak już chcesz znać moje stanowisko to będę głosował za partią która jak najmniej złego narobiła .A co PiS nie obiecuje farmazonów żeby tylko się dorwać do koryta?
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Nie wierzę w żadne obietnice wyborcze - oceniam, to co do tej pory która partia zrobiłą dla Polski i Polaków.
Ciekawe nadinterpretacje trzech słów: PO je BUS. Czy wam się wszystko tak wulgarnie kojarzy?.... : Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Krzywonos: Popieram premiera, bo mam do niego pełne zaufanie
Przyjechałam popierać Donalda Tuska, bo mam do niego pełne zaufanie - oświadczyła działaczka opozycji w okresie PRL Henryka Krzywonos-Strycharska, która jeździła w piątek z premierem po Zachodniopomorskiem. ... Przyznała także, iż zawsze uważała, że "zmiana władzy jest zła". Podkreśliła, że jeśli (ktoś) coś obieca, "to musi mieć czas, by dotrzymał słowa". Zaapelowała do Polaków, by poszli do urn; przekonywała, że frekwencja jest bardzo ważna. - Nie namawiam was, żebyście na tego czy owego głosowali, ale błagam na wszystkie świętości, nie głosujcie na tego, na którego ja nie będę głosować - stwierdziła. ... źródło "Zaapelowała do Polaków, by poszli do urn; przekonywała, że frekwencja jest bardzo ważna. - Nie namawiam was, żebyście na tego czy owego głosowali, ale błagam na wszystkie świętości, nie głosujcie na tego, na którego ja nie będę głosować - stwierdziła." do tych słów niemożna nic dodać ... stop z Kaczyzmem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To o tą henie chodzi????
W przeciwieństwie do kreatorów legendy Henryki Krzywonos, IPN opiera swe informacje na dokumentach. Z tychże dokumentów, znajdujących się w archiwach IPNu, wynika, że: Zebrane relacje świadków przeczą budowanej legendzie, jakoby tramwajarka Henryka Krzywonos, zatrzymując na trasie swój tramwaj nr 15, rozpoczęła strajk komunikacji miejskiej w Gdańsku, a nawet Trójmieście. Wyjeżdżając bowiem na trasę (i później zatrzymując tramwaj), Henryka Krzywonos nie mogła rozpocząć strajku, gdyż od samego rana (od ok. 4:30) na trasy nie wyjechali kierowcy z zajezdni autobusowej przy ulicy Karola Marksa (dziś gen. Józefa Hallera). Bloger leszek.sopot potwierdza na blogu informacje, że 15 sierpnia1980 roku trójmiejska komunikacja podjęła strajk i na trasy nie wyjechali kierowcy autobusów z zajezdni przy ul. Karola Marksa w Gdańsku, dziś ul. Józefa Hallera. Wybrany został wtedy Komitet Strajkowy, spisano postulaty, które przekazano dyrektorowi Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego w Gdańsku. Tego ranka w zajezdni tramwajowej we Wrzeszczu także rozpoczął się strajk. Natomiast motorniczowie z zajezdni w Gdańsku Nowym Porcie i przy ul. Łąkowej wyjechali na trasę. Pierwszym tramwajem wyjechała z zajezdni w Nowym Porcie Henryka Krzywonos. Gdy zostało wyłączone zasilanie trakcji i tramwaje stanęły, Henryka opuściła swój pojazd i udała się do stoczni. Dzisiejsze towarzystwo celebryckie zgrupowane wokół Platformy Obywatelskiej i Sojuszu Lewicy Demokratycznej, jednogłośnie powtarza kłamstwa Henryki Krzywonos, która nie tylko że nie rozpoczęła strajku komunikacji w Gdańsku, ale była łamistrajkiem. Niewątpliwie pani Krzywonos charakteryzuje się wielkim tupetem i bezczelnością, czego dała pokaz w czasie zjazdu Solidarności z okazji 30.lecia podpisania Porozumień. Gdy premier Tusk został tam wygwizdany przez związkowców, wyskoczyła, niby to spontanicznie, na scenę i przedstawiła się w ten sposób: To ja zatrzymałam komunikację w Gdańsku. Twój Styl uhonorował tę panią tytułem Kobiety Roku 2010. Podobno dostała wyjątkowo głośne brawa a okrzykom radości nie było końca. Gdyby w tym roku została wybrana inna kobieta, to krew jąśnista by mnie zalała - powiedziała rozradowana Kwaśniewska. Henryka Krzywonos jest jedną z 20 wyróżnionych kobiet przez magazyn Twój Styl. Wyróżniona pani łamistrajk twierdzi, że niedoścignionym wzorem dla niej jest Matka Teresa. „Momencik, ja mówię” Krzywonos na rocznicowym zjeździe Solidarności " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" /> "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
dziwne że pani Krzywonos do czasu krytyki Pinokia była bohaterką i VIP-em na wszystkich zjazdach solidarności (może i PiSu) ... ... widzę jak działają sPiSkowcy i mnie akurat to nie dziwi ... podobnie jest z każdym kto odchodzi z grona zaufanych z K-Luzik było podobnie ... to że kobita zna wszystkie tajemnice proroka Jarosława to trzeba z niej zrobić zło najgorsze (tak jak z panią Krzywonos) ... PiSowskie myślenie zniszcz wszystkich kto jest przeciwko nam !!
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pani Henia łamie strajk, wyjeżdża tramwajem, dostaje podwyżke 2 tys. złotych i zostaje bohaterem narodowym A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
nie rozumie stwierdzenia "niby dostaje" ... chciałem znaleźć coś więcej na ten temat (łamania strajku przez Krzywonos)ale jakoś nie dałem rady
zastanawia mnie jeszcze coś ... czym różni się pani Krzywonos (ta tak na marginesie)...Kluzik ... czy nawet Jakubiak ... odchodzące od prezesa (zmieniające barwy) od pani Gilowskiej która od pewnego czasu dla kolegów popierających Jarosława K. jest taka super ... poza tym że pani Zyta ciut nagina prawo bawiąc się w agitacje będąc członkiem rady polityki pieniężnej oj to prawo w PiSie jest często (chyba nawet za często) interpretowane jak im się żywnie podoba ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
sikorski w bialymstoku ^^ dobry material :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Nowe pomysły na zgnojenie Polski, nowe przekręty....
- kto z was wie, że w nierządzie był wyznaczony człowiek, który lobbował w USA , żeby tamtejsi "inwestorzy" przyjerzdżali i wykupywali polskie szpiyale i kliniki - bo te niedługo zostaną SPRYWATYZOWANE? - w tej chwli żeby uratować nas przed odcięciem dostępu do usług medycznych jest bardzo szybko potrzebna ustawa zabraniająca samorządom zbywania akcji szpitali.... - już ponad 20% koncesji poszukiwawczych na gaz łupkowy trafiło w ręce sowietów, a do kupna LOTOSU przystapiłu dwa sowieckie koncerny. Gazoport został odcięty przez NorthStream - vincent rostowski (nie posiadający honorowanego w Polsce wykształcenia ekonomicznego) chce wprowadzenia w UE Ministra Finansów, któremu podlegaliby wszyscy ministrowie UE, - tuskaszenko i jego partia chce m.in. takich zmian w Konstytucji RP, które odebrałyby Polsce kontrolę nan NBP - a dały ją UE...... - podczas gdy inne kraje UE odmawiają ratowania EURO własnym kosztem, z Polski wyprowadzono już miliard EURO... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nieudana telekonferencja Kaczyńskiego z Polonią
Jarosław Kaczyński miał wczoraj spotkać się ze swoimi wyborcami z Chicago i Toronto. Podczas zaplanowanej telekonferencji Polonusi mieli rozmawiać z liderem Prawa i Sprawiedliwości. Do telekonferencji jednak nie doszło. Organizatorzy telekonferencji w Chicago nie pozwolili dziennikarzom na wniesienie na nią kamer i mikrofonów. Nie chcieli, aby spotkanie było przez nich nagrywane. Nie było zresztą czego rejestrować, bo zawiodła technika i nie można było nawiązać połączenia z Warszawą, z której na pytania rodaków z Ameryki odpowiadać miał Jarosław Kaczyński. Na zaplanowaną telekonferencje przyszło około 150 osób. Zdecydowana większość uważała, że ktoś celowo zablokował spotkanie prezesa PiS z rodakami zza oceanu. źródło uuu ale przykro wyreżyserowany spektakl nie wyszedł a może pało by jakieś niewygodne pytanie ?? ... ale przykro ... a grono "patriotów" którzy z Polską mają tyle wspólnego co Miro z katolicyzmem musiała być bardzo zawiedziona ... swoją drogą ciekawi mnie poco ludzie którzy do Polski nie mają zamiaru wracać i siedzą tam po 20-30 lat udzielają się w sprawach naszego kraju ... ps.ruscy zestrzelili ponoć satelitę żeby do owej konferencji nie doszło "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
"Aniołek PiS" za refundacją antykoncepcji
- To jest temat, na który można patrzeć z wielu poziomów, ale tak, byłabym (za refundacją antykoncepcji - red.) - powiedziała na antenie TVN24 kandydatka PiS Aleksandra Jankowska pytana o to, czy popierałaby refundację antykoncepcji, gdyby dostała się do Sejmu. Nie potrafiła natomiast powiedzieć czy poparłaby refundację in vitro. - Nie wiem, jak bym zagłosowała. Przede mną jeszcze dużo nauki - wyjaśniła Jankowska. .... uuu no to ciekawostki opowiada ten Aniołek chyba prezes ściągnie jej aureolkę a papa Rydzyk wyzwie od czarownic ... Kaczyński się nie połączył. "Komuś na tym zależało" Jarosław Kaczyński wczoraj wieczorem czasu polskiego miał połączyć się za pośrednictwem telemostu z Polonią w Chicago i Toronto. Do spotkania jednak nie doszło. Zawiodła technika. Chociaż nie wszyscy w to wierzą. "Jeśli po dzisiejszym wydarzeniu tutaj na tej sali nie wierzymy we wrogie działanie sił antypolskich, to ja nie wiem" - mówił jeden z uczestników spotkania. - Wysiadły dwa niezależne łącza dzierżawione od dwóch operatorów - tłumaczy tvn24.pl Tomasz Sakiewicz z "Gazety Polskiej", która była organizatorem spotkania. - Nie potrafimy ustalić przyczyny. Widzieliśmy się, ale nie było dźwięku. Spotkanie zostanie powtórzone - zapewnia. "Wrogie działania sił antypolskich" Dziennikarze w USA, którzy chcieli uczestniczyć w spotkaniu Polonii z Kaczyńskim nie zostali wpuszczeni na salę. Jednak na nagraniu z ukrytej kamery do którego dotarła TVN24 widać, że jeden z organizatorów po tym, jak nie udało się nawiązać połączenia powiedział do zgromadzonych: "Jeśli po dzisiejszym wydarzeniu tutaj na tej sali nie wierzymy we wrogie działanie sił antypolskich, to ja nie wiem". "Celowa robota" Rozgoryczeni Polacy mieszkający w Chicago, którym nie udało się porozmawiać z prezesem PiS, mówili natomiast: "Po prostu ktoś rozłączył. Komuś zależało na tym, żeby do tego spotkania nie doszło". - Wiemy wszyscy co się stało. Po prostu celowa robota - stwierdziła jedna z uczestniczek spotkania. - Wytłumaczono nam, że nie ma połączenia. Ktoś za to odpowiada w Warszawie. Na pewno nie tutaj. Bo skoro jest połączenie między Kanadą, a Chicago, to dlaczego nie ma między Chicago a Warszawą? - pytał kolejny uczestnik i dodał, że "podejrzewa", że ktoś specjalnie to zrobił. źródło polecam filmik z oryginalnymi wypowiedziami zamieszczony na stronie najbardziej podoba mi się wypowiedz ostatniego "Burako-Patrioty" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|