|
|
|
ehhh przez tyle lat słuchałem tej kapeli a przegapiłem takiego rodzynka wyborczego Defekt Muzgó - PiSiory na Wybory
no nic nadrabiam ... hymn wyborczy "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
No fakt, rzeczywiście defekt mózgu. Takie prostackie, że się słuchać nie chce.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Prawo i Sprawiedliwość musi przeprosić Platformę Obywatelską za podanie nieprawdziwych informacji nt. kampanii PO "Polska w budowie" - orzekł w trybie wyborczym warszawski Sąd Okręgowy.
Sprostowanie wypowiedzi swoich polityków na temat kampanii informacyjnej Platformy "Polska w budowie" ma zostać wyemitowane na antenie stacji TVN 24. Pozew komitetu wyborczego PO dotyczył wypowiedzi polityków PiS o tym, że za rządów Platformy "nic się w Polsce nie zmieniło". PiS zarzucił w ubiegły wtorek PO, że w swojej broszurze "Polska w budowie" chwali się cudzymi osiągnięciami. Zdaniem PiS część wymienionych w niej inwestycji zaplanowano lub zrealizowano za poprzednich rządów bądź przez samorządy. Na rozprawę nie przybyli przedstawiciele PiS. Pełnomocniczka komitetu wyborczego PO Elżbieta Kosińska-Kozak mówiła dzisiaj w Sądzie Okręgowym w Warszawie, że wypowiedzi polityków PiS miały służyć przede wszystkim "oczernieniu przeciwnika". Jej zdaniem, politycy PiS skłamali i dlatego nie stawili się w sądzie. Upsss *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Agent Tomek na liście PiS, bo "uzyskał mocne poparcie pań"
To jest tak, że uzyskał mocne poparcie pań - oświadczył Jarosław Kaczyński pytany o powody umieszczenia na liście PiS byłego funkcjonariusza CBA Tomasza Kaczmarka, znanego jako agent Tomek. Jednocześnie prezes PiS przyznał, że na listach wyborczych PiS zabraknie kilku obecnych parlamentarzystów. Oprócz agenta Tomka (wystartuje z ostatniego miejsca w Świętokrzyskiem), na listach PiS znajdą się także były szef CBA Mariusz Kamiński i jego dwaj zastępcy - Maciej Wąsik i Ernest Bejda. ... źródło hmm ciekawe czyżby szykowała się kolejna sex afera ?? a co do kolejnej PORAŻKI sPiSkowców i kolejnych KŁAMSTW to dzień jak co dzień ... ale zastanawiająca jest wypowiedz tego małego kaczorka który był premierem i który łże na cały świat i nadal oczernia Polskę ... a mianowicie ... że Polska nie jest krajem prawa "Wyrok sądu to wyrok sądu, szanujemy to, ale..." Wyrok sądu to wyrok sądu, my oczywiście to szanujemy. Ale powtarzam, ta metoda prowadzenia kampanii wykazuje bezradność PO - powiedział Jarosław Kaczyński, komentując wyrok sądu zgodnie, z którym PiS ma przeprosić PO za wypowiedzi na temat kampanii informacyjnej "Polska w budowie". Jego zdaniem, PiS "nie będzie się raczej odwoływał". Kaczyński podkreślił, że PiS ma bardzo krytyczny stosunek do prowadzenia kampanii w sądzie, a to właśnie jego zdaniem robi PO. - Bo to nic innego, jak próba ograniczenia wolności słowa - stwierdził prezes PiS, podkreślając, że jego partia miała w 95 proc. rację. źródło "Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie… " nie wiem dlaczego ta kłamliwa osoba może klepać takie brednie ... "ograniczenie wolności słowa" ... bez kłamstw nie potrafi żyć ?? ps.bokser - o gustach się nie dyskutuje ... ale to klasyka swojego gatunku "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
„Nie zagłosuję na mojego kandydata , bo i tak nie ma szans wygrać” – oto kwintesencja patologii zwanej strategicznym głosowaniem. Lider sondażu dostaje darmowe głosy niepopierających go ludzi dlatego, że jest liderem sondażu.
Czyżbyś wierzył, że zmarnujesz swój głos, jeśli zagłosujesz na dobrego kandydata, bo sondaż, w którym nigdy nie brałeś udziału, mówi, że takich jak ty jest mało? Otóż nie! Zmarnujesz swój głos, jeśli nie zagłosujesz na tego, którego najbardziej popierasz. Zmarnujesz swój głos, jeśli zagłosujesz na kogoś, kto i tak się dostanie. „Mniejsze zło”? Pamiętaj, że głosowanie na mniejsze zło w dalszym ciągu jest głosowaniem na zło. Głosuj na dobrego kandydata i powiedz to swoim znajomym. Nie patrz na sondaże – to TY masz dokonać wyboru. Nie oddawaj go uczestnikom sondażów – nie znasz tych ludzi, dlaczego im ufasz? |
|
|
|
|
Jak dziś słyszę gdy "uczciwy" polityk "spełniający obietnice" chce rozliczać kogokolwiek z obietnic wyborczych to mnie śmiech ogarnia. Facio ma ludzi za idiotów. Myśli, że ludzie zapomnieli o tym iż sam był Premierem a jego braciszek Prezydentem. Myśli, że ludzie zapomnieli o jego obietnicach Polityk to k.....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Andrzejek
ja to tylko chciałbym czasami dopaść taki stuff co mu podaja i totalnie sie wyluzować, a jak coś pie.... głupiego to powiem , że miałem pomorocznośc jasną lub inne bzdety |
|
|
|
|
Analiza myśli politycznej Donka. Na końcu podsumowanie ;-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
To jest dobry kandydat. http://www.grzegorzkida.pl
|
|
|
|
|
BEATA SZYDŁO
WYKSZTAŁCENIE W 1989 ukończyła studia w Katedrze Etnografii Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie. W latach 1989?1995 była doktorantem na Wydziale Filozoficzno-Historycznym UJ. W 1997 ukończyła studia podyplomowe dla menedżerów kultury w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie, a w 2001 w Akademii Ekonomicznej w Krakowie w zakresie zarządzania terytorialnego. KARIERA ZAWODOWA Od 1987 do 1995 pracowała jako asystent w Muzeum Historycznym Miasta Krakowa, następnie kierowała działem merytorycznym w Libiąskim Centrum Kultury w Libiążu. W latach 1997?1998 była dyrektorem Ośrodka Kultury Urzędu Gminy w Brzeszczach. W 1998 objęła stanowisko burmistrza gminy Brzeszcze, które zajmowała do 2005. Pełniła także funkcję radnej powiatu oświęcimskiego z listy Akcji Wyborczej Solidarność (1998?2002). W 2004 została wiceprezesem Ochotniczej Straży Pożarnej w gminie Brzeszcze. źródło forum Onet.pl To człowiek który w PiS zajmuje się gospodarką. No to ja dziękuje "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
"Hasło wyborcze PiS to moje hasło"
- Okazuje się, że hasło wyborcze PiS to moje hasło z kampanii w 2005 roku. Zgaduję, że to praca intelektualna Joachima Brudzińskiego, którego serdecznie POzdrawiam:-) - oświadczył na Facebooku Sławomir Nitras (PO). Dziś PiS ogłosiło, że wystartuje w wyborach pod hasłem "Polacy zasługują na więcej". A jak brzmi hasło polityka PO sprzed 6 lat? "Zasługujecie na więcej". Do sprawy w "Faktach po Faktach" odniósł się rzecznik rządu Paweł Graś. - Zarzutów o plagiat absolutnie bym nie stawiał - powiedział. źródło ehhh jak oni nawet hasła sami nie potrafią wymyślić to czego można się po nich spodziewać ... obciachu na pewno ps. co do przeprosin po co to jak i tak nadal będą robić swoje ... kłamali ... kłamią i zapewne będą kłamać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
juz do wszystkiego sie przypier-aja ? :]
czy znikna kupcy przy hali targowej ?, czy koniec z grzybami i jagodami przy drogach ? :] czy koniec z kwiatami na krakowskim rynku ? ;] nadal glosujcie na socjalistow :] http://bizne(...)sa-detal iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Kaczyński wymyślił sobie poparcie biskupów
Jarosław Kaczyński uważa, że dwaj biskupi udzielili poparcia PiS. Ale oni nic o tym nie wiedzą - pisze "Gazeta Wyborcza". O tym, że PiS ma mieć poparcie dwóch biskupów, Kaczyński powiedział w sobotę na konwencji we Wrocławiu. Prezes wymienił nazwiska. - Niedawno zawarliśmy szeroką koalicję, bo popierają nas odważni ludzie z różnych środowisk: środowisk naukowych, środowisk pracowniczych, z polskiego Kościoła. Nie mogę tutaj, na ziemi śląskiej, nie wspomnieć o kardynale Gulbinowiczu, o biskupie Decu - mówił. Kard. Henryk Gulbinowicz to emerytowany metropolita wrocławski, a bp Ignacy Dec to ordynariusz świdnicki. "GW" sprawdziła, czy hierarchowie wiedzą, że są w "szerokiej koalicji" PiS. - Sądzę, że żadnej zgody na wymienienie nazwiska kardynała nie było. Jak miałaby wyglądać taka zgoda? Na piśmie? - powiedział "Gazecie Wyborczej" ks. Stanisław Jóźwiak, rzecznik wrocławskiej kurii. Sam kard. Gulbinowicz był zdziwiony, ale sprawy nie chciał komentować. Niedługo Jarek ogłosi że Donald Tusk tez go popiera Źródło *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
"ifeelgood"
Świetny plakat. Pokazuje wiele na temat zakłamania tej partii zdrajców. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Osobista interwencja Kaczyńskiego ws. posła PiS
Poseł Tomasz Górski, oskarżany o nielegalne finansowanie kampanii wyborczej, który od pół roku ignoruje wezwania policji, jednak wystartuje w nadchodzących wyborach parlamentarnych. Mimo tego, że poznańska prokuratura chciała mu postawić zarzuty oszustwa, o jego starcie osobiście zadecydował Jarosław Kaczyński - informuje "Gazeta Wyborcza". Policja zainteresowała się Górskim po kampanii wyborczej do europarlamentu w 2009 roku. To wówczas polityk aż dwudziestokrotnie przekroczył limit wydatków na kampanię, a także, jak podaje "Gazeta Wyborcza", prawdopodobnie finansował ją z własnej kieszeni. Dodatkowo poznańska prokuratura chciała postawić Górskiemu zarzut oszustwa ws. nieprawidłowości przy zakupie mebli przez sklep należący do rodziny posła. Polityk w obu sprawach nie stawił się na wezwanie prokuratury, a wniosek o odrzucenie jego immunitetu został odrzucony przez Sejm. Jeszcze tydzień temu dla Górskiego nie było miejsca na żadnej liście wyborczej, jednak wczoraj ta sytuacja się zmieniła. Zdaniem jednego z działaczy PiS, "na jego start zgodził się osobiście Jarosław Kaczyński", który miał wpisać Górskiego na 11 miejsce na liście wyborczej PiS. Sprawę potwierdził sam zainteresowany, który dodał, że zabiegał o miejsce, jednak jego start to "indywidualna decyzja prezesa Kaczyńskiego". Więcej w dzisiejszej "Gazecie Wyborczej". źródło "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To, ze kims interesuje sie prokuratura, nie oznacza jeszcze że jest winny - zwłaszcza w sytuacji, gdy w Polsce nie ma niezawisłych sądów i prokuratur.
W PO kryminalistów jest na pęczki. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Gazeta.pl informuje że Korwin i Jurek odpadli
Zabrakło podpisów. *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
Media chcą pokazać Ziobrę w Londynie? Muszą zapłacić 100 funtów Klubowi "Gazety Polskiej"
W Londynie dziennikarze mają zapłacić równowartość ponad 450 zł za wysłuchanie wiceprezesa PiS Zbigniewa Ziobry. Spotkanie organizuje Klub Gazety Polskiej" i portal Barkadia.net. - To dość dziwne, nic o tym nie wiem - twierdzi Zbigniew Ziobro. źródło "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT W PO kryminalistów jest na pęczki. dobre może i masz racje ale przy PiSowskich recydywistach to zawsze będzie pikuś ... jak tam Jaro i Zero kupili już ciepłe gacie i szykują się na trybunał ?? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
W sejmowych ubikacjach zaczęły się pojawiać rolki papieru toaletowego z nadrukowanymi dziesięcioma zobowiązaniami Platformy Obywatelskiej
Papier, który zawisł w Sejmie, jest koloru szarego i nie najlepszej jakości. Wydrukowano na nim dziesięć zobowiązań Platformy, które Donald Tusk zaprezentował tuż przed wyborami w 2007 roku. |
|
|
|
|
Pozycja69 to sposób na pozbycie się watahy pierwszoplanowych polskich polityków. Sposób jest prościutki. W najbliższych wyborach głosujemy na jedną z pozycji 6 lub 7 lub 8 lub 9 na listach dowolnej partii politycznej (generalnie tej, która najmniej nam przeszkadza).
Według polskiego systemu wyborczego do sejmu RP wejdą politycy, którzy na liście otrzymali największą liczbę głosów. Czyli według naszego działania będą to osoby wybrane z pozycji od 6 do 9. Jeżeli do sejmu nie wejdą politycy z pierwszych pozycji to oznacza, że w ciągu jednego dnia znikną stare, gadające głowy. Będzie to najinteligentniejszy przewrót w historii. Jeżeli skorzystamy z pozycji 69 wszystkie ‘gwiazdki’ polskiej polityki wypadną z gry w ciągu jednego dnia w sposób niebywale demokratyczny, bezkrwawy, nowoczesny i wyjątkowo skuteczny. I to na długo. Boisz się, że posłowie z pozycji 69 nic nie potrafią i będą złym wyborem. A co potrafią 'liderasy' partyjne? To już wiesz sam. Pozycja69 to gwarancja, że obecny polityczny beton sejmowy pęknie w ciągu jednego dnia jak bańka mydlana. Pozycja69 daje nam szansę wyrównania rachunków z posłami z Wiejskiej. Nie zmarnujmy jej. Nie wiesz jak głosować oto odpowiedź - pozycja69. |
|
|
|
|
PO chce Trybunału dla Kaczyńskiego i Ziobry. Po wyborach
Po wyborach Platforma Obywatelska zamierza złożyć wniosek o Trybunał Stanu dla Jarosława Kaczyńskiego i Zbigniewa Ziobry - dowiedziała się TVN24. Ma on dotyczyć sprawy śmierci Barbary Blidy. Jednocześnie PO deklaruje, że w tej kadencji nie poprze wniosku SLD o trybunał dla polityków PiS. Wniosek ma związek z zakończeniem prac komisji śledczej, która badała śmierć byłej minister i posłanki Sojuszu. źródło najwyższy czas "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|