Dołączył: 27 Lis 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam pytanie, robiłam właśnie porządek w szafie i mam dużo ciuchów, w których nie chodzę bo nie oszukujmy się przytyłam, albo pokupiłam nowe i już mi się nie mieszczą, zastanawiam się czy można je oddać za symboliczną cenę do jakiegoś ciuchlandu? Bo po tym co przeczytałam o tych pojemnikach na odzież używaną nie mam najmniejszej chęci ich tam wrzucać. Lub co mogłabym z nimi zrobić pożytecznego
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moja Droga, nie wiem, czy interesuje Cię pozbycie się ubrań przez Internet, ale mogę polecić stronę szafa.pl.
Wystarczy się zalogować, porobić zdjęcia swoich ciuszków i wrzucić "do szafy". Co prawda, niekoniecznie od razu da się coś sprzedać, ale ja uważam, że warto spróbować: sama nie raz kupiłam tam fajną rzecz (naprawdę za niewielkie pieniądze), a i parę sprzedałam. Spróbować zawsze można. Aha, na szafie.pl nie pobierają prowizji od sprzedaży, tak, jak to robią na przykład na allegro. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
Dołączył: 25 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola, Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
z tego co wiem w Atellie czy jak to się tam nazywa koło hali targowej na górze czasami pani brała ubrania ale nie wiem czy to prawda. Zawsze można popytać
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 27 Lis 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
słyszałam właśnie o tej szafie, ale lubie iść na łatwiznę. Zapytam w tym atelie w sumie mieszkam obok więc problemu nie ma. Może ktoś oddawał już ciuchy w takie miejsca ?
|
|
![]() |
|
Na rynku koło kładki możesz spróbować w sobotę. Z tym że niedawno latała tam babka ze skarbówki, także bezpieczniej chyba je położyć obok śmietnika spakowane - ktoś na bank się nimi zaopiekuje.
|
|
|
![]() |
|
mam mała córkę i ja zawsze przerabiam ciuchy dla niej
![]() ![]() ![]() pozdrawiam to może ty też oddaj komuś kto lubi robić takie rzeczy, bo na internecie jak dasz ogłoszenie oddam za darmo to się zgłosi jakaś handlara i sprzeda pod wiaduktem. |
|
|
![]() |
|
Ja swoje niepotrzebne ubrania zawożę do PCK (czy coś podobnego) na ulicy Hutniczej. Tam zawsze chętnie przyjmują rzeczy w dobrym stanie i wyprane oczywiście, a potem rozdają potrzebującym. Ostatnio też chciałam coś podrzucić, ale mają nieczynne do 18 sierpnia.
|
|
|
![]() |
|
Właśnie mam taki sam problem co koleżanka, która temat zaczęła, chcę się pozbyć ciuchów ale chciałabym najlepiej je sprzedać jakiemuś ciuchlandowi.
|
|