|
|
|
Jakie piękne jeziora się porobiły w mieście
Dzieciaki mają urozmaicenie i chlapią się w nich. Era jak zwykle padła w czasie burzy, a Play i Plus trzymały się dzielnie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To jeszcze nie koniec na dziś. Na radarach meteo widać, że od zachodu podąża II tura opadów.
|
|
|
|
|
ja juz mam doc deszczu chce spowrotem słonko
bzzzzzz |
|
|
|
|
CYTAT ja juz mam doc deszczu chce spowrotem słonko Leje już od tak dawna,że był czas się przyzwyczaić.Bądz elastyczna. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Masakra jakie jeziora w Stalowej sie porobiły
:) |
|
|
|
|
a można wypożyczyć kajak?
|
|
|
|
|
Jakby tak padało troszkę dłużej to jak nic można by urządzić spływ kajakowy ulicami Stalowej Woli;D !
Ale co racja to racja, jak tak patrzyłam sobie z balkonu co się dzieje na ulicy po tym deszczu to załamać się idzie. Kierowcy stali i zastanawiali się czy uda im się przejechać czy może lepiej szukać innej drogi... masakra:p |
|
|
|
|
A ja tam lubię jak popada i są kałuże Można sobie pojeździć i porobić fontanny
|
|
|
|
|
CYTAT A ja tam lubię jak popada i są kałuże Można sobie pojeździć i porobić fontanny A później odwiedzić zakład mechanika samochodowego jak się wjedzie w pokaźną dziurę zalana wodą |
|
|
|
|
murena sam swoje r naprawa :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT A później odwiedzić zakład mechanika samochodowego jak się wjedzie w pokaźną dziurę zalana wodą Od tego jest samochód by nim jeździć i by dawał przyjemność z użytkowania |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
-------------------Deszczu wypi.rdalaj!!!------------------
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|