|
|
|
Mysia no to gratuluję... jak czerń to zdecydowanie mój typ i widzę po wypowiedziach ze jesteś całkiem inteligentna to kolejny plus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mysia, skoro spełniasz moje wymagania to możemy pogadać haha
:) |
|
|
|
|
Uffff dobrze widzieć że są faceci, którzy nie szukają tylko wymalowanej lali z okładki:p I że są kobiety które nie potrzebują tony makijażu żeby wyjść na miasto i dobrze się czuć
Jak widać "normalne" dziewczyny nie są na wyginięciu, trzeba tylko wiedzieć gdzie szukać! ;)) |
|
|
|
|
Zgadzam się Magdaleną.Z tym, że obserwując niektórych podkreślam mężczyzn to chyba oczu nie mają I tu nie chodzi wyłącznie o wygląd danej dziewczyny, ale też o jej zachowanie, charakter. Wybierają sobie takie a potem płacz bo ich zostawiają itp. Moja rada dla was Panowie dobrze poznajcie dziewczynę zanim zdecydujecie się spędzić z nią całe życie.
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Spędzić całe życie można ale nie musowo się hajtać
Masa związków się rozpada i są tylko problemy a jak niema ślubu to luzik. Pewnie tutaj wypowiadają się już strasze panie/dziewczyny więc mają podejście do makijażu takie a nie inne bo myślę że ciężko jest znaleźć 17-19latke która się delikatnie maluje (malowanie ust szminką jest bee!) :) |
|
|
|
|
Stefan ja mam 18 ;p
|
|
|
|
starsze 19+ panie/dziewczyny - stefan rewelacyjny komplement ^^ 20 letnie stare torby wasz czas juz minal :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Hahaha!! Stare torby określenie to jest mi znane
Nie nie... 19+ są fajne nic do nich nie mam ale napisałem tak dlatego bo ja mam 19 :) |
|
|
|
|
CYTAT Stefan ja mam 18 ;p Skąd ja to mogłem wiedzieć ? :) |
|
|
|
|
Chyba już kiedyś pisałam...Żeby nie było ja się nie czuję staro wręcz przeciwnie ;)
|
|
|
|
Jakoś nie pamiętam kurde sklerozę mam chyba
Nie no 18 lat to młooooda :) |
|
|
|
|
Blackrose, zdjęcie w avatarku to twoje?
:) |
|
|
|
|
haha no oczywiste, przerobiłam się na gotkę ;pp nie a tak na serio to chyba nie moje zdj ;D
|
|
|
|
Aaaa
Ty jesteś ponoć zielonooką blondyną :) |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Aaaa Ty jesteś ponoć zielonooką blondyną No nie do końca heh I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Dziewczyna, która się umaluje, zupełnie inaczej się czuje, inaczej zachowuje, przede wszystkim czuje się pewniejsza. Dla nas kobiet to bardzo ważne. Faceci może i lubią kiedy ich kobieta jest natualna, najlepiej z samego rana i w koszuli swego faceta, ale zdecudowanie uganiają sie za tymi umalowanymi;P
P.S. O kurcze, no ja jestem po dwudziestce, to co... nie mam już na co liczyć? |
|
|
|
|
Blackrose, to w czym się pomyliłem? nie masz blond włosów i zielonych oczu? czarne włosy i brązowe oczy?
Oooo taaak! dziewczyna w męskiej koszuli.. widok bezcenny ! :) |
|
|
|
|
CYTAT Blackrose, to w czym się pomyliłem? nie masz blond włosów i zielonych oczu? czarne włosy i brązowe oczy? Dziewczyna w męskiej koszuli powiadasz? Trudno mi określić jaki to kolor włosów ha! Cos między ciemnym blondem i jasnym brązem....Nie mam zielonych oczu, mam brązowe ;ppp
Oooo taaak! dziewczyna w męskiej koszuli.. widok bezcenny ! I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
ife-k no tak Ty sie juz nie zmienisz a ja mialam nikłą nadzieję , a moze kobieta w meskiej koszuli Cię pobudzi ?
Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
|
|
Taak, widok dziewczyny w męskiej koszuli do tego rozpuszczone włosy po prostu... masakra dla oczu i całej reszty ciała
Blackrose, skoro masz 18 lat to może się znamy haha bo już miałem taki przypadek na tym forum że pisałem z dziewczyną z którą chodziłem do szkoły kiedyś :) |
|
|
|
|
CYTAT Taak, widok dziewczyny w męskiej koszuli do tego rozpuszczone włosy po prostu... masakra dla oczu i całej reszty ciała Blackrose, skoro masz 18 lat to może się znamy haha bo już miałem taki przypadek na tym forum że pisałem z dziewczyną z którą chodziłem do szkoły kiedyś Być może to małe miasto ;) I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
CYTAT ife-k no tak Ty sie juz nie zmienisz a ja mialam nikłą nadzieję , a moze kobieta w meskiej koszuli Cię pobudzi ? pepek bys sobie wyplakala jakbym sie zmienil ;] panie w meskich koszulach jak najbardziej, byle nie mialy wasow i sily wiecej niz ja :] btw. na 1 pazdziernika poszukuje partnerki na wesele, jakby jaka zechciala, to list motywacyjny mozna na pw przeslac :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT btw. na 1 pazdziernika poszukuje partnerki na wesele, jakby jaka zechciala, to list motywacyjny mozna na pw przeslac :] Casting też będzie? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT btw. na 1 pazdziernika poszukuje partnerki na wesele, jakby jaka zechciala, to list motywacyjny mozna na pw przeslac :] Casting też będzie? jeszcze sie nie zastanawialem ;] nie sadzilem ze jakas dama sie zainteresuje ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|