|
|
|
Trzy posty pod rząd....
I ty tu kogoś chcesz upominać? mały człowieczeki bez honoru i zasad. Obrażać cie na nowo zacząłem, po tym jak przedwczoraj ty znów zacząłeś obrażac mnie - trzecia zasada Newtona Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT [rozmiar=2][Buaaaaahahahahahahahaha/rozmiar] Mam na PW ostrzeżenie od jacusia w tej sprawie. Dobrze wiesz, że był. Obłuda, zakłamanie, chamstwo, małostkowość, brak zasad i honoru. - cały ty. Takie zakłamane i chamskie coś jak ty nie jest w stanie mnie obrazić. Co do honoru? To przecież ty nie wiesz co to jest, a krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Pomyśl o tym. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Wiejska mentalność - wiejskie porzekadła
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Wiejska mentalność - wiejskie porzekadła Wszyscy jesteśmy ze wsi. Takie coś jak ty też. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Tylko że jedni zyskują kulturę a inni nie.
Jak to powiedział pewien kabareciarz: "chłop wyszedł ze wsi, ale wieś z chłopa nie wyszła" pasuje do ciebie mały człowieczku bez honoru - jak ulał Sam fakt - kłamać że nie było takiego tematu....... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie chodzi mi o to, czy ktoś chce się darmowo reklamować czy nie. Po prostu jak \\\"obiektywne\\\" medium nie powinniście blokować tematów, które nie są wam po drodze. Z drugiej strony ciekawe na jakiej podstawie sądzisz, że tam nikt nie zagląda. Zapytaj u źródła przecież razem współpracowaliście. Zresztą śmieszny Andrzejku jesteś obrażając jednego z waszych partnerów. wilgny, smieszny jesteś tobie właśnie chodzi o to że SM nie pozwolił ci reklamować za darmo portalu. Darmowe reklamy nikomu nie są po drodze, nie chcesz czy nie potrafisz tego zrozumieć? Napisz na PW do SM i tam prowadźcie ta jałową dyskusję. Ale czy ja zakładałem temat portalu - NIE. Więc zrozum ty dziecko, że nie jesteście rzetelni. Jeżeli uważaliście, że mój post był ich reklamą, trzeba było go z moderować (wszak to doskonale robisz), a nie blokować temat innemu forumowiczowi. Zrozum ty to wkońcu. |
|
|
|
|
To Panno Pinio i Panie Jacku85 zapraszam na aleje niepodleglosci15 w Mielcu , chyba ze do autorudu na KEN jest tam dobra kawa, wezcie ze soba laptopy Ja juz internet Wam przywioze i zweryfikujemy wszystko.
Co do edycji to nie wiem czemu sa zmieniane tematy. Ja zalozylem temat JAJCA NA WESELU a on zostal zmieniony na WPADKI I WYPADKI. Czy ktos potrafi mi odpowiedziec dlaczego???? Czy tym tematem obrazilem kure ktora znosi jajka??? Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|